Viestejä naapurista

Koska olemme koko porukka olleet alkuviikon flunssan tai kuumeen kourissa, naapurin muija on näköjään päättänyt piristää loskaisessa tilanteessa.

Saapuessani märissä tennareissa pitkän työpäivän jälkeen Helsingistä Nekalaan (Joo, lumen sulaminen vedeksi tuli täysin yllätyksenä, kuten myös uutispommi, ettei flunssalle tee hyvää hipsiä kesäkengillä loskassa), huomasin lumeen kirjoitetun viestin. Sisälle päästyäni Hippi ilmoitti ketunhäntä kainalossa piilottaneensa ovellemme jätetyn paketin. – Siis et oo tosissas!? Tänne se paketti! Mitä siinä oli? Ärsyttävä Hippi ei ruikutuksesta huolimatta suostunut paljastamaan paketin piilopaikkaa ja yllätys jäi mysteeriksi.

IMG_8102 (kopio).png

Mikään ei voi piristää yllätyspakettia enempää, paitsi ehkä kaikki tapetteihin liittyvä! Naapurin muijalta piippasi kuvaviesti liittyen ruokailuhuoneemme ’väliaikaisiin’ tapetteihin. Ensin Lena Dunham matkii ruokasaliamme ja nyt hotellisviititkin vielä. En uskalla edes ajatella, mistä trendikkäät gammal svenskan vaginat seuraavaksi hyppäävät silmilleni. Mikään ei enää yllätä.

Paitsi ehkä piilotettu YLLÄTYSpaketti.

Hipin häipättyä pienen unihaalarihemmon kanssa yläkertaan käänsin kaapit ympäri. Flunssastani huolimatta vainusin naapureiden ylläripaketin keittiöstä. Kjäh kjäh kjäh kjäh!

IMG_8101 (kopio).jpg

En osaa päättää, pidänkö enemmän popkornista vai suklaasta vai popkornista vai suklaasta…

 

Parane pian minä! Parane pian!

 

Share

2 kommenttia

  1. Laurel Wreath kirjoitti: Vastaa

    Hei nyt kerro, onko tuo oikeasti hyvää? Tykkään suklaasta ja tykkään popcornista, mutta jotenkin niiden liitto vaan epäilyttää…

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Hmm.. odotukset oli sen verran korkealla, että vähän jouduin pettymään. Popkornit oli aika pieninä muruina, mutta suklaan ja suolaisen yhdistelmä mielestäni toimi tässäkin..jotain kuohkeutta olisin ehkä kaivannut. Ja naapurin muija analysoi muistuttavan vähän riisisuklaata..mutta mun mielestä ehkä ei.. 

    Päättele tästä sitten jotain ;D

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.