Päiväkodin ennakkotietolomake / osa1

Täytäthän tietoja lapsen päivärutiineista ja toiveitanne mahdollisimman tarkasti, jotta lapsenne sopeutuminen päiväkodin arkeen sujuisi mahdollisimman mukavasti.

– Jep!

Lapsen saapuminen päiväkotiin – Mitä toivoisit huomioitavan?

– Jos äiti on saattajana, toivoisin, että otetaan mukavasti vastaan, otetaan syliin ja lohdutetaan, jos eron hetkellä tulee itku. Jos vielä tarhan portilla itkettää kovasti, ei äitiä kannata vielä laskea maahan vaan häntä täytyy pidellä, silittää ja rauhoitella. Ehkä voisitte tarjota hänelle kahvia (maidolla!) ja mahdollisuutta jäädä aidan taakse kyttäämään. Parhaiten hän istuu käsinojallisilla tuoleilla.

– Jos saattajana on isä, toivoisin teidän tarkistavan, onko lapsellamme edellisenä päivänä tarhasta varastetut, n. 4-6 nroa liian isot, kumpparit jalassa (lapsi kyllä luultavasti informoi teitä itse asiasta). Lisäksi olisi mukavaa, jos myös tarkistaisitte, ettei 5-vuotias Iida kiusaa päiväkodin pihassa, lapsemme isä kertoi kärsineensä tästä monena päivänä. Häntä on toistuvasti pakotettu keinumaan ja pelaamaan ja _tuijotettu_

HUOM! Toivoisin päivän aikana saavani noin vartin (myös 30 min ok) välein viestin, jossa kerrotaan perusteellisesti lapsen kuulumiset. Kuvaviestit ovat oikein ok!

PS. Lapseni saa syödä pannukakkua! Jos teillä ei ole pannaria joka päivä tarjolla, toivoisin saavani ennakkotietoja, niin tiedän laittaa tarhareppuun mukaan!

IMG_5910.JPG

 

Kiitos yhteistyöstä! Saatte lisäohjeita myöhemmin! 

 

 

 

Share

2 kommenttia

 1. Papris kirjoitti: Vastaa

  Bongasin tämän postauksen Lilyn fb-sivulta. Poikani aloittaa tarhani maanantaina ja odotin jotain käytännön vinkkejä mm. vaatteiden nimeämiseen, mutta oikeastaan tämän luettuani tuntuu täysin typerältä murehtia sellaisia käytännön asioita..

  Kiitos päivän kyynelnauruista, taidan tallentaa tämän iPhonen lukulistalle niin voin maanantaiaamuna päiväkodin kulman takana palata näihin tunnelmiin. 😀 Varsinkin tuo isän _tuijotus_! Mää en kestä! :’D

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei toivottavasti sulla meni tänään hyvin siellä päikyn kulmalla!! <3 <3

  Mulla huomenna edessä : ( Vähän jo jännittää.

  Ja ai niin se vaatteiden nimeäminenkin..huuh…

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.