Tapettipostia! Hipin valinta

Koska Hippi pääasiassa kokkaa meillä ja oma päätöksentekoni tapettihommissa jää sekoilun asteelle, sai Hippi kunnian valita tulevaan keittiöömme tapetin. Tuijotettuaan neljän kuukauden ajan seinällä roikkuvaa kolmea retrokukallista vaihtoehtoa, teki Hippi eräänä iltana spontaanin päätöksen. Hän valitsi keskimmäisen retrokukallisen paperitapetin. Yllättävää.

Valintaprosessin jälkeen minä kävin säikähtämässä Tapettitehtaalla. Ensin epäilivät, ettei Hipin suosikkitapettia enää olisi varastossa, eikä edes valmistettaisi. Säkällä tapettia kuitenkin löytyi vielä muutamia rullia. Teimme tilauksen heti.

DSC_0387.JPG

Kaikki ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista.

DSC_0379.JPG

Viikko sitten saimme viestin, että kukkatapettimme odottavat postissa hakemista. Ensin Hippi meni hakemaan kukkiaan väärään postiin. Yllättävää. Sen jälkeen hän meni toiseen postiin, mutta huomasi kirjoittaneensa paketin seurantakoodin väärin. Yllättävää. Jonka jälkeen hän meni oikean koodin kanssa väärään postiin. Yllättävää. Tänään hän lopulta meni oikeaan postiin oikeinkirjoitetun koodin kanssa ja kotiutti ihanat kukkaunelmat. No tietysti mie sain ne nyt sieltä, miksen ois saanu? – !!?!##!?

Keittiöremonttimme etenee psykedeelistä vauhtia.

Kolmen vuoden päästä asennetaan varmaan jo tiskikone ja alamme harkita lattiamateriaaleja.

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.