Paluu töihin

Toisin kuin yleensä joululoman jälkeen, tällä kertaa sain palata melko täyden työpöydän ääreen. Ihan mahtavaa, sillä yleensä olen tammikuussa vähän pelko persiissä selaillut turhan väljää kalenteria ja soitellut asiakkaita läpi kertoakseni vähän kuulumisiani… ihan vaan, kun MULLA ON TÄSSÄ AIKAA! VÄHÄN LIIKAA!

Nyt olen jopa tammikuussa jo joutunut vähän myymään ei-oota ja ns. perus musaduunien tarjouspyyntöjen lisäksi vuoden ekoina työpäivinä tuli heti muitakin mielenkiintoisia puheluita! Jes! Tänään esimerkiksi olin innostavassa erikoispalaverissa Vantaalla, jonne saavuin loskaisissa ripsareissa ja nahkahame 180 astetta pyörähtäneenä noin puoli tuntia myöhässä tehtyäni ensin yksikerroksisella bussilla hitaan sightseeing-kierroksen Mellunmäkeen. Häpeästä huolimatta yritin kyllä kovasti skarpata tapaamisessa jäljelle jääneen ajan, mutta en ihmettele, jos perääni ei heti huomenna soitella.

Perus.

Mutta ei se mitään. Yritin ja tuleehan näitä!

Seuraavaksi sainkin ilahduttavan viestin, jossa kysyttiin mahdollisuutta saada minua ja Hippiä kotimaisen vaatebrändin mainoskuvauksiin mannekiineiksi. Olin tarjouspyynnöstä tosi innoissani, kunnes esitin asian kotona mallikollegalleni. Hippi perinteisesti ilmoitti, että hän ei olisi lähdössä..no sinne, minnekään! Ja sanoi jatkossaKIN keskittyvänsä lähinnä eettisesti epäilyttävien brändien, kuten tehotuotettujen kanaruokien, mainoskasvona toimimiseen, joista hänet jo tunnetaankin! Mallipariskunnan hittikeikka jäi väliin, dääm!

Perus.

Mutta ei se mitään. Tuleehan näitä.

Seuraavaksi sain kutsun radiohaastatteluun puhumaan vuoden vaateostolakoistani! Olen siis huomenna Yle Tampereen Radiossa juttelemassa vaateostolakoistani. Kahden ensimmäisen työpäivän sekä tämänaamuisen bussiajelun valossa tosin vähän jännittää, millaista törttöilyä huomenna on luvassa. Olkaapa kuulolla, jos mahdolliset möläyttelyni tai uusien vaatteiden ostelusta luopuminen kiinnostaa. Olen (TOIVOTTAVASTI) eetterissä ilmeisesti joskus aamukasin jälkeen.

Että tuleehan näitä! Tsemppiä kaikille arkeen palanneille!

Lue myös:

Voiko tälläistä edes sattua?

Tähtibloggaaja Asikaine – Marja Hintikka Live

Toinen vuosi ilman vaatteita DONE!

Share

2 kommenttia

  1. Pirjo kirjoitti: Vastaa

    Älä vaan koskaan lopeta tätä blogia.

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      Ihanasti sanottu <3 snif.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.