Automysteeri ja ystävänpäiväylläri ja ihan pari hommaa

Siinä vaiheessa, kun olin tutkinut pihaamme mystisesti ilmaantuneen valkoisen auton renkaat (olisiko niiden renkaiden päällä ehkä avainta?), tarkistanut onko auton ovet lukossa (olivat), soittanut Hipille töihin Onko tää taas jotain sun kavereiden roudaussekoiluja tää ihme auto täällä meijän pihassa? (ei kuulemma + mitä-väliä-kenen-auto-sitäkö-sie-miulle-soitit), kurkistanut auton ikkunoista sisälle ja todennut sen tosiaan olevan aivan liian siisti liittyäkseen mitenkään Hippiin tai hänen bändikavereihin (ei yhtäkään ruttuista Pirkka-olutttölkkiä lattioilla tai ketään nukkumassa takapenkillä), keskustellut asiasta metrin pituisen tutkijaparini kanssa, joka toiveikkaana päätteli jonkun ostaneen meille uuden auton (koska se vanha on vähän rikki), todennut auton viereisessä vesilammikossa onnellisena kelluvan tutkijakollegani olevan vähän sekaisin (hän myös väitti harrastavansa koripalloa ja imeskeli rännistä roikkuvia likaisia jääpuikkoja), lähettänyt autoa koskevan tiedusteluviestin naapurin muijalle, joka vastasi minun olevan sekaisin ja kyseessä tietenkin olevan äitinsä auto, jonka luulisi minun noin 20 vuoden jälkeen tunnistavan (näen auton joka viikko) sekä kertonut naapurin muijalle, ettei autoa todellakaan tarvitse siirtää ja tutkineeni autoa sekä sen takapenkkiä ja renkaita ihan tässä tota muuten vaan.

Ja muistellut hetken päätöstäni olla menemättä Emma-gaalaan ja siitä seurannutta sipsipussissa kieriskelyä. Sekä Hipin eilistä ystävänpäiväylläriä (miulla onki muuten keikka, tännään) NIIN SUUNNILLEEN SIINÄ VAIHEESSA alkoi tuntua ihan hyvältä idealta

lähteä tänään illalla vähän johonkin Taijan kanssa gaalaan hillumaan.

Jahka ensin saan päätettyä, mitä laitan päälle.

Että hyvää viikonloppua kaikille!

Laitan illalla Instan Storeihin vähän tunnelmia (ylläriesiintyjiä luvassa) ja asukuvia (ehkä laitan Uhanan vihreän housupuvun, sillä muuten kukaan ei enää tunnista ja voin vetää vuosien verkostoitumisen vessanpöntöstä alas!).

Lue myös:

Voi vitun Emma-gaala 2019

Ketä teitä oli? Mitä te teitte? Oliko kivaa?

Yrittäjyydestä ja unelmahommista

Share

4 kommenttia

 1. Ikuinen fanisi Sanna kirjoitti: Vastaa

  Eiiii hitto mä niin haluisin lähtee teidän kanssa vähän viilettään, mutta olen flunssassa ja lisäksi harmillisesti asun Saksassa. Että pitäkää te ihana ilta Treen yössä ❤️❤️❤️

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Toivottavasti olet parantunut flunssasta <3 , sillä kokemuksesta tiedän, että Saksassakin voi bilettää!
   Ja kyllä, oli pitkä ilta ja hauskaa! 😉

 2. GaalaTaija kirjoitti: Vastaa

  Ihanaa, kun olit <3 ! Toivottavasti juhlit loppuillasta myös Emma-gaalat jälkijunassa, kun minä passasin jatkojen jatkot.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Paras GaalaTaija, oli hauskaa, kuten aina -nähdään onneksi pian uudestaan! <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.