Liian hetero

Ostin alennuksesta Pojalle talvikengät. Mustista kengistä ei ollut kokoja jäljellä, joten puin pienelle kaupan penkillä vaaleanpunaiset kengät. 

– Tyttöjen kengät! Äiti laittaa minulle tyttöjen kengät! Miksi äiti laittaa minulle tyttöjen kengät?

Jalat sätkyttelivät. Näköjään kaksivuotiaskin on jo aivopesty! Argh! Pienen spontaani mielipide tuli puskista. Höpöttelimme tilanteesta, jonka jälkeen Poika oli tyytyväinen uusiin kenkiinsä, vaikkei selvästikään ymmärtänyt neljänkymmenen prosentin alennuksen osuutta kokonaissummasta.

Kotiin saavuttuamme Hippi riemuitsi pienistä jalkineista eteisessä. Kerroin neuvolassa olleen puhetta kengistä. 

– Ai jaa, oliko meidän lapsi niiden mielestä ihan liian hetero? Sanoko ne, että mee nyt hei äkkiä ostaan sille sellaset sukupuolineutraalit kengät?!

– !!?!?

 

Yritä tässä nyt sitten kasvattaa. Ketään. Mitenkään. Tai vaan hankkia hyvät ja kauniit talvikengät.

 

 

Vaaleanpunaista viikonloppua!

 

 

Share

2 kommenttia

  1. biscotti kirjoitti: Vastaa

    Meillä keskimmäinen tykkäsi punaisesta ja pinkistä suurinpiirtein 5 ikävuoteen asti, jonka jälkeen tuli tää perus sininen ja musta. 🙂 

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    🙂 Hauska kuulla!

    Joo, odottelenkin jo sitä, että Poika itse valikoi vähän, mitä haluaa, niin ei tarvisi itse arpoa äärimmäisten kysymysten äärellä toisen puolesta. Kengissä ei nyt ollut valikoimaakaan, mutta vielä ei ole tuntunut valitsevan värien perusteella mitään.

    Jos on Manchester Unitedin merkki (lähes päivittäin pelipaita vaatteiden päällä ja aika usein Manun shortsit myös) tai Muumin kuva niin on HIENO!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.