Kesäboogie

Perjantaina saimme yllätysvieraita, joiden kunniaksi pistimme naapuri pisti grillin tulille. Kutsuimme pari naapurin muijaa ja kavereita kylään, kannoimme koulutuolit ja stereot ulos.

kuva.JPG

Kesä on mennyt reissuissa ja remppapuuhissa lähes huomaamatta. Kalenteria katsoessa tulee hätä käteen: pakko ehtiä vielä _oleilemaan_ . Kulunut viikko on onneksi koostunut lähinnä hengailusta Nekalassa. Pojan kanssa ollaan pelattu jalkapalloa, vaikka pallon toiselle syöttäminen harmittaa pussihousua joka kerta. Olemme syöneet mansikoita ja herneitä. Laskeneet mäkeä ja kaadelleet kastellukannulla vettä maahan. Puistossa istutaan samalla sakilla joka päivä. Puskan takana on parempi mopo ja leikkimökki. Hippi korjasi rikkinäisen pyörän ja viikoksi kadonnut muurarimme teki yllättäen comebackin. Naapurin muijan kynsisalonki taikoi festarikynnet, letitti naapurin tytön tukan sekä korjasi edellisenä iltana festeillä hajonneen haalarin.

kuva.JPG

Vaikka en millään raaskisi poistua uudesta keittiöstämme, on ulkona syöminen toiseksi parasta. Emme ole vielä hankkineet pihakalusteita, mutta vanha keltainen pöytä sopi hyvin jatkoksi naapurin puutarhapöydän kanssa. Kalusteet sitten aikanaan. Pääasia, että vanhat keittiöroinat, puuhella ja muut pihassamme seilanneet silmänilot ovat vihdoin häipyneet.

kuva.JPG

Grilli-illan kunniavieraaksi saimme katumme uusimman ovistopparin. Tervetuloa Nekalaan! Viihdyt täällä varmasti.

Hyvä boogie houkutteli jäämään kotiin, kun illalla tein pyöräillä lähtöä Tammerfesteille. Huhu kertoo, että myös Nekalan porrasfestarit olisivat jatkuneet aamukuuteen. Ja joku oli kertonut repeatilla jotain juttua.

Tälläisiä luppasia kesäviikkoja haluan viettää vielä monta. 

 

Ihanaa kesää <3

 

Share

2 kommenttia

  1. Eepu kirjoitti: Vastaa

    Ja suosittelen paikallista Euro-Mokkoa luonaspaikaksi, jos vielä remppa painaa päälle. Sikamaisen halpaa ja hyvää. Kokki ja paikka molemmat varsin persoonallisia. Paikka on varsinainen legenda. Itse myös kesän remonttia tehden olen ollut paikasta enemmän kuin kiitollinen. Käteistä kannattaa varata mukaan, mutta sen puuttuessa saa maksaa myös seuraavalla kerralla 😉 Tämäkin tullut koettua 🙂 Nekalasta ei tarvitse poistua mihinkään, paitsi ehkä joskus uimaan. Iidesjärven kun ovat menneet joskus pilaamaan.

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Täytyykin käydä tsekkaamassa! Oon usein kävellyt siitä ohi, mutten ole vielä käynyt. Tappi kun on vakiinnuttanut paikkansa vakkaripaikkana..

    Kiitos paljon vinkistä! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.