Housu-gate

Kyläillessämme anoppilassa kuulin appiukon kaipailevan kadonneiden ulkoiluhousujensa perään. Hetken tilannetta kuunneltuani päätin osallistua housuarvoituksen ratkomiseen kertomalla mahdollisesti tietäväni, mitä housuille on tapahtunut,

jos hänellä olisi hetki aikaa kuunnella:

Appiukon housut olivat kadonneet naulakosta edellisellä vierailullamme Hipin lainattua isänsä housut ja unohtaneensa ne jalkaan lähdettyämme Tampereelle. Muutamaa päivää myöhemmin myös Hippi huomasi melko präniköiden ja kätevien ulkoiluhousu”jensa” omituisesti kadonneen ja käynnistimme porukalla etsinnät, pakkohan niiden on jossain olla. Koska housuja ei löytynyt meiltä, autosta, Hipin töistä eikä edes reenikseltä, kyselin niiden perään jossain vaiheessa naapureista.

Alkuun naapurin muija sanoi, ettei olisi nähnyt ylimääräisiä housuja, kunnes myöhemmin alkoi epäröidä ja mietti ehkä kuitenkin joskus nähneensä eteisessään roikkumassa mustat ulkoiluhousut. Mutta ne oli kyllä sellaset naisten housut, niissä oli sellanen kapea nahkainen naisten vyö..

No ne on ne! Naapurin muija lupasi etsiä kyseiset naistenhousut ja palata asiaan, mutta pian selvisi mysteerihousujen kadonneen jo naapurieteisestäkin. Naapurin muija alkoi puolestaan etsiä housuja, tuloksetta. Ja kun pöksyjä ei meinannut löytyä, alkoi hänkin puolestaan kysellä ihmisiltä housujen perään.

Lopulta selvisi naapurin muijan anopin ehkä vahingossa ottaneen naapureiden naulakossa roikkuneet Hipin appiukon housut, koska oli erehtynyt luulemaan käteviä ulkoiluhousuja omikseen. Nehän oli siis naistenhousut ja olivat sopivat..

Niissä on vaan naistenvyö! Naapurin muija sanoi anoppinsa palauttavan housut meille takaisin ja muutaman päivän päästä naapurin anoppi olikin pihassa nähnyt Hipin ja housut olivat taas vaihtaneet haltijaa.

Housujen päädyttyä takaisin eteiseemme, huomasin naulakossamme roikkuvien housujen vyön olevan ihan erilainen kuin aikaisemmissa oli ja sanoin Hipille, ettei palautuneet housut kyllä olleet samat kuin aikaisemmat, joissa oli ruskea vyö ja kultainen solki. Ei helvetti! Me ollaan ny pyydetty jotkut Liisan housut meille, se on antanu jotkut omat housunsa, ku ollaan syytelty, että se ois ottanu sun housut, eikä se ees oo! Nää on eri housut!

Jolloin Hippi pahoitellen palautti naapurin muijalle mustat ulkoiluhousut kertoen sekaannuksesta. Naapurin muija lupasi palauttaa anoppinsa housut takaisin ja pahoitella väärinkäsityksestä.

Muutamaa päivää myöhemmin naapurin muija seisoi taas ovellamme mukanaan samat mustat ulkoiluhousut ja sanoi niiden kyllä olevan Hipin housut. Anoppinsa oli vain vaihtanut niihin erilaisen, vähän järeämmän mustan vyön.

Hetken aikaa pohdimme, oliko kenties Hipin tapa käyttää naistenvyötä häirinnyt, mutta selvisikin naapurin muijan anopin huomanneen housujen kapean vyön olleen kulunut melkein poikki ja ihan vaan ystävällisyyttään vaihtaneen housuihin ehjän vyön ennen palauttamista.

Appivanhempani kuuntelivat hiljaa loputonta kertomustani housujen käänteistä, jotka olivat tapahtuneet ennen kuin niiden katoamista oli kunnolla edes huomattu Itä-Suomessa.

