Ihana Domdom ja lahjavinkkejä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikolla poikkesimme naapurin muijan kanssa hänen ystäviensä ihanassa sisustusliikeessä, Domdomissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aleksis Kiven kadulta löytyvässä hauskassa sisustuspuodissa on myynnissä skandinaavisen sisustuksen helmiä sekä mainioita lahjaideoita.

Samalle kadulle on lähivuosina auennut useampi laadukas sisustusliike, kuten Lundia ja ID sekä muita kauniita sisustuskauppoja. Sisustusintoilijoiden ja lahjapähkäilijöiden kannattaa Tampereella käydä käppäilemässä kyseinen kadun pätkä keskustassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Domdomissa oli jälleen vaikka mitä ihania uutuuksia! Tällä kertaa erityisesti ihastuttuvat kauniit paperipussit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sekä Verson koivuiset korit, joita oli liikkeessä asetettu myös seinälle säilytysratkaisuksi. Aika kiva idea ihmisille, jotka osaavat käyttäytyä ja joiden eteisen avohylly ei näytä tältä! (Jotain tuli opittua aitio-episodista ja nimeäni huhuilevat korit jäivät toistaiseksi vielä kauppaan..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nimeäni huusivat myös mahtavat Tampere-aiheiset tuotteet, kuten kangaskassi. Asikaineee! Asikainee! Nyssää ostat mut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nekalakin oli hienossa seinätaulussa edustettuna! Tampere-taulu tai -kassi tai jopa molemmat voisivat olla hyvä isänpäivälahja. Kassiin voisi sujauttaa lahjakortin, jolla pääsee koko perheen voimin Pynsälle syysretkelle ja Näkötorniin munkille, halliin mustalle tai vaikka Nekalan Wanhaan Tappiin burgerille! Olisi aika kiva lahja kenelle tahansa, paitsi joillekin, jotka asuvat kaukana Tampereelta ja vihaavat mustaa makkaraa. Niille lahja olisi aivan paska lahja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Domdomin uusista valikoimista löytyi myös aika spessuja joulujuttuja, kuten uskomaton lakritsakalenteri, jonka luukuista avautuu mitäpä muutakaan kuin lakritsaa..MUTTA!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aivan erityisiä lakritsapalloja, kuten kultaisia, hopeisia, roseen värisiä, säihkyviä lakritsipalloja! Wau!

Kyseltyäni myyjältä hullun kullankiilto silmissäni Ai ihanko oikeesti!? Onks tälläsiä olemassa? Onks nää syötäviä? Onks nää hyviä? Saanks mää kattoo tätä kalenteria? , sain lopulta maistaa hopean herkun ja hyvää oli! Siinäpä vasta joulukalenteri, joka sopii jollekin täysin kreisille tyypille tai muuten vaan herkkusuulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäksi liikkeestä löytyi tyylikäs versio myös perinteisestä taskujoulukalenterista, jonka voi täyttää valitsemillaan karkeilla tai pikkuylläreillä. Kalenteri voisi myös olla hauska lahja isänpäiväksi, taskuihin voisi lasten kanssa askarrella yllätyksiä ja lahjakortteja, joista riittäisi iloa koko joulukuuksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös kauniita kuusenjalkoja oli jo tullut joulusisustelijoiden iloksi. Mietin, pitäisiköhän meidän tänä jouluna ensimmäistä kertaa hankkia myös omaan kotiin joulukuusi, mutta aamulla tarkkailtuani Pikkuveljeä, joka tomerana kantoi keittiönlaatikoista tavaraa vessanpönttöön, siirsin kaatuilevan kuusen hommaamista ainakin vuodella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suosittelen poikkeamaan ihanassa Domdomissa! Kivoja ideoita sisustukseen ja lahjoiksi, kultaisia karkkeja ja Tampere-tauluja, ei voi olla kun hyvä liike!

Domdomilla on myös verkkokauppa!

 

Iloista tiistaita!

Share

4 kommenttia

 1. 1-veen äiti kirjoitti: Vastaa

  Haha, repesin niin tuolle ”tomerana kantoi tavaroita keittiönlaatikoista vessanpönttöön”! Kuulostaa jokseenkin tutulta 😉 Ihanan näköinen kauppa!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Mukava kuulla, että muilla on sama meno! 😀 Voih huoh!

   Ja suosittelen poikkeamaan kaupassa -vaikka sitten parin vuoden päästä kun kaikki ei ole vaarassa joutua pönttöön! 😀

 2. stanan tonttu kirjoitti: Vastaa

  kun mää ja sisko oltiin pieniä ja kovia kiipeämään joulukuuseen, vanhemmat sitoivat kuusen kattoon. se seisoi siis jalallaan lattialla, mutta latvasta lähti naru, joka oli sidottu koukkuun katossa.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Ah ha hhahahaaa! Meillä on kerran kaatunut kuusi, kun koira kaatoi sen. Tämä olisi ollut hyvä vinkki siihen, eli kiitos vaan!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.