Viikonloppupläjäys + RullakkoVIDEO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pyydettyäni anoppia vahingossa vääränä päivänä lastenhoitoapuun, luovuin jo suunnitelmastani lähteä Hipin perjantain keikalle bailaamaan. Sekoilemani tilanne sai kuitenkin yllättävän käänteen saatuani Hipin siskolta puhelun: Mie kuulin, et työ olisitte lapsenvahtia vailla viikonloppuna, mie voin kyllä tulla..

IHANAA!

Hakiessamme ihanan Maija Poppasen juna-asemalta, kävimme postissa kokemassa fancyn blogielämän kääntöpuolen.

img_2991

Olin saanut pakettilähetyksiä niin perkeleesti, ettemme edes porukalla saaneet kannettua lastia autollemme. Onneksi postin neuvokas henkiökunta lainasi rullakkoa, jolla ”tosi näppärästi” poikien kanssa siirryimme ostoskeskuksen läpi autolle. Kyytiläisten mielestä perjantai-illan rullakkoajelussa ehdottomasti parasta oli jyrkkä ramppi sekä jäinen tie.

Omasta mielestäni parasta toimituksessa oli rämisevän rullakkoretken jälkeen sulloa pimeällä parkkipaikalla autoon pakettia, joka epäilyttävästi näytti mattoon teipatulta kaverilta. I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER!

Rullakosta puheenollen ->

Pääsin tosiaan sittenkin Hipin mahtavalle keikalle, jonka jälkeen jäimme bäkkärille viihtymään. Toisin kuin musa-alalla yleisesti kuvitellaan, takahuoneessa oli jopa sen verran villi meininki, että sekä rullakon että pyörillä varustetun ison roskalaatikon käyttö kiellettiin henkilökunnan toimesta. Törttöilyn aikana mielessä häivähti oma ikä sekä sen mukanaan tuoma kypsyys, jonka rippeiden avulla seurueemme tajusi poistua paikalta jatkamaan iltaa Vanhaan Monttuun.

Mystinen videomateriaali ei liity tapaukseen. (HUOM! Jos kuvanlaatu on luokattoman huono, sille ei voi mitään! Ei tämä ole mikään videoblogi. Toki voi sammuttaa huoneesta valot ja katsoa pimeässä! Itseasiassa en tiedä, suosittelenko tätä videota varsinaisesti kenellekään, mutta JÄTÄN SEN NYT VAAN TÄHÄN.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rullakkohommien jälkeen viikonloppu jatkui tavallisissa ninja- ja majatouhuissa, sukulaisvierailuista nauttiessa. Isolla porukalla kävimme syömässä Wanhassa Tapissa ja ruikutin jälleen listalle viime viikonlopun sunnuntain spessumenussa tarjolla ollutta falafel ja mazet -annosta, joka oli taivaallinen! Tapin falafelit ovat suoraan Kreuzbergista. Katsotaan vastataanko ruikutukseeni joskus, mutta vinkkinä kaikille: Jos Wanhan Tapin Facebookissa mainostetaan päivän spessuna ylikeittäjän falafeleja ja mazea tai mezeä, suosittelen saapumaan Nekalaan. Ah.

Rullakkoni rämisi jälleen jäisen rampin verran aivan sivuraiteille. Missä olimmekaan ja oliko muuta!?

Oli muuta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaina poikkesimme morjestamassa joulupukkia ja syömässä riisipuuroa Nokian Tehdassaaressa joulumyyjäisissä, joissa spektaakkelina Pikkuveli antoi taidonnäytteen, miten yhtäaikaisesti:

– ei haluta yhtään syödä riisipuuroa

– halutaan syödä riisipuuroa

– ei haluta syödä riisipuuroa

– halutaan syödä riisipuuroa ITSE

– ei haluta syödä riisipuuroa vaan halutaan jälkkäriä

– halutaan syödä riisipuuroa

– tehdään siltakaari

Olenhan aina sanonut, että rakas ninja-apuri on multitalentti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä se lähtee, joulua kohti! Piparinleipomisilta on suunnitteilla ja mammaryhmälle pitäisi järkätä pikkujoulut. Viime viikolla juhlimme jo toimistomme pikkujouluja. Emme tietenkään päässeet ulos escape-roomista, mutta vielä vaikeampi oli eilen yöllä päästä pois naapurin muijien kanssa vietetyistä pikkarisaunaillasta…

Ihanaa jouluhäämötystä kaikille! Tsekatkaa heti uskomaton strömsöö käpyaskoriste-lahjavinkki, jonka viime vuonna täysin ääliömäisesti jaoin joulun jälkeen.

Share

4 kommenttia

 1. Senkun kirjoitti: Vastaa

  Onko teidän seurueella muuten kantapöytä/pöytävaraus tuolla joulutapahtumassa? Kuvaketjun jatkoksi oisit voinu linkata edellisvuoden kuvan: samassa pöydässähän te taas söitte! 🙂

  P.s. hyvin hämärä rullakkovideo… 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha! Ei muutes ollut sama pöytä, kun viimeksi. Viime kerralla istuttiin tuoleilla ihan normikorkuisen pöydän ympärillä ja nyt vedettiin rivissä sohvalla sen matalan pöydän ääressä..mikä oli etenkin kuopukselle vähän haastava setti ;D

 2. RdS kirjoitti: Vastaa

  Ihan vi#un siisti rullakkovideo! Hähähähä! Näitä lisää!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   😀 😀 lisää pimeitä videoita!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.