Integroi se kukkasin

Tyypillistä.

Kotimme oli kansanvaelluskohteena (Kotkasta, Turusta, Tampereelta, naapurista, kaikkialta.. ) koko viikonlopun. Iloitsimme ihanista kyläilijöistä ja vedimme porukalla kaikista kipoista ja kupeista kahvia, viiniä, kalaa, spagettia, aamupalaleipiä, puuroa, popkornia, pipareita.. -kaikkea herkullista. Viikonlopun tiskivuoren varjossa sain eilen vielä helvetinmoisen kotiäitikohtauksen: aloitin ruisleivän leipomisen, jonka seurauksena keittiö pöllysi iloisesti jauhoissa ja taikinassa.

DSC_0505.JPGTiskikone hurisi hetken hiljaa. Päätti ilmeisesti kokeilla kuivapesuohjelmaa. Voi helvetti! Tänään soittelen korjaajaa. Argh! Muuttaessamme pikkuyksiöstämme tiskikoneelliseen kaksioon, pakkasimme tiskit likaisena mukaan (jep, sellaista se joskus on!). Niin paljon kuin rakastammekin kokkaamista ja kestejä, tiskaaminen ei kuulu lempiaskareisiimme.

Kaiken lisäksi nyt Pandoran lipas hajosi juuri muutamaa kuukautta ennen keittiöremonttia, jolloin olisi muutenkin tarkoitus hankkia uudet koneet keittiöön. Ainoastaan tiskikonetta kuitenkaan kannata ennen kokonaissuunnitelmaa hommailla. Olen jo haaveillut hienosta integroidusta astianpesukoneesta! Eikä meillä vielä ole Hipin psykedeelisen kukkatapetin lisäksi muita vakiintuneita sisustussuunnitelmia keittiöön. Suunnitelmani keittiön kaappipinnoista vaihtelee vauhdikkaammin kuin mieleni raskaana ollessani. Toissapäivänä ehdotin keittiön siirtämistä toiseen huoneeseen..(ehkä pitää lopettaa Avotakan tilaus. Anoppi: en ole raskaana, sorry!)

DSC_0496.JPG

Saisiko teiltä tähän pintaan integroitua pesukonetta tyyliin huomenna / heti?

Ilmeisesti vanha uskollinen on korjautettava. Ja mielellään vielä ennen viikonloppua, koska olen kutsunut talon täyteen tyttöjä ystävänpäivähutsupartyihini. Ehkä lisään kutsuun: oman pullon lisäksi ota myös oma viinilasi. Etenkin naapurin muijaa on varoitettava, koska hänellä on tapana juoda pepsitkin viinilasista. (Itsehän nykyisenä chillinä ug-bileiden vakiohahmona voin juoda punkkuni pullonsuusta korjaamatta huulipunia siinä välissä, Asikaine coming yo! *sininen ghettohymy*) Tai ehkä vaan pakotan muijat tiskaamaan?

No niin, olikohan tämä nyt tässä. Ei voi olla taas niin helvetin hankalaa. Tämänkin näppärän kirjoittamisen aikana, olisin tiskannut naapureidenkin mukit ja taikinakulhot. Maa kutsuu! Menen soittamaan korjaajalle ja vetäydyn keittiöön. Tiskivuori ja ruisleipähaaste, Asikaine coming yo!

Share

2 kommenttia

  1. wilmiiina kirjoitti: Vastaa

    Noni, mä voinkin sitten ottaa oman ihanan ghettomuovimukin mukaan 😀
    Emmä kyl tiedä vielä mitä sieltä joisin mut ghettomuovimuki on hyvä!

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Korjaaja tulee tsekkaamaan konetta torstaina, joten saattaa olla, ettei tiskivuoroja jaellakaan 🙂 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.