Luonnonkosmetiikkapäivät ovat täällä!

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Nyssi! Luonnonkosmetiikan verkkokauppa House of Organicilla alkaa tänään Luonnonkosmetiikkapäivät, joilla on useita suosittuja luonnonkosmetiikan tuotteita hullussa alessa. Pääsin mukaan suunnittelemaan kamppista, eli olen ollut valikoimassa mukaan monta lempparituotettani, joita itse tykkään käyttää!

Ja on hulinoissa mukana itseasiassa nyt paljon muitakin hittituotteita, eli tämä viikko on hyvä hetki täydentää kempparikamat.

House of Organicin Kosmetiikkapäivät starttaavat siis tänään ja jatkuvat sunnuntaihin asti. Homma menee vähän kuin Hulluilla päivillä, eli aletuotteet vaihtelevat päiväkohtaisesti, joten luonnonkosmetikasta kiinnostuneiden höpönassujen kannattaa olla tarkkana kuin porkkana. Tarjoukset ovat siis päiväkohtaisia ja postauksen lopussa vielä tarkempaa infoa tilauksen tekemisestä.

Mutta asiaan! Sain itse valita House of Organicin kamppikseen mukaan luonnonkosmetiikkatuotteita, joita olen käyttänyt pitkään ja todennut toimiviksi! Eli nyt pukkaa uskomattomia luonnonkosmetiikan helmiä, jotka ovat tulevina päivinä alessa. JEE!

No se ripsari! Ripsivärini perään kysellään usein, koska saan sillä sellaiset räpsyttimet, että moni on välillä luullut minun ottaneen ripsenpidennykset. Olen kohta jo pari vuotta käyttänyt Avrilin ripsaria, jolla saa mahtavasti ripsiin volaa ja joka pysyy todella hyvin. Jopa niin hyvin, että sen peseminen on vähän ärsyttävää, mutta sen kestää, koska ripsari on muuten niin pirun hyvä.

Avrilin ripsari pidentää, iso harja erottelee ja luonnollisen lookin. Luottoripsari on alessa lauantaina, 8 euroa.

Valitsin mukaan myös muita arkimeikkini kulmakiviä, kuten Avrilin Porcelaine -peitevoiteen, jolla peitän esimerkiksi tummat silmänaluset tai punottavia nenänpieliä. Yleensä sipaisen kuulasta voidetta myös kulmien alle tuomaan valoa katseeseen. (Yllä kuvassa peitevoidetta silmien ja kulmien alla).

Helppo ja hyvä peitevoide on alessa perjantaina 8 euroa.

Kunnon huulipunamuijana halusin kamppikseen mukaan myös yhden parhaaksi toteamistani luonnonkosmetiikkapunista. Ihanan kirkas ja klassinen Absolutionin Poppy Red on käytössä superhyvä. Mattainen puna pysyy huulissa todella hyvin ja tasaisesti ja vaikka se on aika matta, se ei kuivata huulia vaan päinvastaisesti jopa vähän hoitaa.

Badassinä käytän usein punia ilman rajauskynää ja Poppy on kyllä niin laatukamaa, että se pysyy silti hyvin. Absolutionin kirkas puna myös kuluu tasaisesti, joten se on aika huoleton käyttää.

Absolutionin Poppy Red on alessa huomenna torstaina, hintaan 23 euroa.

Iltameikeissä olen viimeisen vuoden aikana ollut tykästynyt suosinut pronssisia ja kultaisia sävyjä. Vähän päivettyneen ja pisamaisen ihon kanssa hohtavat meikit sopivat kivasti.

Hohtavan meikin saa tehtyä esimerkiksi Lily Lolon ihanalla Pedal to the Metal -luomiväripaletilla (alessa sunnuntaina), jossa on kahdeksan kaunista luomiväriä ja Avril Organic 2in1 -silmäkynällä (alessa lauantaina), jossa on samassa musta rajauskynä ja luomiväri, joka on helppo laittaa luomeen suoraan kynällä.

No niin, sitten ihonhoitohommia, kosteutusta ja puhdistusta!

