Esittelyssä: Ninjan SUPERAUTO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruokailuhuoneeseemme on parkkeerattu ninjan superauto, jonka erikoisominaisuuksiin kuuluu muun muassa erilaisia nostokahvoja sekä lento-ominaisuus. Kyllä vaan, ninja pystyy lentämään superautolla tosi korkealle, jos laittaa avaruuskypärän päähän, kiihdyttää ja huutaa samalla Siivet! ja työntää vaihdekeppiä. Silloin siivet tulevat esiin auton kyljistä sekä puskurista ja moottorista.

Siipien tultua esiin superauto nousee taivaalle. (Paitsi, jos ninjan kaveri Tikku on kyydissä, silloin auto ei saavuta tavoitekorkeuttaan ja Tikku pelkää muutenkin ja repii ikävästi paidasta, joten Tikun on poistuttava kyydistä ennen kuin noustaan korkealle. Mutta sitten taas maassa ajettaessa Tikku voi tulla kyytiin tai ainakin hänelle tarkoitettuun sivuvaunuun, joka kytketään superautoon mustilla grillipihdeillä.) Tikku ei tarvitse kypärää, koska se on rotta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Superauton erikoisominaisuuksiin kuuluvat myös vararatti, käynnistysnappi, mittarit ja vilkut sekä sivuvaunukytkygrillipihdit. Välillä superauto muuttuu myös hydrokopteriksi, jolloin autolla voi lentää myös vedessä ja nostaa traktoria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Superauton tulenlieskoista tietää, että kyseessä on ninjan ralliauto, joka ajaa niin kovaa, että PHIIIIIIUUUUUUUUUUH ja NÖÖÖÖÖÖÖ NÖÖÖÖ ja kukaan ei saa ninjaa kiinni milloinkaan, koska hän voi lentää ainakin avaruuteen ja pilveen asti sekä viemäriin, jonne ninja menee välillä syömään salami-jäätelöpitsaa ja karkkia. Tikku asuu viemärissä, mutta hän ei saa niin paljoa karkkia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pimeässä ajaessaan ninja näkee tähtilampuilla, jotka loistavat avaruudessa ja vessassa, jos sammuttaa valot.

Ninja voi myös nukkua superautossa, jos hän laittaa polvet konepellin alle ja pään penkille. Silloin kukaan ei löydä ninjaa salapiilosta ja tule häiritsemään. Myös ninjan kämmenelle mahtuva kaveri Ii voi nukkua siellä. Paitsi silloin kun ninja ei ehdi mielikuvitella sitä, koska on liian kiireinen taistelemaan ja korjaamaan superautoa teipillä.

Superautolla ninja pääsee pakoon myös Raitsua, joka aina välillä tönii ninjaa. Muut, etenkään aikuiset, eivät pysty näkemään Raitsua (paitsi kuljettajan kaksi ystävää päiväkodista) ja Raitsulla lähtee aina lapasesta. Mutta superautoa hänkään ei pysty saavuttamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PHIIIIIIUUUUUUUU! NÖÖÖ NÖ NÖÖÖ!

Siivet!

 

Vauhdikasta perjantaita!

Share

6 kommenttia

 1. Kukkistäti 35v kirjoitti: Vastaa

  Ihana mielikuvistus <3

  Oikeesti on aika harvinainen taito nykyajan lapsilla… Huomannu kummilasten ja muiden tuttujen lasten kanssa että enää ei käytetä mielikuvistusta koska lelukuvastosta tai tabletilta/netistä löytää ihan sellasen oikeen ninja-auton tai nukkekodin tai barbin sängyn tai leikkihepansatulan ja paljon kaikkea muuta mitä ei edes ole keksinyt kaivata, joten miksi rakentaa pahvilaatikosta, konvehtirasiasta tai pannulapusta sellaista… Atk-peleissä pääsee jopa itse ajamaan formulaa tai jotain kuurakettia joten kukaan ei enää viitsii istua lattialla pahvilaatikossa ja kuvitella sellaista. Surullista.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, kyllä, se on uskomatonta!
   joka päivä ihastelen tyypin kykyä heittäytyä ja keksiä ihan uusia maailmoja, piirretyt herää henkiin ja autot juttelevat ja ja ja… Ja on toki joistain peleistä hyötyäkin ja kivoja nekin on. Kun kaikkea kohtuudella 😀

 2. Pamsu kirjoitti: Vastaa

  Oi! Tämä on hieno!

  1. RdS kirjoitti: Vastaa

   Nii o! HIENO!

   1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    NIIN HIENO! IHAN PARAS!!!

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Tämä on PARAS! <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.