Virallisesti hauskimpien joukossa

Nyssi! Mahtava blogini on tänä vuonna blogiskenen arvostamassa The Blog Awardsissa ehdolla Parhaimmat naurut -kategoriassa kolmen parhaan joukossa. Jeee! Eli olen jo nyt virallisesti ainakin Suomen _kolmanneksi_ hauskin influensseri, eli ihan helvetin hauska virallinen nuha.

Virallisesti tunnustetun blogiskenen ja kutsuvieraslistan lisäksi olen päässyt aika kovaan seuraan. Kilpailen kansakunnan parhaan naurattajan tittelistä kahden kilpakumppanin kanssa, joista toinen on fanittamani Kasper Strömman, jota en esimerkiksi koskaan tavatessamme tervehdi. (Etten repsahda psykosekoiluvainofanittamisen puolelle, vaan pidän äärimmäisen viileän linjan esittäen luulevani Kasper Diemiä hassuksi tatuoinniksi, joka on myös ehdolla Suomen hauskimmaksi.)

Eikä toista vastaehdokasta jalliteta yhtään sen helpommin: nuori ja hauska Karoliina Tuominen tekee mahtavia huumorpätkiä ja Instagram-kuvia, joita ajattelin alkaa vanhoilla päivilläni vähän matkimaan, jahka kerkeän ja kehityn.

Jees, mutta onnea meikä! Aika hienoa. Katsotaan, miten valinnassa käy: voittaako nuha vai tatuointi vai TuomisKaroliina, selviänkö tällä kertaa gaalaan (viime kerralla en selvinnyt) – joka tapauksessa olen jo iloisesti otettu kutsusta ja ehdokkuudesta, erityisesti kategoriasta!

Arvoisa tuomaristo ilmeisesti valitsee, kuka meistä lopulta onkaan virallisesti hauskin, mutta onneksi lukijat voivat myös äänestää omaa suosikkiaan ! Itse äänestin itseäni. Hippi vielä miettii, oliko tänään Tallinnan lautalla kertomani läppä hauska edes tahattomasti ja on varmaan edelleen muutenkin omaa mieltään huumorintajustani, mutta äänestäkää te! Jee!

Ihanaa sunnuntaita! Pian pukkaa uskomatonta Tallinna-fiilistelyä. On soiteltu eestiläistä lukkoseppää apuun, laulettu robona Madonnaa ja törttöilty ihan muuten vaan. Mahtava reissu.

Joitain randomisti hauskoja:

Selitys ja anteeksipyyntö

Diippei keloi blogitauolta

Kurpitsakin on jonkun lapsuus

Hylätyt lapset safkaa, Hanna Sumari kyttää ja arvostelee -tapahtuma

Childhood in Finland

Saatanallinen Anemone-gate

1931180_1068182504249_1877_n.jpg

 

Share

7 kommenttia

 1. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Oot paras ihan kaikissa kategorioissa. Lottovoitto, että oot keksinyt tämän blogihomman!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Lottovoitto on lukijat!!

 2. Henni kirjoitti: Vastaa

  Mä niin ymmärrän ton psykosekoilufanittamisen välttämisen, koska näin ton gaalan tulevan voittajan, eli sut, tossa yks lauantai Riston keikalla. Pohdin moikatako vaiko eikö moikata ja kävin pään sisäisen keskustelun, jossa toisella ei ole havaintoakaan kenen kanssa keskustelee ja toinen luettelee kaikki lukemansa hauskat jutut toisen blogista, mikä ei ehkä ole sen blogia kirjoittaneen mielestä niin hauskaa, joten päätin sitten, että on parempi olla moikkaamatta.
  Mut moi ny! Mä äänestän heti!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahahahahahhaaaa! Kyllä mää kannustan psykosekoilua ja kaikenlaista tötöilyä, se poistaa mukavasti paineita omasta käyttäytymisestä 😀
   Olisit tullu vaan!

   KIITOS ÄÄNESTÄ!

 3. Katja kirjoitti: Vastaa

  Onnea ehdokkuudesta, hyvin vedetty! <3

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos jee kiitos!!

 4. mumppara kirjoitti: Vastaa

  Tykkään kyllä Kasperistaki. ❤️ Ja tottahan se kolmaski on hauska, käyn tänään tsekkaan. Mutta Asikaine on Kaine Asia (kieltosana saksan kieltä).

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.