Tottakai valkkasin mukaan myös Luén sarjan, jota olen hehkuttanut aikaisemminkin. Kyseinen kolmivaiheinen setti (puhdistava naamio, syväkosteuttava seerumi sekä finnigeeli) pelastivat taas täysin ryvettyneen naamani esimerkiksi rockfutisviikonlopun jälkeen.

Nyt Luonnonkosmetiikkapäivillä on Luén lempparituotteeni myynnissä sekä pakettina ja erillisinä tuotteina, jos vaikka tarvii vain täydennystä, esimerkiksi jauhenaamio on todella riittoisa ja finnigeeli taas saattaa joillan huveta nopsempaan.

Pakettiin kuuluva finnigeeli on tehokkain apu finnien hoitoon, jota olen koskaan kokeillut.

Kyllä! Nysse on keksitty, toimiva täsmäapu finnien hoitoon! Esimerkiksi maanantaina kävin jauhepuhdistuksen jälkeen peleissä hionneen hiusrajan tarkkaan läpi aplikaatorilla. Myös naapurin muija sekä perheen nuorisolainen ja oikeastaan kaikki, jotka ovat tuotetta testanneet, ovat olleet vähän hämmästyneitä sen tehokkuudesta.

Ihon puhdistuksen jälkeen pientä aplikaattoria painetaan suoraan näpyn päälle 30 sekuntin ajan, (ja toistetaan tarvittaessa vaikka kolme kertaa pienien taukojen välein). Luomualkoholia ja 12 erilaista kasviuutetta sisältävä geeli nopeuttaa näppyjen paranemista ja ehkäisee tulehduksen leviämistä. Myös naapurin muija totesi finnigeelin tosiaan nopeuttavan näpyn ”kehityskaarta” (finni saattoi jo käytön jälkeisenä päivänä olla kuivumassa pois). Ja jos aplikaattoria ehtii käyttää hyvissä ajoin, saattaa orastava näppy jäädä kokonaan kasvamatta ja parantua.

Luén finnigeeli on alessa tänään keskiviikkona, yksittäisostoksena 14 euroa.

Toinen Luén lempituotteeni on puhdistusjauhe (aka puuronaamio!), josta voi tehdä kuorivan ja SYVÄpuhdistavan naamion (vaikka kerran viikossa). Jauhenaamio on helppo ja nopsa tehdä suoraan käteen ja sitä pidetään naamassa noin minuutin, jonka jälkeen ”maski” rullataan ja pestään pois.

Teen maskin ehkä joka toinen viikko tai aina kun tarvii (kesällä aurinkorasvalla läträttyäni tai urheiltuani tms), yleensä ennen suihkuun menoa. Jauhe kirkastaa, raikastaa ja pehmentää kasvojen ihoa hetkessä. Ensimmäisen testauksen jälkeen olin täysin hämilläni, sillä pehmeytetyt silkkiset poskeni tuntuivat kuorinnan jälkeen ihan lasten poskilta.

Luonnonmukainen jauhe sisältää vain kolmea ainesosaa: kaurajauhetta, maitojauhetta ja magnesiumia (tuote tosiaan vaikuttaa vähän puurolta tai taikinalta!) Kaikki ainesosat ovat ominaisuuksiltaan ihoa rauhoittavia ja puhdistavia. Itselläni on herkkä iho, mutta jauhe tuntuu kasvoilla rauhoittavalta, kunnes naamio alkaa lopuksi hieman kiristää. Jauhetta pois rapsutellessa tuntee, kuinka se rapsii mukaansa kaikki kuonat. Ihosta tulee pehmeä ja syväpuhdas ilman raastavia ja kuivattavia ainesosia.

Jauhe sopii ihoa tasapainottavaksi ja syväpuhdistavaksi tuotteeksi kaikille ihotyypeille, myös teini-ikäisille. Jos iho on helposti rasvoittuva, jauhepuhdistusta voi käyttää noin kaksi kertaa viikossa tai aina tarvittaessa. Itse käytän noin puolentoista viikon välein. Purkki on tosi riittoisa, siitä saa monta maskia.

