Ihan parhaat vaatteet Suomen suveen (sis. ALEKOODI)

Kaupallinen yhteistyö: Sidoste

Nyssi! Kerroinkin viime vuonna pyöräilleeni Koivistonkylään tutustumaan kotimaiseen sukkabrändi Sidosteeseen sekä heidän sukkatehtaaseen. Mainio yritys, hauska reissu, säksättäviä koneita, tamperelaisia työntekijöitä ja kestäviä sukkia, suoraan Koikkarista! Hyvä Sidoste!

Perheyritystä nykyisin pyörittävä perustajan pojantyttärenpoika on pistänyt tuulemaan ihan kunnolla ja nykyisin perus puuvilla-, pörrö- ja muiden luottosukkien lisäksi Sidosteen mallistoista löytyy myös trendikästä Signature-sukkaa, mahtavaa Tampere-sukkaa sekä tietysti nykyisin myös MM-mestareiden Mörkö-sukkaa (!!) ja vaikka mitä. Vanha sukkatehdas on porskuttanut hienosti ja palkannut tänä vuonna myös lisää työntekijöitä. Miten siistiä!

Kotimaisten sukkien laatu on ihan omaa luokkaansa, Tampere-sukkani ovat ihan pränikät, vaikka olen tallannut niissä Pietarissa kymmeniä kilometrejä ja pessyt lempipariani ihan urakalla. Sidoste-sukka kestää!

Uusien sukkien lisäksi tamperelainen Sidoste lanseerasi viime vuonna myös omat paita- ja pipomallistot. Legendaarisella terrierilogoilla varustetuista laatutuotteista tuli yllättäen ihan hittikamaa ja nyt Sidosteelta on jälleen pukannut uusia paitamallistoja, joita meikäläinen pääsi ensimmäisten joukossa sovittelemaan.

Että nyssi töttöröö!

Ja kyllä, sain myös houkuteltua toimistomme muut ammattimallit aka. Suomen kuumimmat työkaverit keikalle Sidosteen kuvauksiin. Tomppa ja Rami on parhaita! Where ever I go ja niin edelleen.

*Pakko hetkeksi tähän väliin kyyristyä muistelemaan hetkeä, kun Sidosteelta pyydettiin joskus Hippiä kanssani kuvauksiin. Sitä Kum mie, ku miehän en, ku ehän mie, kum mie, ku ehän mien määrää!*

Sidosteen kaikki ihanan pehmeät koirahupparit, -kolleget ja -teepparit tehdään yhteistyössä helsinkiläisen Pure Wasten kanssa, joka valmistaa kankaat 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista. Ajattomat paitamallit sopivat kaikenikäisille ja -puolisille.

Uudet meleeratut koirateepparit ja rennot pitkähihaiset ovat ohuehkoa, pehmeää ja laskeutuvaa materiaalia, joka tuntuu päällä miellyttävältä. T-paidassa leikkaus on sopivan kapea ja paita istuu ryhdikkäästi. Swetari-mallinen pitkähihainen puolestaan sopii kivasti erilaisten asuyhdistelmien kanssa.

Lisäksi tällä viikolla lanseeratussa kesämallistossa on kolme makeeta collegea, joiden printit Sidoste valitsi some-kanavilla järkätyn yleisöäänestyksen perusteella. Malli on sama klassinen unisex-collari, joka aikaisemmissakin terriericollegeissa, mutta printit ja värit ovat uusia.

Itselläni on Sidosteen vanhasta mallistosta saman mallinen harmaa college, josta on tullut hyvä luottovaatteeni. Matsku on kevyttä ja klassinen swetari on helppo yhdistellä mihin vain. Ihana, hyvä käyttövaate!

Myös mustaa Sidosteen merinovillapipaa olen pitänyt lähes päivittäin. Nyt olen jopa hilannut sitä sentti kerrallaan enemmän otsalle, pian pidän pipoa nuorisolaisesti täysin etukenossa otsalla, kuten 90-luvulla oli tapana. Sidosteen trendipipat tehdään muuten alusta loppuun Tampereella Kivatin tehtaalla, joka sekin on vanha perheyritys.

Semmosia! Hienoja, laadukkaita ja monikäyttöisiä klassikkovaatteita Suomen festarikesään, jossa saattaa swetari, pipa ja päheät polvisukat tulla hyvinkin tarpeeseen. Mätsäävät swetarit ja sukkaparit saattaisivat olla myös hauska idea esimerkiksi häälahjaksi.

ALEKOODI!!! Jes! Uusien mallistojen kunniaksi sain myös lukijoilleni alekoodin Sidosteen verkkokauppaan, jossa kaikki ihanat paidat, sukat ja pipot on nyt tilattavissa. Alekoodilla MAIJU15 saa -15% alennuksen Sidosteen verkkokaupasta. Koodi on voimassa 27.6.2019 asti.

Sidosteen verkkokauppaan pääsee tästä.

Kuvat: Noora Näppilä / Sidoste

Ihanaa kesäiltaa kaikille!

Lue myös:

Paljaat nilkat on nyt niin out!

Share

6 kommenttia

 1. Leidi kirjoitti: Vastaa

  Siis on kyllä hienoja nämä Sidosteen vaatteet ja viime vuonna tilatut sukat on myös osoittautunut erinomaisiksi, ehkä pitää tilata toinenkin pari, mutta se ei ollut mun asiani, vaan että vitsit miten kuumia noi sun työkaverit, kateeks käy sun työpäivät!! Onnenpekka!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No niin on!! 😀
   Ja ne sukat on ihan best, oikeesti ei enää halua mitään muita käyttääkään <3

 2. Sinkkone kirjoitti: Vastaa

  Samaa mietin kuin Leidi: on kyllä hienoja vaatteita, mutta mitä kuumiksia malleja siellä!!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No ÄLÄPÄ HEI!!

 3. lukihöriö kirjoitti: Vastaa

  ”Ajattomat paitamallit sopivat kaikenikäisille ja poliisille.”

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ahhahhhaaa! Paras! Itsekin lukihäiriöisenä aina fiilistelen, kuinka elämä on hauskempaa, kun lukee ihan omiaan 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.