Että siellä ne on ollu, ne ulkoiluhousut. Viikkotolkulla useamman ihmisen kuumin arvoitus ja puheenaihe Nekalassa. Ihan perus.

Hauskaa keskiviikkoa kaikille!

Lue myös:
Vuoden miniä

Suoraa lukijapalautetta

Anoppi hoitaa

Share

17 kommenttia

 1. Nanna kirjoitti: Vastaa

  Mulla on ollut ihan paska viikko, mutta tämän jälkeen se on taas vähän parempi! :’D

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   HYVÄ! 😀

 2. Natasha kirjoitti: Vastaa

  Sellasta se o! Mielenkiinnolla odotan, millainen ”gate” meillä syntyy ihanasta neuletakista ja kauniista pashminahuivista, jotka täällä raukoilla rajoilla kyläillyt käly unohti… Ne jo pakattiin, ne piti viedä lentokoneella Pietariin ja sieltä anopin melkein-naapurin laukussa Allegrolla Suomeen, josta melkein-naapuri olisi muistaessaan ja ehtiessään ja kun anopille sopisi, vienyt sinne, ja käly muistaessaan ja halutessaan hakenut sieltä… mutta sepäs ei käynytkään, ja nyt en enää ole varma, missä tuo pakkaus on… Muutamme kohta, ja tavaroita lienee 100×100 per henki, ja omaatuntoani vähän särkee tahatonkin omiminen, vaikka mitäs jätti noin makeita vermeitä keskelle olohuonetta vieläpä! Ei se halunnutkaan niitä varmaan. 😀 Kiitos tosi kivasta blogista, joka on parasta atk:ssa! Välillä naurattaa, välillä huutonaurattaa, välillä mietityttää ja joskus itkettää.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahahaha! Muutossa on kyllä saattaa tulla useampiakin gateja!! 😀
   Tsemppiä siis siihen ja paljon kiitos lukemisesta, ihana kuulla <3 <3

 3. Maininki kirjoitti: Vastaa

  Uskomaton housujen matka ? mut mua jäi vaivaamaan, että pääsikö ne jo appiukolle takas vai ovatko vielä(kin) matkalla?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ne on edelleen matkalla 😀 😀

 4. Kyllä teille ja ”teidän” tavaroille tapahtuu!
  Mutta miksi appiukko käyttää naisten ulkoiluhousuja? Vai onko tässä vain joku ovela klifhänggeri, jota en vielä tajunnut 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   NE EI OO NAISTEN HOUSUT!! Niihin oli vaan laitettu naisten vyö!!! 😀 😀

 5. Lilja kirjoitti: Vastaa

  En kestä???

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   😀

 6. Aino kirjoitti: Vastaa

  Huhhuh, tästä naurusta ei tule loppua!! 😀 😀 Kiitos, kun jaoit housu-gaten!!!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   OLe hyvä!

 7. IHANAA nauraa oikein olan takkaa taas Asikaisen jutuille. Tää oli todellinen gate! Voi luaja :—–D Lupaa jakaa meille jokainen vastaava sekoilu, miten näitä teile siunaantuuki niin! Meilä on vissin niin sopivan kokonen ja säntillinen suku ettei tämmösiä käy. Voi härtsyykkeli!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Välillä on niin pahoja, etten oo voinu kertoa 😀

 8. Minnea kirjoitti: Vastaa

  En kestä! 😀
  Meilläkin on muuten tapahtunut eräs episodi liittyen mieheni kalliisiin ulkoiluhousuihin, jotka jäivät äitini luokse, ja jotka äitini vahingossa myi tarpeettomana kirppiksellä 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kuulostaa just hyvältä menolta,

   kukakohan ne osti? 😀

 9. Hiippari kirjoitti: Vastaa

  Mitenkähän ne housut oli joutuneet naapurin muijan naulakkoon?
  Kyselen vasta nyt, kun olen päässyt tähän saakka aloitettuani blogin lukemisen ihan sieltä ekasta postauksesta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.