Paketti salaiselta ystävältä

Eilen sain salaisen joulupakettini postista. Jopa niin salaisen paketin, etten tiedä, keneltä se on. Osallistuin Emmin järkkäämään Blogiposteiluun ja päätin avata saamani lahjan vasta aattona. Kurkkailin kuitenkin paketin leimat: Turusta näköjään joku lähettää. Olisiko laatikollinen pullollaan turkulaisvitsejä, olisiko siellä Matti, Teppo tai Tommi Läntinen? Näitä ajatuksiani säikähtäneenä päätin varmuuden vuoksi kurkistaa laatikkoon ihan vähän vaan.. Näyttää siltä, että joku on käynyt tontillani kyyläämässä, mistä saattaisimme vaaleanpunaisessa talossa pitää.( Joku stalkkeri!) Ihanalta vaikuttaa.. 

En kuitenkaan avannut vielä! (uskomaton itsekuri, mistä ei ole ollut konvehtirasialla tietoakaan) Turku-sisällön lisäksi jännittää tietysti, kuka paketin on mahtanut lähettää?

kuva.JPG

kuva.JPG

kuva.JPG

Kukkuu! Mitä paketissa mahtaa olla? Jännittävää! Nuusk nuusk, onkohan jotain syötävää?

Oman paketin salaiselle ystävälleni toimitin tietysti niin kalkkiviivoilla kontaten, että se kerkesi juuri ja juuri blogiystävälleni jouluksi. Huh! LOL (<- on vihje salaiselle ystävälleni!)

PPS. Olen aika kypsä blogissani kääntyileviin kuviin, etenkin kun kaikki vanhojen postausten kuavt ovat miten sattuu. Pahoittelut siitä. Toivon, että Lily korjaa ongelman siten, että myös vanhat postaukset korjaantuvat.

Share

2 kommenttia

  1. miakuusisto kirjoitti: Vastaa

    🙂 mulla oli myös tuollainen samanlainen lähetyskuori kun sulla ! ihana avata kuori aattona ja nähdä keltä se on :DDD

    jei, jännää ! täähän alkaa oleen vähän sama olo kun kakarana mummulassa ;)))))) heh.

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    No niinpä! Hyvää ja jännää joulua Sulle myös! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.