Blogiparodiaa

Vauva.fin sanasepot ovat asian ytimessä parodioidessaan blogeja Pieni bloggaaja tietovisa -keskusteluketjussa. Naureskelin monelle taidokkaasti kirjoitetulle parodialle, mutta kuitenkin parhaiten omasta blogistani osuvasti väännetylle tekstille:

’Siis. Ymmärrättehän että en ole keskiverto hipsteri, vaan aivan eri sortin muija. Nekalasta. Se on lähiö. vähän kuin Kallio mutta Tampereella. Mieheni on barbi.

Viiniä juon, mutta kai älyätte että kyse on vain läpästä? Kunnon perheenäidit saati hipsterit eivät juo kuin alkoholitonta viiniä. Kuten itsekin.

Mutta siis puutalo hei! Puutalo on hipstereintä mitä olla ja voi, vaikka 80 % suomalaisista asuu puurakenteisessa talossa. Se, että joku Irma asuu puutalossa Kankaanpäässä, ei vertaudu ollenkaan siihen millaista on asua puutalossa Nekalassa. Täällä on YHTEISÖ. Rauha ja rakkaus. Ja media-alan työt! Ja duunarimies. Duunari miehenä on mitä suvaitsevinta ja trendikkäintä. Minäkö ottaisin miehekseni jonkin ämmämäisen aadeen? Pthyi.

Jos olisin asteen verran rajumpi, olisin nimenyt lapseni sukupuolineutraalisti. Mutta hänellä on jo riittävästi kestämistä barbinuken näköisessä isässään. Joka muuten tätä kirjoittaessani nousi nosturilla talomme harjalle ja taittoi tv-antennin poikki. Noin vain! Ei katsota Salkkareita täällä tänään. 

Huomaatteko muuten (pardon hammastahnainen peilini) että nutturani on saavuttanut korkeimman tason Lykke Li -asteikolla?’
 

DSC_0615.JPG

Ah hah haa. Auts! Ah haha haa! Auts. Ah hah haa. Eniten napakassa apinoinnissa nauratti Hipin rinnastaminen barbiin, mutta vähän jäi ihmetyttämään naapurin muijan puuttuminen. Kiitos tästä. Blogini on saavuttanut uuden meriitin.

Nöyryytyksestä selvittyäni lähdenkin tästä kierrätyskeskuksesta löytämässäni persoonallisessa asussani _musabisnestoimistomme_ pikkujouluhin juomaan (alkoholitonta) punkkua. Illalla fillaroin nuttura tiukalla Nekalaan duunaribarbin ja poikalapseni väliin puiseen ruusukammariimme nukkumaan. Toivottavasti en herätä naapurin muijia kiivetessäni kännissä yli remonttiroinan, joka ei häiritse minua ollenkaan, koska tärkeintä on rakkaus, coolius ja rentous.
 
Yhteisöllistä iltaa kaikille!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.