Päivien asuja

Kuvien laatu blogissani on alkanut arveluttamaan ja olen varovasti suunnitellut välillä kameralla kuvaamista. Homma tosin on vielä haaveilun asteella. Tälläisenä hitaana sunnuntaina eivät muutoksen tuulet valokuvissani puhallelleet, kun talossa riitti nälkäisiä aamupalalaisia ylä- ja alakerrallisen verran, tiskivuori ei mahtunut koneeseen ja naapurin muijan kanssa tuli yöllä syötyä popkorneja puolikolmeen.

Siispä jälleen päivien asuja vessassa epämääräisen peilin kautta. Asuvalinnat ovat sitäkin tyylikkäämpiä. Näillä mennään!

kuva.JPG

Lähdössä kyläilemään. Paita on mammani vanha ja varmaan mamman kutomakin. Ihana! Neuleeseen on olemassa myös valkoinen kudottu hame. Nyt en kuitenkaan vedellyt hääteemalla, vaan minulla oli Nanson mustat lökäpöksyt ja ystävältäni lahjaksi saama nahkapussukka.

kuva.JPG

Hauska nahkapussukka on kotimaista käsityötä, mutten harmikseni muista merkkiä.

kuva.JPG

Lähdössä blineille. Huppumekko on Anne-Mari Pahkalan mallistoa. Ostin mekon raskaana ollessani ja tarkoitus oli Pojan synnyttyä viedä mekko kavennettavaksi Pahkalalle, mutten ole vielä ehtinyt. Neuloskauluri on naapurin muijan kutoma.

kuva.JPG

Lähdössä juu-en-minnekään. Kun pakkaslukemat tulivat vauhdilla alas, on meillä ollut shortsikelit. Haaremihousut on Nekalan muijan ompelemat ja paita Swampista.

kuva.JPG

Lähdössä naapurin pojan synttärikekkereille. Pantterihuivi on Hipin, mekko Marimekosta.

kuva.JPG

Pallomekon jakkumaisessa selkäosiossa on iinesmäinen rusetti. Hauska, paitsi istuessa kolme tuntia autossa solmu selässä. Jos tuntee herneen patjan alla, on aito prinsessa. Mikäs silloin on, jos tuntee solmun selässään automatkalla? Idiootti.

kuva.JPG

Väriläiskänä lähdössä aamukahville naapuriin. Marimekon raitapaita on Hipin, keltainen hamonen(tai mikälie) kirpparilta, sukat Marimekolta. Benettonin villatakin olen ostanut äiti osti _viidennellä_ luokalla ollessani!!?

 

Tyylikästä sunnuntaimorjestusta kaikille! Tänään en taida asua vaihtaa.

Share

8 kommenttia

 1. miakuusisto kirjoitti: Vastaa

  ihana tuo ekan kuvan asu !

  ja siis todellakin tuo valkoinen neule ♥ olen sanaton. 

  oiskohan Nansolla vielä noita mustii housuja ? koska hankit noi :))

 2. Ladybugs mama kirjoitti: Vastaa

  Juurikin tuo nahkainen pikku pussukka on ihana. Pitää jostain yrittää metsästää. 

  Aina mie vaan rakastun tohon hiton Marimekkoon, mutten kuitenkaan ikinä osta saati osaa päällä pitää. Miksi ne vaan näyttää silti muiden päällä niin hyviltä vaatteilta? Huoh.

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Täytyy kysyä pussukan lahjoittaneelta ystävältä, mistä se on. Siinä oli mukana lappu, jossa merkki luki. Mutta ei taida lappua enää täällä talossa näkyä?!

  Joo, tykkään kyllä Marimekon vaatteista ja aika paljon niitä on. Tosin useat mekot saattavat olla jostain kymmenenkin vuoden takaa ja silti niitä tulee pidettyä. Eivät tosin ole niin kestoja, kuin tuo kummallinen kaiken kestänyt villatakki!?

  Tosin Marimekon touhu on alkanut vähän myös tökkimään kaikkien tuotantojen siirtyminen ulkomaille vähän harmittaa ja laadun jatkuva huonontuminen.. Lähetin tällä viikolla kolmatta kertaa reklamaatiomeiliä puolen vuoden sisään. Pari (2!!) edellistä kertaa johtui vaatteissa levinneistä väreistä (viallinen kangas kuulemma) ja nyt jouluna saamani villasukat hajosivat molemmat kantapäästä noin viiden käyttökerran jälkeen..hoh hoijaa.

 4. hortonomi kirjoitti: Vastaa

  Tuo marimekon mekko on TÄYDELLINEN! Kenen suunnittelema se on?

 5. Ladybugs mama kirjoitti: Vastaa

  No kerroppas mitä mekkiä se pussukka on jos tiedon saat. 🙂

  Tuo villatakki on kanssa hieno!

  Persiistähän tuo on.. kaikkihan täällä nykyään siityy ulkomaille. Hinnat eivät muutu, mutta laatu sitten huononee. 

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos horto!

  En tiiä mekon suunnittelijaa : / Se oli kai joku näytekappale..Ostin sen Pop Up -myynnistä ja siinä ei ollut (muistaakseni) muuta lappua kuin hinta..

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos paljon 🙂

  Taitaa siitä olla noin vajaa vuosi, kun ostin alerekistä nuo mustat housut..taisivat siis silloin olla poistumassa valikoimista. En tiedä, löytyisköhän niitä vielä jostain : /

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Heip! Kylläpä kesti, mutta palasin kertomaan, että kuvassa oleva nahkapussi on Pihka-merkkinen. Juttua yrityksestä esim. täällä:

  http://www.kemikaalicocktail.fi/2014/04/maiharit-made-in-tampere/?fb_action_ids=220571154807982&fb_action_types=og.recommends

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.