Puhdistusjauhe on yksittäisenä tuotteena alessa huomenna torstaina hintaan 15 euroa. (Purkista riittää monta, monta käyttökertaa)

Kolmas Luén hittituote on kosteuttava hyaluronihapposeerumi. Seerumi syväkosteuttaa ihoa ennen kosteusvoidetta, joka suojaa ihon. Yllä vielä video, jossa näkyy hyaluronihapposeerumin sekä muiden Solution Setin tuotteiden käyttö, koska se kertoo hyväksi havaitsemani puhdistussetin käytön paremmin kuin mikään innokas sanaseppoiluni.

Itse käytän päivittäisessä ihonkosteutusrutiineissa kasvovettä, jonka jälkeen levitän hyaluronihapposeerumin, jonka jälkeen levitän päivävoiteen (ja illalla yövoiteen). Olen käyttänyt useampia hyaluronihapposeerumeja, Luén seerumi on koostumukseltaan tosi hyvä: levittyy hyvin ja imeytyy nopsaan.

Luén hyaluronihapposeerumi on perjantaina yksittäisenä tuotteena alessa 15 euroa.

Ja nyssi! Luén kaikki kolme hittituotetta (finnigeeli, puhdistusjauhe ja hyaluronihapposeerumi) sisältävä paketti Skin Solution set on sunnuntaina kamppiksessa tarjoushinnalla 30 euroa. Whaaat!! Tämä on ehkä Luonnonkosmetiikkapäivien bestest of the best -tarjous.

No niin, ja vielä vähän lisää tuotteita ihon tehokkaaseen kosteutukseen. Kasvovesi on mahtava asia! En ollut jotenkaan tajunnut koko kasvovesihommaa ennen kuin Biodellyn Tanja johdatti kasvoveden tärkeyteen ja raikastavaan vaikutukseen. Sen jälkeen olenkin suihkinut aina erilaisia, eri tuoksuisia kasvovesiä ja ruusuvesia naamaani pitkin päivää, välillä myös vähän meikin päälle.

Suihkautettavista kasvovesistä tulee ihanan raikas fiilis ja esimerkiksi naapurin muijahan käyttää kasvovettä vitutukseen. Hän kertoi käyvänsä aina välillä vessassa suihkauttamassa ruusuvettä naamaan, jos ihan meinaa mennä mustiin. Pakko fanittaa! Kasvovedellä on siis monia parantavia vaikutuksia.

Luonnonkosmetiikkapäivien kamppiksessa on Avrilin rauhoittava ja raikastava ruiskaunokkivesi, joka on sunnuntaina tarjouksessa 8 euroa.

Lisäksi valitsin mukaan myös Mossan Vitamin Cocktail -yövoiteen, jota olen käyttänyt varmaan ainakin viimeiset puoli vuotta Lovely Dayn vastaavan oltua loppu. Mossan voide on aika ytyä ja sitä voi käyttää myös vitamiinirikkaana naamiona, mutta itse kuivaihoisena käytän Mossaa ihan yövoiteena. Laitan voidetta illalla ja annan imeytyä yöllä, iho tuntuu aamulla hyvinvoivalta.

Mossan voide on perjantaina alessa hintaan 14 euroa.

Ja ehkä kuvista huomaakin, hampaani ovat vähän vaalentuneet. Olen ollut tosi yllättynyt, kuinka tehokkaasti luonnonmukainen aktiivihiilijauhe poistaa värjäytymiä hampaista. Kahvin tummentamat tai muuten kellastuneet hampaat raikastuvat yllättävän monta astetta valkoisemmiksi ihan kotona tehtävällä käsittelyllä, johon tarvii vain hammasharjan ja aktiivihiilivalkaisujauhe toimii. Kostutettua hammasharjaa kastetaan vähän hiilipölyssä, jolla pestään hampaat hammastahnan sijaan.

En käytä aktiivihiiltä päivittäin, pesen sillä hampaat ehkä kerran viikossa tai vähän harvemmin. Muutoksen huomaa kyllä jo aina heti pesun jälkeen, hiili raikastaa hymyä kummasti.

Luonnollinen Natural White – valkaisujauhe on nyt heti tänään keskiviikkona tarjouksessa 9 euron hinnalla. Purkki riittää pitkäksi aikaa.

