Surun murtama

Viime aikoina sydäntäpuristavat uutiset ovat itkettäneet joka ilta. Tuhkanveriset kuvat saavat öisin silittämään omia pieniä silkkiapinoita, jotka nukkuvat pehmoisten täkkien suojissa ja heräävät aamuun iloisina.

Kaikki Asikaine-blogin lokakuun latausten mainostulot ja kamppistulot annetaan Syyrian hätäapurahastoihin.

 

HAASTAN KAIKKI MUKAAN!

UNICEF

Voit auttaa Syyrian lapsia UNICEFin hätäapurahaston kautta: lähetä tekstiviesti UNICEF numeroon 16499 (viestin hinta 10 euroa)

 

KIRKON ULKOMAANAPU

Kirkon Ulkomaanapu lähettää lahjoittajien tuella ruoka-apua Aleppoon. Syyrian Aleppossa ihmiset ovat pitkään eläneet saarrettuina. Nyt elintarvikkeita on tarkoitus toimittaa myös alueille, joille on ollut vaikea päästä taistelujen keskellä. Tee lahjoitus täällä.

Punainen risti

Punainen Risti auttaa toimittamalla alueelle ruokaa, huopia, hygieniatarvikkeita sekä lääkkeitä ja terveyspalveluita.  Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon lahjoittaneiden apua on kohdennettu Syyriaan, ja tavara-apuna lähetettiin viime talvena mm. 72 000 lämmintä huopaa. Punaiselle Ristille voit lahjoittaa nettisivuilla tai myös tilisiirrolla katastrofirahaston tilille FI06 2219 1800 0680 00, NDEAFIHH, viite 24565.

 

Jos kukkaron rahkeet eivät riitä rahalahjoituksiin, voit kasvattaa blogini lokakuun mainosmyyntiosuuden lahjoitettavaa summaa tekemällä täällä sivustolla sivulatauksia. Eli yksinkertaisesti vaikka lukemalla blogini arkistosta vanhoja juttuja tämän kuukauden aikana. Tässä vaikka joitain suosituiksi havaittuja postauksia, lue vaikka ne läpi tai tsekkaile hyviä reseptejä.

Toisen lapsen kohtalo

Ei oo mittää hättää

Suosittu KonMari-menetelmä saamassa kilpailijan

Reseptejä:

Rapeat lohkoperunat

Ihania tapas-ohjeita

Helppo ja herkullinen pataleipä

Sitruunainen feta-perunasalaatti

 

 

Parempaa huomista.

 

HUOM! Postauksesta on myöhemmin poistettu Suomi Syyria Yhteisön linkit ja tilitiedot luettuani kyseisessä hyväntekeväisyysjärjestössä olleen epäselvyyksiä. Blogin tämän kuun keräysrahat luovutetaan heti ensi kuun aikana eri hätäapurahastoihin. Kiitos kaikille kannustuksesta!

Share

14 kommenttia

 1. Nukka kirjoitti: Vastaa

  <3 Samoissa fiiliksissä ?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   <3 <3

 2. Minttu MGG kirjoitti: Vastaa

  Vau, mahtava sinä, hieno esimerkki <3 !

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos Minttu! <3

 3. Niina kirjoitti: Vastaa

  Nyt on todella hieno veto, vau. Aina välillä sitä miettii tätä blogiskenen etiikkaa ja kyseenalaistaa ko. kentän ansaintalogiikkaa, ihan hemmetin hienoa että kerrankin jotain tämmöstäkin! Todella kunnioitettava pelinavaus innostaa bloggaajia tämmöseen toimintaan, teillä jos joillain sitä valtaa nykypäivänä on! Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan. Sää oot upee nainen hittovie!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos kannustuksesta ja lukemisesta!
   Saadaan tällä porukalla hieno summa kasaan ja toivon, että muutkin bloggaajat lähtisivät -tavalla tai toisella- mukaan haasteeseen. Suomen Blogimedia ja kaikki Suomen Blogimedian blogit keräävät parhaillaan myös blogeissa näkyvällä bannerilla.

 4. H kirjoitti: Vastaa

  Sama asia on saanut minutkin surun valtaan. Aloin katsomaan White Helmets dokkaria, ja tunnen itseni niin etuoikeutetuksi. Lapseni on terve, turvassa eikä hänen tarvitse kasvaa pelossa tai yksin ilman vanhempiaan. Vahvin tunne on kuitenkin avuttomuus ja raivo siitä että jotain näin järkyttävää tapahtuu jo kuudetta vuotta.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Katsoin samaa ohjelmaa, niin surullista, ettei ole sanoja 🙁

   Kiitos lukemisesta!

 5. Mrs T kirjoitti: Vastaa

  Hieno juttu, lupaan lukea ainakin viisi postausta päivässä. Yritän välillä suojella itseäni tältä pahuudelta ja skipata lehtijutut, niin ahdistaa tuo tilanne. En voi ymmärtää miten tuollainen pahuus on mahdollista nykymaailmassa, missä kaikki maailman tieto ja ymmärrys on olemassa.

  Päivittäin mietin miten etuoikeutettua elämää saan elää kaikkine arjen harmeineen ja penninvenytyksineen…

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   IHanaa, kiitos lukemisesta! Kyllä me tällä menolla hyvä summa saadaan kasaan <3 <3

 6. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Just vietin aikaa suomalaisessa sairaalassa viime viikolla. Mietin, miten hienosti meillä on täällä asiat, kun aika käy sairaalassa pitkäksi. Kerkeää miettiä, miten joku odottelu on tylsää ja vaihdella telkkarista kanavia. Maataan puhtaissa lakanoissa lämpimissä huoneissa, kipulääkkeet mahassa ja ruokaa kannetaan eteen. ”Ei oo mittään hättää.” Ei ole kaikkialla yhtä hyvin asiat eikä ole Suomessakaan aina ollut.

  Mummoni ruukasi sanoa, että vähäinen on sen äidin rakkaus, jota riittää vain omille lapsille.

  Hieno teko tämä, Asikaine.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Toivottavasti voit jo paremmin!! <3

   Tämä,
   vähäinen on sen äidin rakkaus, jota riittää vain omille lapsille.
   ihanasti sanottu

 7. Ilargia kirjoitti: Vastaa

  Mahtavaa, kiitos tästä! Ja kiitokset myös blogista, joka usein on varsinainen päivän piristys:) (Vaikka vaarallisen koukuttava tää myös on kaikkien ei-vaan-pysty ja muidenkin hommien kannalta..:P)

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos lukemisesta ja kannustuksesta! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.