Ihana Pop-Up -Kauppa joulukuussa Tampereella!

Kaupallinen yhteistyö: Tästä tulee niin hieno maailma rytile

Ihania uutisia jouluostostelijoille. Ensi viikolla Tampereen Ojakadulle aukeaa ihastuttava Lasten Oma Joulutila Pop Up- Kauppa, jossa on myynnissä kotimaisia ja ekologisia lasten- ja naistentuotteita, kortteja sekä lahjaideoita. Ostosten lomassa kaupan pienessä kahvilassa voi myös nauttia kupin kuumaa ja pientä makeaa.

unnamed-4

Pop Up -joulukaupassa on mukana muun muassa EK for kidsHenna Valkama, Melli Ecodesign, Sarah Design, Selia shop, SuperYellow, Viljamin puoti, Vimma sekä Verson puoti. Valikoimissa on myös spessuja outlet-tuotteita.

Selatessani kaupan valikoimia yllätyin iloisesti, miten monta itselleni uutta kotimaista ja kivaa merkkiä kaupan tuotteista löytyikään. Ihania vaatteita. Ihastuttavien ja ekologisten lastenvaatteiden lisäksi itseäni kiinnostavat ainakin kotimaiset leggarit sekä SuperYellown ihanat pipat. Tosin meillä on naapurin muijan kanssa parhaillaan sellainen möhköpipa-gate menossa, että saatan todella strömsöösti jakaa tällä viikolla jopa neulontaohjeita. Be prepared! Asikaine goes käsityöblogi.

unnamed-2

Mutta niin. Eikä siinä vielä kaikki! Lisäksi ihanassa pop up -kaupassa on viikon aikana luvassa myös hauskaa ohjelmaa. Tamperelainen runoilija Anna Iso-Aro saapuu lukemaan äitiydestä kertovia runojaan, klovniposteljoonien välityksellä voi lähettää kirjeen yksinäiselle vanhukselle joulunpiristykseksi  ja kaupassa on myös leikki- ja piirustuspaikka lapsille.

Lasten Oma Joulutila on avoinna 8.-14.12. Arkipäivisin klo 10-20, lauantaina klo 11-18 ja sunnuntaina klo 12-17.

unnamed

Lasten Oman Joulutilan VIP-ilta -ARVONTA

Ja vielä huomio! Blogini lukijoilla on mahdollisuus päästä Lasten Oman Joulutilan ennakkomyynti-iltaan, joka järjestetään Pop Up -kaupalla 7.12. klo 16-19. VIP-illassa on tietysti tarjoiluja, alennuksia ja pientä ohjelmaa. Sain arvottavakseni 20 kutsua VIP-iltaan. JEE! JEE!

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tämän postauksen alle, oletko tänä vuonna ollut kiltti vai tuhma vai jotain muuta, mitä?  Välihuomio: tämä on arvonta! En ole mikään tonttu, joka nyt käytöksen perusteella alkaa tässä rankkaamaan porukkaa. Että jos on tullut tehtyä sillä tavalla tyhmästi, että on törttöillyt, voi sen vapaasti tunnustaa. Tuhmakin voi voittaa kutsun, jos arpaonni suosii.

Muista kommentoidessasi jättää meiliosoite sille tarkoitettuun kenttään (ei tule näkyviin postauksen yhteydessä, mutta voin vielä lähettää kutsun voittajille). Arvontaan voi osallistua 4.12. klo 12 asti. Voittajat ilmoitan saman päivän iltana.

ga1a2718-1-400x600
Lasten Oma Joulutila Pop Up -kauppa on osoitteessa Ojakatu 1, aivan Pikku Kakkosen puiston takana. Viikonaikana edustalla on vaunuparkki, johon voi jättää vaunut ja rattaat ostosten ajaksi.

Linkkaa itsesi tästä tapahtuman Facebook-sivulle, josta voi tarkistaa tarkan ohjelman!

Parhainta keskiviikkoa! Huomenna aukeaa joulukalenterin ensimmäinen luukku!

