Voiko tälläistä edes sattua

Luulin kymmenen vuoden aikana saavuttaneeni pisteen, jossa Hipin kohdalla mikään ei yllätä. Hoitoreppujen tai jopa kolmen ison kassillisen (=kaikki mukana olleet tavarat) unohtamiset mummolaan tai vaihtoehtoisesti Nekalasta lähtiessä, pyörän katoamiset ja ilmestymisetauton pakkosiirrot (!?), remonttikohellukset, passimysteerit, avainsekoilut, äidinmaidonkorvikkeen juomiset, valuvat uima-altaat tai gaalamekot eivät enää yllätä.

Eikä oikeastaan räjähtävä vessanpönttö tai naapurin lattiakaivon tukkeutuminen saa meikäläistä kovin pitkäksi aikaa vaipumaan epäuskoiseen taivasteluun. Itseasiassa luulin, ettei mikään toilailu enää saisi minua suistumaan täyteen tyrmistykseen.

Olin väärässä.

Tänä viikonloppuna selvittelemämme mysteeri todisti shokkikeskukseni ohjaamossa sittenkin olevan muutaman ohjaajan vielä paikalla.

Perjantaina sain ystävältäni viestin, jossa ihmeteltiin Hipin ryhtyneen suositun ruokabrändin kanatuotteiden mainostähdeksi. Hetken naureskeltuani varmaan ”jollekin hauskalle yhdennäköisyydelle”, katsoin viestin mukana linkatun videon huomatakseni Hipin tosiaan olevan kanalafkan mainosvideolla. Ja lisäksi myös toisen lapsistamme olevan kasvoineen ja ihan jopa nimineen mukana mainoksessa!

!?!?!?!

Mitä helvettiä nyt taas! Hetken tyrmistyksen jälkeen tiedustelin Hipiltä tämän uusista mallihommista, joista kaverilla ei ollut itselläkään mitään muistikuvia (!!). Ja ihan olit lapsenkin ottanut siihen nimellään ja naamallaan mainostamaan kanaa! Pitkätukalla ei perinteisesti soinut mikään kello päässä ja lopulta hämmentynyt kanakasvo jopa itsekin arveli, voisiko kyseessä olla joku erehdyttävästi häntä muistuttava ihminen. Joo! Hei mää en varmaan tunnistanu, ookse sää vai joku muu! Nykku sää sanoit, niin itseasiassa se oliki varmaan hei joku sun kaksoisolento, jolla sattuu oleen sama nimiki ku sulla!! Ja saman niminen lapsiki!

– Nii, aivan. Kai se sitten oon mie.

– !?!?!?!?!?!??!?!?

– Joo, mie se oon.

– Miten sää et tiedä tälläsestä mitään, ei tällästä tapahdu vahingossa!!

– No näköjään tapahtuu. Miule.

Painittuamme hetken mainosmysteerin äärellä Hippi sanoi hämärästi muistavansa kaksi vuotta sitten ehkä vastanneensa leikkipuistossa johonkin lounasaiheiseen kysymykseen. Mainitsi kaiken olevan todella sumuista ja muisteli kyseessä olleen jonkun tutkimuksen ja tilanteen käyneen kumman painostavaksi. Lopulta Hippi muisteli suostuneensa vastaamaan tutkimukseksi luulemaansa kysymykseen, jotta pääsisi eroon ahdistavista ”maanittelijoista”.

– Eksää voinu vaan sanoo niille, että lähtee helvettiin siitä?

– No emmie sellasta ja mie ahistuin, ku ne jankkas ja..mie oikeesti luulin, että se oli joku tutkimus. Niin ne sano miule.

– Ei vittu!

Kyllä on mahdollista päätyä mainoskasvoksi. Vahingossa. Lapsensa kanssa. Kanalafkalle. Tietämättään. Ilman palkkaa.

Otettuani yhteyttä yritykseen video lähti sivuilta aika nopsaan. Harmi vaan myös Hipin hieno rooli oli sen myötä poistettu -viestini koski ainoastaan mainoksessa esiintynyttä lasta.

Hyvää alkanutta viikkoa vaan kaikille! Muistakaa, että kaikki on mahdollista!

Muita outoja:

No mie voin

Mie vaan avasin sen kannen ja se räjähti

Jatkotaisteluni – Lisää tyhmiä ihmisiä

Että siks se viemäri ei ollu vetäny

Passimysteeri

Share

11 kommenttia

 1. Sylvia kirjoitti: Vastaa

  Aika sanaton olen. *Tsih”

  Sylvia

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jep.

   Argh.

 2. Katri kirjoitti: Vastaa

  No mitäs helvettiä, ei oo ihan puhtaat jauhot pussissa mainoksen tekijöillä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, äläpä! Ja siis ihan nyt tosissaan: Kyllä melko kipakkaa viestiä lähti ko. yritykselle ja video poistettiin hetkessä, sunnuntaina.
   Että ihan ei ollu menny kaikki niin kuin piti…

 3. laurasss kirjoitti: Vastaa

  Mitä helevettiääääää :———D On sulla siinä kans semmonen äijä että huhhu! Oleksaatellu että jos teän pojistaki tullee samallaisia koheltajia ko miehesti? Niimmitenkäs sitte suu panhan?!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha! 😀
   Ihan hyvä, jos tulevat isäänsä! Ei ainakaan pinna kiristäisi heillä päätä! ;D

 4. Petra kirjoitti: Vastaa

  Nyt mä oon myös nauranut ääneen tän blogin juttujen takia kun vauvasta otetaan sykekäyrää 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   APUA!! Kai vauvalla kaikki hyvin? <3

   1. Petra kirjoitti: Vastaa

    Oli joo, rutiinikontrolli äitiyspolilla vaan 🙂 Mutta menee mun top 3 listalle paikoista joissa oon nauranut ääneen julkisesti Asikaisen jutuille!

 5. Iipi kirjoitti: Vastaa

  Melkoista menoa, nyt vaivaa uteliaisuus siitä, että mikä kanalafka on mahtanut olla kyseessä. Oliko ainoa(t) mainoskasvot vai onko muitakin tutkimukseen osallistuneita? Apua, onko mua haastateltu samoilla hoodeilla? Luin muuten tuosta alun listauksesta, että ”pässimysteerit” ja ehdin jo ajatella, että olen missannut jotain ? Ikänäkö, ei voi mitään. Paras blogi kuitenkin!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha, oli siinä mainoksessa muitakin, EHKÄPÄ SINÄKIN:: 😀 😀
   Lähinnä naisia vaunuineen (jos oikein muistan) ja näytti, että ehkä myös Pikku Kakkosessa ois kuvattu, ehkä. Lievä raivo sumensi näkökykyä siinä vähän.. Hippi oli bongattu hänen muistaakseen Viinikassa leikkipuistossa.

   Ja kyseessä oli A:lla alkava iso tunnettu lihabrändi.

   Ja kiitos palautteesta ja lukemisesta <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.