Mahtava lounasmesta – Pyy!

Uuh huh huu mikä mahtava uudistunut lounashelmi Tampereella on! Toimistoporukkamme vakkari lounaspaikka on saanut lähistölleen kovan kilpailijan hiljattain omistajiaan vaihtaneesta Pyynikin Kortteliravintola Pyystä.

Pyyssä on viikoittain vaihtuva lounaslista, jolla on aina useampia annosvaihtoehtoja, kuten herkullisia pastoja, risottoja, salaatteja sekä vähän tuhdimpiakin annoksia. Lounaisiin sisältyy aina vaihtuva alkukeitto ja kahvi. Ihanat keitot ja mehevät leivät ovatkin oleellinen osa Pyyn laatulounaita, joita olemme tänä syksynä käyneet useampaan otteeseen nautiskelemassa.

Tällä viikolla söimme silkkistä inkiväärikeittoa ja sopivan suolaista talon leipää. Niin herkullista!

Erityisen ihastunut olen myös Pyyn lempeisiin risottoihin. Muutama viikko sitten söin taivaallista tattirisottoa ja tällä viikolla nauttimani portobellosienirisotto lämmitti sieluani syvästi!

Vakkarina listalla on aina talon spessu brittiannos Fish & Chips, joka sekin on kaikessa rapeudessaan ihan loistava. Pyyn Fish & Chipsistä tuli heti myös lastemme lemppari, kun kesällä poikkesimme Pyyssä illallisella koko perheen voimiin ja olen itsekin vetänyt perinteikkään enkkusetin pariin otteeseen. Nam!

Kivassa kortteliravintolassa on muutenkin mutkaton tunnelma ja ystävällinen palvelu. Sana tasokkaista sapuskoista on selkeästi kiirinyt, sillä yleensä Pyyssä on ainakin lounasaikaan ollut aika vilkasta.

Eivätkä laadukkaat annokset oikeastaan niin järkyttävä ylläri ole, sillä Pyytä pyörittävään kaksikkoon kuuluu brittiläinen Darren Elmhirst, jolla on taustaa muun muassa 4vuodenajasta, Piemontesta sekä myös paristakin Michelin-tähtiravintolasta Briteissä. Että sinänsä ihan suotavaa, että kykenisi kauhaa kohtuullisesti käyttämään!

Suosittelen todellakin poikkeamaan Pyyssä! Viihtyisä rafla on vähän nurkan takana, mutta lopulta esimerkiksi Keskustorilta sinne kipittää muutamassa minuutissa ja on todella sen arvoista. Hyvä Pyy!

Iloista viikonloppua kaikille!

Lue myös:

Lemppari lounaspaikkamme

Share

2 kommenttia

  1. V. kirjoitti: Vastaa

    Ei vitsit noi sun työkaverit on ihan ku jostain leffasta! Ihan parhaat!!

    Hyvää viikonloppua!

  2. AK kirjoitti: Vastaa

    No sitä määkin, ihan sairaan kuumia!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.