Kuvissa Vimman vaatteita, Pikkubon ihana vauvakorttisarja, Henna Valkaman rusetti-headwrapeja, Melli Ecodesignin vaatteita.

Share

20 kommenttia

 1. Säiti kirjoitti: Vastaa

  No siis mää oon ollut ihan sikakiltti, koko viime vuoden olin vaan raskaana ja sitten musta tuli äiti ja nyt mää haluaisin olla hyvä-äiti ja pukea sen vauvan kivoihin vaatteisiin! Kun se vauvakin on niin kiva <3 Ja olis kiva päästä välillä johonkin kivaan juttuun, ni vois pukea ja laittaa ripsaria ja käydä suihkussakin ihan.

 2. Aniliini kirjoitti: Vastaa

  Välillä kiltti, välillä törttö. Törttöyttä en myöntäisi, mutta kun jo 1-vuotias osaa sanoa tööttö, niin pakkohan se on. Ehkä äiti olis vähemmän törttö, jos olis tollanen kiva ilta tiedossa!

 3. Sanna kirjoitti: Vastaa

  Kiltti

 4. Saara kirjoitti: Vastaa

  Yleensä kiltti, mutta välillä tehty tuhmuuksia myös ?

 5. Katri kirjoitti: Vastaa

  Olen ollut tylsä. En erityisen tuhma tai kiltti, vain tylsä ??

 6. Emppu kirjoitti: Vastaa

  Kiltteyteen on pyritty, mutta törttöilyiltäkään ei oo vältytty. 🙂

 7. Minna H kirjoitti: Vastaa

  Hmm, sekä että?! ?

 8. Nekkutyttoe kirjoitti: Vastaa

  Mää olen ollut niin kiltti että ei oo tosikaan! Oon ollut melkein koko vuoden raskaana, ja jotenkin tosi hyväntuulinen ja herttainen. Mieskin ihmetteli kun en oo melkein kertaakaan haastanut riitaa moneen kuukauteen.

 9. -j- kirjoitti: Vastaa

  Pieniä törttöilyjä vuoden aikana tullut tehtyä, toivotaan, että tontuilla on silloin ollut silmät ja korvat kiinni. Pääasiassa kuitenkin kilttinä. ❤

 10. Ansa kirjoitti: Vastaa

  Pääsääntöisesti vuosi on kulunut oikein kilteissä merkeissä! 🙂

 11. Sinkkone kirjoitti: Vastaa

  Tänä vuonna on tullut törttöiltyä tosi vähän! ???

 12. Sinkkone kirjoitti: Vastaa

  Mää oon ollu tosi kiltti! ???

 13. Juniperus kirjoitti: Vastaa

  Kiltti. Sädekehäni suorastaan häikäisee.

 14. Hellu kirjoitti: Vastaa

  Sekä että. Riippuu varmasti siitä keneltä kysytään. Esikoinen kiljui just että ”äiti on tuhma”.

 15. Marle kirjoitti: Vastaa

  No semmonen semi tuhmakiltti?

 16. Tuulia kirjoitti: Vastaa

  Olen ollut kiltti koko vuoden. 🙂 ja ansaisen rauhallisen ja ihanan joulun perheeni kanssa.

 17. Marjo kirjoitti: Vastaa

  Usein myöhässä mutta silti kiltti ?

 18. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  MAHTAVAA! Kaikille kiitos osallistumisesta arvontaan ja onnea: kaikki voittivat. Laitoin kaikille meiliin kutsun Lasten Oma Joulutilan Pop Up -kaupan VIP-iltaan. Ilmoitathan, jos kutsu ei syystä tai toisesta ole tullut perille <3

 19. Anni S kirjoitti: Vastaa

  Taisin myöhästyä arvonnasta, kokeilen vielä kuitenkin onneani. Kilttinä on tullut oltua 😉

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kyllä onni suosi vielä suakin! 🙂 laitan tänään kutsun meiliisi.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.