Tiimipelaaja

Viikonloppuna monistin itseni moneen paikkaan. Oli häät, avajaiset, valmistujaiset, Pojan temppukerhon päättäjäisesitys ja duunia. Yritin revetä joka paikkaan, mutta silti jouduin lisäksi skippaamaan viikonloppuna vietetyt futisjoukkueen mitalijuhlat (äärimmäinen harmi) sekä työporukan pikkujoulut (ei niin äärimmäinen harmi, koska kemuissa oli kuulemma yllärinä Tauski.) Miksi kaikki hauskat ja Tauskit sattuvat aina samalle viikonlopulle?

Juhlasumussa tärkein on Hippi, joka ottaa tilanteen haltuun. Suosittelen kaikille puolisoksi pettämätöntä tiimipelaajaa. Kun pakatessani reppua ja lähettäessäni kiireistä tiedotetta huomaan myöhästyväni häihin vievästä junasta, joukkuekaveri on jo pihassa käynnistämässä autoa. Kun tulen yöllä kotiin, yhteistyötyyppi antaa aamulla nukkua pitkään ja tekee aamupalan valmiiksi. Tiimipelaaja kantaa kyselemättä autoon avajaisiin tarvittavat asiat, laittaa kahvin valmiiksi ja kysyy puistoon mennessään, tarvitko kaupasta jotain tai onko jotain? Heitellessäni vaatekriisissäni mekkoja lattialle, Hippi sanoo voivansa mennä Pojan kanssa ostamaan valmistujaislahjan sillä aikaa. Kun huudan, etten helvetissä ehdi taas mihinkään! Ei kampaamoon avajaisiin voi mennä tukka perseellään, rauhoittaa tiimin paras jäbä tilanteen Hey take it easy, kaikki okay!

Kyseessä saattaa olla myös salajuoni. Muutaman päivän juhlahumun jälkeen edessä häämötti vielä naapurin muijan ihanat valmistujaiset. Ei se haittaa! Mee sie sinne vaan ja voit jäädä rauhassa juhlimaan, meillä on ihan kivaa muutenkin. Menimme lopulta koko perhe juhlimaan valmistujaisia, jonka jälkeen jalomielisesti kehoitin Hippiä vuorostaan menemään menojaan. Keikalle tai mihin haluaakaan, jonnekin.  Moro! Mee ny! Sun vuoro.

kuva.JPG

Moro vaan Hippi. Pidä hauskaa ja hyvää keikkaa! Tuu yöllä sitten taksilla kotiin, äläkä päätä kipittää Nekalaan korkkareilla, ettei sattuis mitään. On liukastakin ja näköjään myös hiekoitettua. Liukasta ja hiekkaista samaan aikaan. Muuten vaan tuli mieleen. Moro!

Me vetäydyimme Pojan kanssa kotiin ruusulaipioon nukkumaan. Aamulla herättyämme lähdimme puistoon ihmettelemään sunnuntain rauhassa uinuvaa Nekalaa ja hiekkatiellä rapisevaa tööttöautoa. Hippi sai nukkua kauneusuniaan..

..kunnes tajusin (taas) unohtaneeni avaimen. Jouduin herättämään, jotta päästiin Pojan kanssa sisälle. Ei joukkueen kaikki pelaajat voi olla yhtä taitavia ja jalomielisiä.

Share

2 kommenttia

  1. PeikkoÄiti kirjoitti: Vastaa

    Tää kyl tarviis ehottomast tommottisen hipin tänne! 😀

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Suosittelen! 

    Mutta omaani en anna 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.