Paluu Nekalaan

Huuh! Rinkkani on edelleen leviteltynä saunassa, mieleni harhailee jossain Nepalgunjin maaseudulla ja osa sydämestäni jäi varmaan ikuisiksi ajoiksi Nepaliin viime viikolla kohtaamieni ihmisten luokse,

mutta pikkuhiljaa alan olla takaisin Nekalassa!

Home sweet Nekala ja perus meininki. Poika näytti kasvaneen aikuiseksi, joka muuttaa ensi viikolla omaan kotiin, mutta onneksi Pikkuveli sentään oli edelleen täysin absurdi henkilö, joka yritti heti hihittäen tunkea pienen taskulampun silmääni, kertoi olleensa kolme kertaa Troikassa ja vaati huutaen saada sankarituliaisia.

Hippi sanoi siivonneensa lapsiaikuisen ja lampputaikurin avustuksella IHAN HULLUNA KOKO PÄIVÄN, joka sai vähän tyrmistyneenä ihmettelemään, minkä tyyppinen hertsinpertterin sekomelska meillä on reissuni aikana vallinnut, sillä edelleen vastassa oli aika kreisi kaaos. Kotiimme oli poissaollessani myös ilmestynyt ihmeellisiä nyssäköitä(!?) ja muita ennennäkemättömiä tavaroita, kuten kauniit Gannin korkkarit(!), joista niistäkin pitkätukka syytti Simoa. Emmie tiiä niistä, ne oli vaan ilmestyny tänne! Ne on Karvisen Simon kengät! Siinä Simon pussissa oli kaikkea, nää kengätkin tuli siitä Simon pussista. Ja nää muovieläimet. Ja nää tarjottimet ja nää..!

!?!?!?!

Koska Nepalin netti pätki aika rankasti, odotti meilissä melko räjähtävä lähtö viikon töille ja eräät erityisen tärkeät vinyylilevyt seilaavat jossain Ranskan ja Suomen välillä. Tosin koskaan ei ole niin kiire, etten olisi ehtinyt kuskata aamulla soittanutta ystävääni synnärille. Aivan parasta! Ihania iloisia uutisia siis ja sopivasti oli Nekalan muijan autokin pihassamme valmiina lähtöön. Edelleenkään ei ole ihan selvinnyt, miksi Skoda on meillä parkissa, mutta olemme onnellisena ajelleet sillä. Auto tykkää, että sillä ajetaan ja lupaan korvata kaiken Nepalin tuliaisillani.

Naapurin muijat olivat onneksi tallessa, puutarhan puskissa. Toissailtana otimme terassilla pienet tervetuliaisviinit ja kerroin matkakertomuksiani ja eilen saatoimme yhdessä lähipuistossa huojunutta mummoa. Tilanne oli vähän huolestuttava ja etenemisvauhti lähes yhtä hidas kuin eräällä Belgiassa seikkailevalla vinyylilaatikolla, mutta onneksi mummo saatiin kuitenkin jokseenkin turvallisesti kotiin.

Viikonlopulle sovimme myös jo naapurin muijien jokakuisen brunssin ja huomisesta alkaen on hellettä luvassa. Ehkä heitän tällä viikolla virpomisvitsat roskikseen ja matot ulos. Ihana olla kotona taas. Vääähän tekee mieli soittaa yksi huitova merde!-puhelu… mutta muuten melko zen ja mahtis Nekalan kesäfiilis, vaikka loma ei ihan vielä häämötäkään.

Ai niin, tuliaiseni olivat hittejä ja pian kerron lisää tärkeästä matkastani. Ja pari muutakin hommaa mielen päällä (ei mitään asiaa-asiaa kuitenkaan!!), että sönkötystä luvassa.

Ihanaa alkanutta kesää kaikille!

PS. Kaupallinen muistustus vielä: Jos on hellekeleille suojakertoimet hommaamatta, niin alekoodini luonnonkosmetiikkamerkki Algamariksen tuotteisiin on edelleen voimassa. Olivat luottokamaa, jopa 43 asteen lämmössä, tulipahan testattua.

Lue myös:

Uusin puutarhatrendi

Unelmien lomaseuralainen

Share

6 kommenttia

 1. Ihanaa, kun olet takaisin turvallisesti Nekalassa. Jospa levytkin löytää tiensä perille.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Niinpä! Ihana olla takaisin! JA NE LEVYTKIN KERKES <3

 2. Leni kirjoitti: Vastaa

  Aivan todella ihana matto! Meidän 5v näki ja ilmoitti myös tarvitsevansa tiikerin omaan uuteen huoneeseensa 😀

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, lapset oli tuliaisesta ihan innoissaan 🙂

 3. Saija kirjoitti: Vastaa

  ?????

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.