Hipin tomaatti-fenkoli-keitto

Myönnetään, tänään oli meilläkin vähän kylmä. Olimme Pojan kanssa koko päivän mammakerhoilemassa ja saapuessamme iltapäivällä kotiin, oli talo vähän viilentynyt. Onneksi Raksahipillä oli kauppakassissaan keittotarpeet!

Raksahipin tomaatti-fenkoli-keittoon tuli paprikaa, sipulia, fenkolia, säilyketomaatteja, valkosipulia, basilikaa, persiljaa, pippuria, anista, suolaa, kermaa. Sipulit ja paprikat paahdettiin uunissa grillivastuksella. Sen jälkeen ne kipattiin kattilaan ja mukaan laitettiin pilkotut fenkolit ja säilyketomaatit sekä kahden säilykepurkillisen verran vettä. (Valkosipulia ja fenkolia paistettiin pannulla miedolla lämmöllä ennen kuin ne laitettiin keittymään.) Sen jälkeen keittoon lisättiin basilikaa, persiljaa, pippuria, anista, suolaa ja purkillinen kermaa. Koko homma soseutettiin ja keiton päälle heitettiin vähän raejuustoa ja avocadoöljyä. Voi, miten hyvää. Suosittelen kokeilemaan!

kuva.JPG

 Keiton kanssa tarjolla oli uunissa paistettuja vuohenjuustoleipiä. Nam, hyvää oli eikä keittiökään tuntunut kuuman keiton päälle niin kylmältä enää. Fenkoli on ihan parasta. Anis valeasussa.

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.