Pieruperseinen blogimiitti – #visitnekala

Olen osallistunut kivoihin blogitapaamisiin ihanien blogikollegojen kanssa. Olemme kylpeneet hemmotteluhoidoissa yksityisellä Kekkosen spa-osastolla, huuhtoneet shampanjalla alas ilmaisia dinnereitä, yöpyneet sviiteissä ja shoppailleet lahjakorteilla. Skumppaa, meikkilahjoja, etikkadrinksua ja korruptio-kuulokkeita on riittänyt.

Usein on ollut puhetta, jos joskus järkkäisin Tampereelle pienen blogimiitin. Ehkäpä muutama yhteistyökumppani, pari ulkopaikkakuntalaista bloggaajaa, joille voisin vähän näyttää Tamperetta, kävisimme vaikka muutamassa ravintolassa ja keksisimme pientä ohjelmaa. Mukava viikonloppu täynnä Tampere-vinkkejä!

Tuumasta toimeen. Aluksi homma näyttikin tosi lupaavalta, sain sovittua alustavan yhteistyökumppanin, jonka kautta hommasta varmasti innostuisi muutama muukin taho ja ravintolat! Nopeasti saimme muutaman bloggaajan kanssa lyötyä kaikille sopivan päivämäärän lukkoon.

JUHUU! Innoissani vedin jo matkanjohtajahattuani päähän, kunnes:

– alustavasti kiinnostunut yhteistyötaho perääntyi melko yllättäen.

No, näitä käy ja se on ymmärrettävää, MUTTA:

– kutsumani bloggaajat eivät todellakaan perääntyneet suunnitelmastaan saapua Tampereelle. Itseasiassa meno Blogimiitti Tampereella -ryhmässä äityi nopeasti täysin pieruperseilyksi, jossa kaikki pörisivät kilpaa, kuinka eivät ollenkaan malta odottaa Tampereelle pääsyä. Että pitäisikö jopa tulla jo ihan edellisenä iltana! Avantoa, mimosaa ja seikkailua saatana! Aamukampa, koska pääsee Manseen! Tampere Tampere Tampere! Ö ö ö!  Tampere! Tampere! Ö ö ö! Tampere! Tampere Tampere! Ö ö ö!

Öööh. Jaahas.

Eipä auttanut, kun alkaa NÄÄS-lippalakki kourassa järkätä pieruperseryhmälle vuosisadan blogimiittiä. Ö ö ö! Onneksi en ole ennekään jäänyt tuleen makaamaan (paitsi kerran, mutta silloin olin melko humalassa ja telttamme katto repesi, eikä minulla ollut enää yksiäkään puhtaita housuja!)

Ja kun itse tekee, tulee päivän ohjelmasta, viineistä, tarjoiluista, majoituksesta ja jopa vieraita odottavista spessuista Tampere-goodiebageistä juuri oman näköisiä.

Eli tässä tapauksessa ihan helvetin hienoja!!!!! Enpäs vielä paljasta kaikkea. Mutta majoitus, tervetuliasdrinkit ja kaikki on valittu juuri sen mukaan, mitä haluaisin Tampereesta esitellä -luvassa siis silkkaa Nekalan luksusta ja vähän muutakin…tottakai naapurin muijat ovat rientäneet avukseni ja Nekalan muija lainasi arvovaltaisten vieraiden kuljettamiseen punaisen Skodansa, jonka toisen takaoven saa joskus auki ihan normaalisti ja joskus siten, että avaa sekä sisältä että ulkoa kahvasta yhtä aikaa.

Kaikki on valmista, en malta odottaa huomista!

Tervetuloa Tampereelle, tervetuloa Nekalaan, arvon influensserikolleegat!

Pienenä ennakkotehtävänä toivoisin, että huomenna Tampereen asemalle saapuvat Laura, Hanne ja Hanne opettelisivat tästä hämäläiset alkeet, joiden avulla on helpompi ymmärtää paikallisia.

Järjestämäni vierailun käänteitä ja autonoven avaamisyrityksiäni voi seurata Instagramissa! Raporttia pukkaa! JES!

#visitnekala

 

Share

6 kommenttia

 1. Katja kirjoitti: Vastaa

  Wau! Nyt oon kade, vaikuttaa ihan huipulta ja Uhanan korviksia goidiebagissa… Vedät kyllä hyvin muikkeli! <3

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Oli kyllä hienoimmat goodiebägit ever, laitan niiden sisällöstä vielä tarkempaa raporttia 😀

 2. Toi toinenki kirjoitti: Vastaa

  Heti perään tulikin jatkokurssi: https://www.youtube.com/watch?v=wVJt_MfX5KA

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ahhahahhahhahaa! Tää on paras, en ollut tätä nähnytkään!!! Kiitos!

 3. Marle kirjoitti: Vastaa

  O M G! Lempparit yhdessä! Ei teillä mitään fanitapaamista olisi??

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   OMG, onneksi ei nyt ollut, mutta ehkä pitää joskus ehdottaa sellaista <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.