Hyvä hetki

Kun on repaleisen yön jälkeen huomannut unohtaneensa neuvolan ennen kuin on saanut vaatteita päällensä tai aamukahvista kulaustakaan,

soittanut ja kiirehtinyt puolialasti hädissään neuvolaan, jossa huomannut unohtaneensa neuvolakortin, vauvalle vaihtovaatteet ja vaipat,

imettänyt neuvolan aulassa tunnin,

jonka jälkeen saapuessaan nälkäisenä ja päänsärkyisenä kotiin puhuen puhelua vakuutusyhtiön muikkiksen kanssa,

ei ole hyvä hetki tulla (samaan aikaan, kun vakuutusneuvoja edelleen puhuu toiseen korvaan puhelimessa) ovelle kertomaan, että heii..miulla ois yks juttu. Miulla ois keikka parin viikon päästä…jos se vaan siulle soppii.

 

Kun on valvonut yöllä vauvan kanssa ja herännyt aamulla ennen seitsemää toimeliaan Väkevämiehen kuulutukseen Nyt mennään alakertaan leikkimään, nyt mennään. Kato äiti siellä on kaunis päivä! Ihan valosaa, no niin nouse nyt!

viikonlopun ohjelman ollessa siivoilua sekä kotiisi majoittuneen Törmikosken & Porno Jaatisen bändireenit,

ei sunnuntai-iltana ole hyvä hetki tulla kertomaan, että nii heii..sitte ois sellane juttu, että miulla ois muuten mehästysreissu sitte parin viikon päästä..jos se vaan siulle soppii.

 

Kun on ollut ensimmäistä kertaa vuoteen illalla juhlissa,

nukkunut heikosti ja herännyt aamulla pää pysähdyksissä paita maidosta märkänä,

arponut hädissään suihkun ja kahvin väliltä kofeiinitarpeen olevan akuutimpi ja istuu keittimen vieressä odottamassa kahvin tippumista kuppi ja silmä kädessä,

ei heti aamulla ole hyvä hetki tulla viereen kertomaan, että ..nii illalla on muute Manun peli kuuelta ja mie aattelin mennä Tappii kattoo sitä..jos se vaan siulle soppii..

AAAAAAAAAAAARGHHHHHH!!!!

 

Rakas,

kaikki soppii, mutta nysse ajoitus kuntoon!

 

 

 

Share

12 kommenttia

 1. anna-liisa kirjoitti: Vastaa

  Oih, I feel You… 🙂

 2. Satsu kirjoitti: Vastaa

  Ihan noin niinkun might be nice to know, mulla on ”äitikaveri”, jonka kanssa lähes kisataan siitä, kumpi ehtii eka linkata sun osuvimmat ja parhaimmat jutut toiselle! Päiviemme valo 😉 jatka samaanmalliin (koska jaettu vi**tus paras vi**tus tai jotain)!

 3. MariB kirjoitti: Vastaa

  tiedän tunteen! 🙂

 4. RdS kirjoitti: Vastaa

  Kai hoksasit lohdutella Hippiä Manun pelin jälkeen? Arsu teki pariinkymmeneen minuuttiin kolme maalia, oli varmaan aika rankkaa Hipille katsoa sitä…

 5. Anni Gee kirjoitti: Vastaa

  Sä olet mun uusi Rakkaus Asikaine. Tää mamma voi nii iiin samaistua. On hetkiä ja on Hetkiä. Kiitos kun oot!

 6. iHanaa! kirjoitti: Vastaa

  Kiitos kun kirjoitit tämänkin!

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  IHANA kuulla tämä!! 🙂 Nämä kommentit on mun päivien ilo!

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ei puhuta tästä! shhhhhh!

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos kun luet!! 😀 😀

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos tästä kommentista!! <3 

   

 11. Pax kirjoitti: Vastaa

  Tykkäsin tässä siitä, että osaan kuvitella perheitä, joista mikään noista ei sopisi, oli ajoitus kunnossa tai ei. Mutta sulta saankin muistutuksen siitä rentoudesta, jolla asioihin voi suhtautua. Ja arvostan sitä kovin.

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, kyllä koko porukka voi paremmin, tunnelma pysyy kivana ja perhe-elämä maistuu paremmalta, kun kaikki saavat tehdä myös omia juttuja mahdollisuuksien mukaan!

  Lisäksi uskon vanhaan kunnon tee-toiselle-niin-kuin-haluaisit-itsellesi-tehtävän -taktiikkaan 🙂 Sitten kun itselläni on menoja ja juttuja, niin homma toimii toisin päin myös !

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.