Podcast-hommia hei!

Facebookissa olenkin jo ehtinyt mainostamaan, mutta nyt vihdoin sunnuntai-illan ratoksi jaan ilouutiset täälläkin! Olen kevään ajan ollut vakiovieraana Mamma rimpuilee -blogin Lauran omassa podcast-sarjassa! Podcastin ensimmäiset jaksot käsittelevät enemmän tai vähemmän lapsiperhe-elämään ja vanhemmuuteen liittyviä aiheita sekä vähän muitakin, kuten esimerkiksi suhtautumistamme yllätyskyläilijöihin. Kausi on nyt puolessa välissä, joten Suplasta löytyy jo kuusi valmista jaksoa ja joka keskiviikko putkahtaa eetteriin uusi pätkä.

Jokaista jaksoa teemoittaa aina Lauran blogipostaus, joka kuullaan aina jakson alussa. Monologin jälkeen minä(!!!) sekä ihan mainio hesalainen räppäri ja kahden lapsen isä, Jukka Lariola, keskustelemme Lauran kanssa kyseisestä aiheesta. Tai vähän sen vierestä.

Podcastin tekeminen on ollut hauskaa hommaa, olin tosi iloinen Lauran pyydettyä minua omaan juttuunsa vakkarikeskustelijaksi! Samalla myös haaveeni omasta podcastista on vahvistunut, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi mitään. Nykyisin kovasti vakuutellaan, kuinka unelmista pitää puhua ääneen, niin ne toteutuvat. Mutta se on ihan paskaa, se ei pidä paikkaansa! Oikeasti unelmien eteen pitää tehdä jotain, yleensä vieläpä jotain melko vaivalloista, jopa käydä mukavuusalueen ulkopuolella. On pakko kävellä keittiöön, jos ihan oikeasti haluaa sipsejä. Meillä kaikilla on rajoitteita. Tänäänkin olen ihan Beetlejuicena hokenut neljä kertaa haluavani päästä suihkuun, pari kertaa olen jopa ihan huutanut MUTTA MUN ON PAKKO JOSSAIN VÄLISSÄ PÄÄSTÄ SUIHKUUN.

En ole edelleenkään päässyt suihkuun. Niinpä! Ihan turha sitten kuolinvuoteella valittaa likaisia hiuksia, silloin on tunnetusti myöhäistä katua tekemättä jättämiään asioita!

Harkitsen jälleen aurinkopuuterin laittamista tukkaani, vaikka tiedän, ettei ennen eräitä julkkareita hädissäni keksimä ”kikka” toimi. Josta tulikin mieleeni, että yhdessä Suplaan jo tulleista jaksoista kerron yrityksistä saada likaisista hiuksista hetkessä puhtaat (sisältää myös ystäväni neuvoman toimivan vinkin!)

Nyt kuultavissa olevissa jaksoissa on teemoja, kuten yllätysvieraat, metatyöt, päiväkoti, elämä ennen ja jälkeen lapsien jne! Tällä viikolla mainio triiomme sai koko kauden purkkiin, luvassa on vielä puolet, eli viisi jaksoa! Jee! Muistuttelen uusista jaksoista aina ainakin blogini FB-ryhmässä, kannattaa klikkautua sinne. Ehkä myös välillä nostelen jaksoja myös tänne blogiin!

Tästä voi klikkautua Suplaan jo julkaistujen jaksojen ääreen. Jaksoja voi kuunnella, missä järjestyksessä haluaa, juttu ei etene kronologisesti.

Käykää kuuntelemassa, toivottavasti tykkäätte! Tuhat kiitosta vielä Lauralle ja Jukalle ihan huippuhauskasta prokkiksesta!

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Share

4 kommenttia

 1. Julia kirjoitti: Vastaa

  Kuuntelin ”Lapsen saaminen ei ole loppu millekään” ja jestas osui ja uppos kyl ny tähän hetkeen niin hyvin ettei taas mikään vähään aikaan ??? Esikoista odotan ja välillä noita pyörittelemiänne ajatuksia tullu paljoltiki kelailtua. Mut ilmeisesti toivoa on, eihän sustakaan tullut esim. kiukkuista ? Kiitos! Ps. Sun blogi on muutenki paras. Kaikkee hyvää ja ihanaa kesää!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   HEi mahtavaa, että oot kuunnellut meidän juttuja 😀

   Toivottavasti ei ihan maalattu vaan kauhukuvia, ihan oikeasti loppukaneettini on, että omalla kohdalla elämä on muuttunut hauskemmaksi lapsien saamisen jälkeen, vaikka koko ajan onkin vähän hässäkkää. Ja kyllä voi tehdä ja toteuttaa unelmiaan sen jälkeenkin!! <3

   Tsemppiä odotukseen ja paljon onnea <3

 2. Spf kirjoitti: Vastaa

  Mä niin haluaisin kuunnella, mutta kun ei sitä löydy iTunesista. Miksi ei? En viitsisi ladata Suplaa vain yhtä podcastia varten, kun puhelimessa on muutenkin tila vähissä. Ja kaikki muut kuuntelemani löytyvät iTunesista. Suplan kanssa oli muutenkin kuuluvuusongelmia ainakin lenkillä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No höh, voi ei, tiedustelen asiaa Lauralta / (Lauran tuottajalta), miksi ei ole muualla. Koneella sitten ainut keino, jos ei suplaa saa ladattua : /

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.