Jännittäviä matkasuunnitelmia

Tavoilleni uskollisena viritin taas uskomattoman matka-cliffhangerin kerrottuani tarpeestani hankkia kunnon kengät, joilla on hyvä käpötellä mahdollisesti vähän pidempiäkin reittejä. Kenkäostosten lisäksi olen lähiaikoina rampannut päivittämässä rokotukseni, etsinyt rinkkani ja lainannut kohdemaasta kertovaa luettavaa. Olen pian lähdössä aika spessulle ja tärkeälle matkalle, joka myös jännittää jo melko paljon!

Kyllä -olen lähdössä Nepaliin!

Ja olen ihan todella täpinöissäni ja onnessani tulevasta matkasta. Mutta samalla jännittää ja paljon. En ole koskaan käynyt Kiinan ja Intian suunnilla tai ollut niin kauan tai kaukana erossa lapsista.

Matkasta on varmasti tulossa avartava ja ikimuistoinen kokemus, josta kerron teille jossain vaiheessa vähän lisää ja yritän laittaa myös reissun varrelta tunnelmia Instagramiini, jos atk pelittää. Kathmandun lisäksi on nimittäin tarkoitus reissata myös syvemmälle maaseudulle. Että sellaisia reissusuunnitelmia täällä.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Postauksen kuvat on ottanut ystävämme, joka on kiertänyt vähän muutakin kuin Tahkoa. Heh heh. Esikoisemme luuli pitkään kummisetäänsä Nuuskamuikkuseksi – niin monta kertaa kumminsa on lähtenyt teltta selässä pitkäksi ajaksi KÄVELEMÄÄN, milloin mihinkin, joskus Nepaliin ja joskus reittinään on ollut kevyt 3500 kilometrin taivallus Appalakeilla. Kaikilla meillä on omat juttumme.

Kuvat: Jani Henttonen

Janin upeita matkakuvia Instagramissa @polkutaikaa

Lue myös:

Viikonloppureissu Pietariin

Miksi ihmiset tekevät pakettimatkoja

Share

6 kommenttia

 1. Riku kirjoitti: Vastaa

  Kenkäpostauksessa en kaiken nauramisen vuoksi havahtunut tiisereihin, mutta nyt! Mikä homma?! Milloin meet, kenen kans, onks matka yhteistyöreissu, pääsetkö jonnekin ihanille vuorille, kauan oot? Vaadin vastauksia!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No tämä on nyt vihdoin selvinnyt, oli taas uskomaton cliffhangeri!!

 2. Jonnu kirjoitti: Vastaa

  Moikka Maiju, olin just Nepalissa 5kk..upea maa ja Himalaja uskomaton vaelluskohde. Hyvää matkaa!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hei, ihan mahtava kuulla <3 <3

 3. hannawee kirjoitti: Vastaa

  I am so emotional now-a-days, mutta mää oon itkuun asti _niin _ _onnellinen_ sun puolestas että! Ihanaa matkaa!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   K I I T O S <3 <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.