Ja jotta kamppiksesta olisi iloa vähän muillekin perheenjäsenille, valitsin mukaan myös kaksi perheessämme käytettävää luottotuotetta. Cattier Parisin pajunkuorishampoo on koulujen ja päikkyjen alettua taas ajankohtainen tuote, sillä se ehkäisee tehokkaasti täitä!!

Itseasiassa olemme käyttäneet pajunkuori shampoota lapsilla jo pitkään päivittäin sen jälkeen, kun meillä oli viime syksynä täitä!! Aaaargh! Ja ajattelin käyttää jatkossakin, saakeli soikoon! Vaikka tosin pahimman täiepisodin aikaan ehdimme Hipin kanssa jutella vessan lattialla hämmästyttävän syvällisiä asioita hänen kammatessa tukkaani hius kerrallaan. Pajunkuorishampoo on kyllä muutenkin miellyttävä tuote, ihanan tuoksuinen ja hellävarainen.

Cattierin Pajunkuorishampoo on alessa lauantaina hintaan 8 euroa.

Ja huomenna torstaina on alessa Avrilin raikas ja sitruunankuorisuihkugeeli, jota myös käytämme koko perhe. Ihana perus luonnonkosmetiikkasuihkugeeli huomenna hintaan 6 euroa.

Eli tulevina päivinä on paljon laatutuotteita tuntuvissa alennuksissa. Kuvaston lisäksi on joka päivä 500 tuotetta reilussa alessa, siellä on mukana vaikka mitä:

KESKIVIIKKO

TORSTAI

PERJANTAI

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Jos haluaa tilailla tuotteita eri päivinä, on Luonnonkosmetiikkapäivien ajan mahdollista yhdistää eri päivien tilaukset samalle toimitukselle toimimalla seuraavasti:

Käytä jokaiseen tilaukseesi alennuskoodia YHDISTÄ . Näin House of Organic tietää, että on tekemässä tilauksia muinakin päivinä ja tilaus jätetään odottamaan, jolloin se käsitellään maanantaina 9.9. ja postitaan silloin kaikki tuotteet kerralla. YHDISTÄ – alekoodia käyttämällä saat tilausten postikulut poistettua.

HUOM! Jos alekoodia ei ole käytetty tilauksella,  se postitetaan vastaanottajalle viipymättä, eikä tilaus jää odottamaan muiden päivien tilausten kanssa yhdistämistä.

Luonnonkosmetiikkapäivien katalogin näkee TÄSTÄ.

Raikasta viikkoa kaikille! Täällä aletaan olla jo parin sielua ja naamaa puhistavan puuronaamion jälkeen ihan iskussa uuteen viikkoon.

Share

15 kommenttia

 1. Maija kirjoitti: Vastaa

  Siis mitä hittoa!? Jos muija sai sen maanantaisen instanaamansa päivässä puurolla tuon näköiseksi, niin harkitsen vakavasti sen tilaamista! Säähän hehkut! Ja ripset OMG!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jep, rauhoittava puuronaamari tuli taas vähän tarpeeseen!

   Ja joo, tuo ripsari on ihan superhyvä! En oo käyttänyt sen jälkeen muuta, vaikka tuo on pysyvyytensä takia välillä vähän ärsyttävä pestä pois.

 2. Jutta kirjoitti: Vastaa

  Hei mitä tapahtui Biodellylle? Oon pyrkiny tilaileen luonnonkosmetiikat sieltä ku aattelin että rahat tipahtaa Asikaisen taskuun! Alanko nyt tilaileen täältä?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei tästä onkin pitänyt kertoa, mutta kun meni niin ryminällä se homma ja sitten odoteltiin, että asia tiedotetaan ns. ”virallisesti”.

   Mutta siis Biodelly myytiin keväällä (ja minä möin osakkeeni samalla myös) uusille omistajille, jolla on nyt sekä Biodelly että House of Organic.

