Passihommeli

ILMEENI KUN

– olen varannut koko perheelle matkat

– olen aivan raivona hössöttänyt kaikkien muiden matkaanlähtijöiden passeista

– Hippi on onnistuneesti hoitanut itselleen voimassa olevan passin

– Hippi on käynyt poikien kanssa kuvissa ja saanut yksivuotiaan hymynaaman pysymään kuvassa naama peruslukemilla sekä pitämään silmänsä auki ja suunsa kiinni

-Hippi on onnistuneesti hoitanut myös poikien passeja varten kaikki valmiiksi

– olen hanakasti sanonut oman passini todellakin olevan varmasti vielä voimassa, olihan se mulla just siellä Köpiksessäkin

– herjannut Hipin lukuisia ongelmia passiin liittyen

– kaikki on jo suunnilleen pakkaamista vaille valmista

– KUN SIINÄ VAIHEESSA LÖYDÄN OMAN PASSINI, joka on vanhentunut lähes kaksi vuotta sitten.

NIIN SIINÄ VAIHEESSA ..

ILMEENI ON TÄMÄ

Juuri kun luulin perus vauvavuoden(!!) sekoilujen jälkeen olevani pikkuhiljaa valmis palautumaan normaalien kirjoihin, niin huomaan pesukoneemme olevan rikki toista viikkoa, hukanneeni pienimmän hammaslääkäriajan, löydän jääkaapin perältä hilloa samalta vuodelta kuin passikuvani uskomaton kulmakarva-lookki sekä olevani vielä täysin kykenemätön huolehtimaan byrokraattisista asioista tai itsestäni. Sama nuttura taas ties monettako päivää ja aamuisin herään eilinen toimistohamonen päälläni nukahdettuani taas kesken lasten iltasadun.

Ehkä ihan hyvä, että ulkomaan reissuille vaaditaan passit, ettei kaltaiseni puolijärjissä seilaavat pikkulapsiarjen lyttäämät ruuhkapuurot ihan hetken mielijohteesta heilahda ulkomaan reissuille törttöilemään! Myönnän loman tropiikissa käyneen mielessäni esimerkiksi sinä yönä, kun pyykkikoneemme ensimmäisen kerran jätti vedet sisään.

Tosin luulin tämän tyyppisten passi-issueiden koskevan ennemminkin rakasta poikaystävääni, mutta nyt ikävästi todistettiin, etten itse ole yhtään sen parempi.

PS. Luulin ysäri throwback-kuvieni olleen vähän noloja, mutta enpä ollut hetkeen tsekkaillut millari-meikkejäni. Että mitähän vittua?

 

Hyvää ja ihan hirveen skarppia päivää kaikille!

 

Lue myös:

Throwback-Duckface

Nimihomman hoitaminen

Passimysteerin ratkaisu

Share

14 kommenttia

 1. Rilo kirjoitti: Vastaa

  Siis miltä vuodelta toi kuva on 😀 😀 Anteeksi mutta eikö siellä valokuvaamossa ollu peiliä… JA siis nauran sun kanssa, en sulle, koska mulla oli ihan samanlainen kulmakarvalookki teininä, jollain kajalilla vaan vähä sinnepäin joku tommonen viiru, ilman peiliä. Kulmani trimmasin kynsisaksilla koska nyppiminen sattui liikaa.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Siis nyt on puolustuksekseni sanottava tämän kuvan kyllä nyt vääristäneen tilannetta rankasti!!! Siis mulla ei ole ollut vaan tuollaisia viiruja tai nypittyjä kulmia (KOSKAAN!) vaan aina ihan normi kulmakarvat (HEH KUTEN NÄKYY!), joita oon vähän tehostanut kulmakynällä. Ja jotenkin tuosta kuvasta vaan on jäänyt pois ne normaalit kulmakarvat ja vain kulmakynä erottuu!

   AAAARGGHHH! USKOO KEN TAHTOO 😀 😀

 2. Poika nimeltä Päivi Katariina kirjoitti: Vastaa

  Ihana kuva! Mä näytän joko mieheltä tai just vankilasta päässeeltä mieheltä mun kahdessa edellisessä passissa. Ei pystynyt oma mieskään peittämään järkytystään, kun näki kuvat…Ylä-asteella tein hienon ratkaisun ja sheivasin kulmakarvat pois ja piirsin helvetin epäsymmetriset, katkoviivaa muistuttavat viivat ihan liian korkealle, oi sitä teinin häpeää 😀 Sä oot mun lemppari, stay gold <3

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   HAHAHAHHHAHHAAAA!

   MUTTA mulla on aina ollut kulmakarvat, uskokaa ny! Mää en tehny sheivausratkaisua, vaan mulla ne on aina ollu!!

   …kuulostaa ehkä turhalta vakuuttelulta, mutta tuo kuva VÄÄRISTÄÄ TOTUUTTA!

 3. Kirsu kirjoitti: Vastaa

  Aikkauhee, ei sais nauraa…. Mä todistetusti aloin meikkaamaan vasta ylioppilaskuvausten myötä (kätsysti viikkoa ennen lakkiaisia siis), koska ihan uskomaton hikarius/ujostelu/whatnot.

  Mutta yläasteikäisenä kerran epähuomiossa (kyllä, epähuomiossa!) saksin molemmat kulmakarvani lähes kokonaan pois… Olohuoneeseen oli jollain jäänyt sakset, ja siinä jotain laatusarjaa töllötellessäni onnistuin napsimaan, täysin sokkona ja ilman peiliä, aivan todella oudot kulmakarvat itselleni. En edelleenkään käsitä, mikä oli moisen aivopierun taustalla: kuka leikkelee ajanvietteenä omia kulmakarvojaan — vrt. siis paperisilpun teko, yleinen duudlaus jne…

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei tollasella leikkelijällä ei oo mitään varaa nauraa täällä! 😀 😀

   AHHHAHHHAHHAAAAA!!!

 4. passiportti kirjoitti: Vastaa

  Ihan passeli homma.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Passeli indeed 😀

 5. Westend Mum kirjoitti: Vastaa

  Ei kuva nyt noin huono ole..! Ihan nätti naama siinä 🙂
  http://westendmum.fi

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahah, mutta kiitos <3

 6. Enne kirjoitti: Vastaa

  Äläsny, näytät hieman nuorelta Tori Amokselta tuolta ja se ei voi olla muuta kun hyvä asia! ?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No niin, nyt röyhistyn täällä ihan silmissä! 😀

 7. Vihreän saaren emäntä kirjoitti: Vastaa

  Saat kyllä jutuillas aina hepulinaurut aikaan 😀
  Mulle rajatarkastusviranomainen totesi vuosia sitten ”onneksi saat vaihtaa pian passisi uuteen”. Kyseinen kymmenenvuoden passi veteli silloin viimeisiään ja kuvassa kurkisteli teiniminä ylipitkien etuhiustensa alta naama muttussa.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, teinimutut on ihan parhaita ja aina kauniita <3 <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.