Perhe tyhjensi kellariaan Tampereella

Tampereen Nekalassa koettiin maanantai-iltapäivänä erikoinen tilanne savolaismiehen tyhjennettyä kellaristaan ison määrän rikkinäisiä ja tarpeettomia romuja peräkärryyn. Ennennäkemätön tilanne sai alkunsa samassa talossa asuvan naapurin yllättäen hankittua ison peräkärryn talon pihaan ja kehoitettua myös naapuriperhettä kantamaan kyytiin kellariin kertynyttä romua.

Perheen äiti oli oletettavasti järkyttynyt naapurin ehdotuksesta.

Naapuri puolusteli ehdotustaan hetkellisellä mielenhäiriöllä, jonka oli saanut sunnuntai-iltana pestessään pyykkiä. Mielenhäiriöstä kärsinyt naapuri väitti tekoaan suunnittelemattomaksi ja jopa vahingoksi. Kertomansa mukaan pyykinpesu oli tahattomasti kärjistynyt vintin ja kellarin siivoukseen, tarpeettomien tavaroiden lajitteluun ja lopulta eskaloitunut peräkärryn hankintaan. Lopulta naapuritkin oli vedetty harvinaiseen välikohtaukseen mukaan.

P4260056.JPG

Aamulla kotihommista tavoitettu perheen äiti oli vielä tänään shokissa tapahtuneesta ja kertoi naapureiden välisen luottamuksen kokeneen kolauksen. Lisäksi kokemastaan järkyttynyt nekalalaisäiti luonnehti kellarin tyhjennyksen aiheuttamista tuntemuksiaan:

– Koskaan en oo mitään pois heittäny! Kylä aina oon kaikki rikkinäiset pulkat, ränsistyneet rattaat, rikkinäiset dvd-soittimet ja tyhjät maaliämpärit sullonu kellariin. Että kylä ny täytyy sanoo, että on totaalisen tyhjä olo! Ja lisäksi myös luottamus naapuriin on menny, kun ne veti meijät tälläseen mukaan.

Perheenäiti saa kriisiapua järkytyksen keskellä. Kellaria tyhjentäneitä naapureita ei tavoitettu.

Lisää uutispommeja:

Nekalalaismies tapetoi keittiön loppuun Tampereella

Vanhan talon ikkunoita kunnostetaan Nekalassa

Hipillä nähtiin ehjät farkut Nekalassa

Marimekko jälleen kopioepäilysten kohteena

Suosittu KonMari-menetelmä saamassa kilpailijan

Lumi yllätti savolaismiehen Tampereen Nekalassa

Isä kärsi kovista selkäkivuista synnytyssalissa Tampereella

Share

2 kommenttia

  1. Marikki kirjoitti: Vastaa

    Ärsyttävää toistaa itseään, mut kun sä vaan oot paras! Ihan huippuhyvä uutispala jälleen. On myös kiva, kun oot postannu ahkerasti.

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      Haha! KIITOS lukemisesta ja tästä kommentista, tuli ihan huippuhyvä mieli 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.