   En siis ole enää osaomistajana, mutta onnekseni uudet omistajat ovat halunneet jatkaa yhteistyötä kanssani, joka on ollut ihan tosi huippu juttu. Ja sen jälkeen olemme sopineet yhteistyötä sekä Biodellylle että House of Organicin puolelle, vähän riippuen millaisia kamppiksia jne on tulossa.

   Ja ihana, että olet suosinut Biodellyä, se on hyvä brändi ja omistajaa lukuunottamatta samat työntekijät jäivät jne, mutta nyt siis se on samaa tallia tämän kanssa ja ovat kivasti pitäneet myös mut messissä! 🙂

   1. Jutta kirjoitti: Vastaa

    Kiitos selvennyksestä! Suosin siis jatkossa(kin) molempia puljuja! Ja Asikaista!

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

     Jes! Siellä on kyllä tosi hyviä tuotteita ja myös hyviä tyyppejä pyörittämässä.

    2. Eeva kirjoitti: Vastaa

     No nyssitte!
     Paketti kolahti postiin ja tuotteita päästy testaamaan.
     Ripsari teki sen minkä lupasitkin, ei hitto lähde sitten pesemälläkään! Erottelee kyllä oikein nätisti silmäkarvat mutta volyymi jää vajaaksi. Kouluarvosana kasi miinus.
     Hampaat pesty kertaalleen hiilijauholla ja tulosta jäädään seuraamaan viikkojen kuluessa. Mutta jos sillä saa hampaat yhtä valkeiksi kuin pesualtaan mustaksi niin jesh!
     Se finnigeeli. Siinä vasta näppylänaaman pelastus! Todellakin lyhentää kyseisten vitsauksien elinkaarta ja ehdottomasti jää kovaan käyttöön!

     1. Kettu kirjoitti:

      Hei Asikaine, oot useampaan kertaan kehunu Luen finnigeeliä, ja minä en uskonu – on tullu kokeiltua vuosien varrella muutamaa sorttia eikä ykskään oo tuntunu tekevän juuri mitään. Tästä alennusmyynnistä kuitenkin tilasin sen setin kun sai niin halvalla. Ja uskottava se on: tää geeli toimii. Hillittee niitä orastavia näppyjä jo ekalla käyttökerralla. Oon koukussa. Ja kiitos!

     2. Asikaine kirjoitti:

      Joo, siis se kyllä toimii oikeesti! Siksi sitä uskallan mainostellakin. Ja kokemusta on itelläni ja muutamilla ystävillä, ystävän teini-ikäisellä jne..ja kaikki ollaan oltu siitä kyllä ihmeissämme! 🙂 Se tosiaan toimii ainakin useimmille tosi hyvin!
      Mukava kuulla palautetta! Kiitos!

 3. Ulpu kirjoitti: Vastaa

  Avrilin suihkugeelilinkki menee Abson huulipunaan 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   tuhat kiitosta!!
   Korjaan! Oli niin pirusti linkkiä, että ihan silmät ristissä niitä väkkeröin!

 4. ------- kirjoitti: Vastaa

  Onpa monimutkaista kun joka tarjous eri päivinä… tilaisin jos ei olisi noin. Näin niinkuin seuraavaksi kerraksi palauttena 🙂 Näytät upealta noissa kuvissa!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos palautteesta, laitan sen eteenpäin 🙂 Ymmärrän, jos ei kykene oleen ihan kärppänä joka päivä.
   Sunnuntaina tulee varmaan myös joitain ”extratarjouksia”, jos joistain tuotteista on jäänyt tavaraa reilusti yli.

   Ja kiitos kehuista, lämmitti miältä! <3

 5. Tiia kirjoitti: Vastaa

  Kiitti vinkeistä ja vitsi miten upeasti hehkut näissä kuvissa! Pistin itelleni viikolla oikeen kännykkään muistutuksen, että tilaan tänään tuon ihonhoitopaketin, ja äsken tilasin. Jee!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos, ihanaa! Se on se rock, rakkaus ja aurinko
   + TIETTY NÄÄ KAIKKI TUOTTEET!! jotka saa sen hehkun aikaan 🙂

   Toivottavasti tykkäät Luen tuotteista, ne on ollu mulle kyllä ihan perfect!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.