Trendien musta hevonen roskalavalta päivää!

Haha. Tänään lukitsin itseni ulos postilaatikolla käydessäni, ei siitä sen enempää, mutta _eilen_ aamulla riemastuin hakiessani postilaatikosta uuden Avotakan! Sisustussuunnitelmissani olen skitsoillut juostessani kilpaa Avotakan ja Dekon trendien kanssa. Yleensä kiritän massan mukana hännillä, mutta tällä kertaa oikaisin roskalavan kautta saaden hetkellisen etumatkan, kjäh kjäh! Ähäkutti, austigi stigi stigi ja mitä näitä nyt oli.

Muistatteko, kun Hippi dyykkasi ison luokallisen verran vanhoja koulutuoleja

DSC_0394.JPG

Avotakka ainakin muistaa tai pyöri samassa roskiksessa rämpimässä. Ha ha. Uuh, meillä on kellarissa kasassa kultaa, joka nostaa minut hetkeksi trendien aallonharjalle. Täällä ollaan!

Ruokailuhuoneestamme tulee Nekalan trendikkäin ydin siroine tuoleineen! (Ei nyt mennä siihen, ettei meillä ole vielä ruokapöytääkään, eikä remonttia ole edes ajatuksissa aloitettu, ei pilata tätä hetkeä nyt.)

Suunnitelmissani on ilmava, harmoninen, valoisa ja kaunis ruokasali sekopääkeittiön vastapainoksi. Hippi tosin haaveilee pimeästä ja tunkkaisesta kirjasto-ruokailuhuoneesta, jonka seinällä on laivan ruoreja tai muuta puuskeidaa sekä raskasta Dostojevskia hyllytolkulla niin seinän perkeleesti. Unelmissaan mörisee siellä rispaantuneessa nojatuolissaan. Not gonna happen! Ylös siitä tuolista ja sammuta se piippu, täällä sisällä ei polteta! Ikkuna auki…ja mikä tuo silkkinen kylpytakki on olevinaan?

DSC_0398.jpg

Tästä on hyvä aloittaa ruokasalihaaveilu. Naapurin muija ehdotteli reissua tapettitehtaalle vara-avainta tuodessaan.

Ihanaa Sisustusskeneily-torstaita kaikille! Nyt kahvia, ai jai.

 

 

Share

4 kommenttia

 1. Aino B. kirjoitti: Vastaa

  Uhh, ihania!

 2. Sinkkone kirjoitti: Vastaa

  Ja taas kääntyy veitsi haavassa ;D

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Niin onkin! 🙂 Kiitos!

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Voi Sinkkone! Jos oot tullu toisiin aatoksiin, mää meen kohta tarkistaan tonne kellariin, montako niitä vielä on jäljellä.. 😉

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.