Suomen paras kampaamo – R A S I A

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poikkesin viime viikolla Tampereen ja ehkä koko Suomen parhaassa hiussalongissa, Puutarhakadulla sijaitsevassa Rasiassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiussalonki Rasian kaunis pieni liiketila on sisustettu vanhoilla vintage-huonekaluilla ja hauskoilla tapeteilla. Liike on yhtä tyylikäs ja hauska kuin pitäjänsä kampaaja-stylisti Raisa Äijälä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kappas, siellä Raisa jo onkin! Moro!

Raisa Äijälä on Tampereen paras tyylimuija, jonka palveluihin lähes kaikki ystäväni ja ystävieni äiditkin ovat ensimmäisen käyntinsä jälkeen koukuttuneet. Raisa on mestari tsekkaamaan kullekin asiakkaalleen persoonaan ja hiuslaatuun sopivan tyylin sekä korostamaan jokaisen henkilökohtaista omaa lookkia. Niinpä Raisan tuolissa kammataan jos jonkinlaista porukkaa malleista boheemimpiin taiteilijapersooniin ja vanhemmista leideistä prinsessamaisiin morsiamiin. Myös miesten ja lasten hiuksia Raisa leikkaa paljon.

Parturoinnin lisäksi Raisa tekee myös kynsiä, maskeerauksia ja lisäksi taitava stylisti vastaa usein muotinäytösten, häämessujen, mainoskuvausten, musiikkivideoiden, mallikuvien ja kaiken maailman gaalojen vaatetuksista, kampauksista ja meikeistä!

Raisa on ihan paras ja aika kiireinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta mitäs Raisalla nyt on mielessä? Haluaaako hän ehkä näyttää uuden tyylikkään lookin, jonka on miettinyt minulle valmiiksi? Tai ehkä hän esittelee meille kuvan viikonloppuna tekemästään hääkampauksesta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaa jaa. Raisa haluaa näyttää kissavideon. Mitä ihmettä?

Luulin Raisaa koiraihmiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raisa on itsekin vähän ihmeissään yllättävästä käänteestä. Mutta Raisa on sattumoisin tavannut useamman kerran kotipihaansa hakeutuvaa kissaa, jolla on tapana hakeutua Raisan syliin kehräämään ja maukumaan…

..ja nyt Raisa tuntee omituista hellyyttä ja kiintymystä Simoon. Niin, Raisa on nimennyt kissan Simoksi. Varmuuden vuoksi Raisa oli myös ostanut Simolle purkillisen kissanruokaa. Sekä kuvannut Simosta videoita. Simo myös maukui taustalla puhuttuani Raisan kanssa puhelimessa ennen tapaamistamme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta Raisa ei kuulemma ole yhtään kissaihminen.

Uskotaan, uskotaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiussalonki Rasiassa on aina leppoisa tunnelma ja liikkeen palveluista löytyy kaikenlaisia parturi-kampaaja-meikkitaitelija-maskeeraaja-stylisti-kynsimuotoilija Raisa Äijälän tarjoamia kauneusalan palveluita. Kannattaa tsekkailla Rasian sivuilta ja varata aika! Raisa tekee laadukasta jälkeä monen vuoden ammattitaidolla. Raisalla on maaginen kyky huolehtia asiakkaistaan ja luoda mukava ilmapiiri, liikkeestä lähtee aina hymyillen.

Lisäksi Raisan liikkeessä on myynnissä ihania eettisiä tuotesarjoja, kuten muun muassa Kevin Murphy, Evolve, Paul Mitchell ja Ciaté.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikkei Raisa olekaan yhtään kissaihminen, taikoi hän hetkessä homssunutturaisesta Nekalan muijasta aika kissan. (HUOM! Tämä valokuva saattaa olla tarpeellista materiaalia toimittaessanne minua hoitoon liittyen Punkaharju-sekoiluihini! )

Ihanaa, kiitos Raisa!

Tänään alkoi paluu arkeen, niskasta kiinni ja töihin, voi saatana! Onneksi pojilla jatkuu loma vielä ja aurinko paistaa.

Hyvää alkanutta elokuuta kaikille!

Jos kulman takana häämöttävä arki tai lomastressi ahdistavat, tunnelmaa voi keventää katsomalla sensuellin tanssivideon Instassani!

Share

2 kommenttia

  1. luonnonlirmu kirjoitti: Vastaa

    Mutta kylä on Merjan Lettiki hyvä! Eipä tartte tsykolookia, ko sielä käy kerran kuusa vastaanotola. Ja tukka on aina hyvin seuraavaan aamuun. <3

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      MAhtavaa!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.