Lounassuositus Tampereella

Poikkesin tänään taas Rongankadun kasvisravintola Gopalissa lounaalla. Annoksen saa koota itse lounaspuffasta ja hinta punnitaan kassalla. Puffassa on tarjolla erilaisia salaatteja ja lämpöisiä ruokia: kasvispyöryköitä, kastikkeita, perunaa ja riisiä. Jälkkäriksi olisi voinut ostaa minttusuklaa-raakakakkua, mutten ollenkaan lähtenyt kakkuviipalelinjalle, koska lounaslautasenkin kokoamisessa lähti ihan hanskasta, taas.

Gopal.jpg

Itseasiassa voisin suositella itselleni lounasta ainostaan paikoissa, joissa (kohtuullinen) annos tuodaan valmiina pöytään, eikä ylilyönteihin tarjota mahdollisuutta. Gopalista kierin tynnyrinä takaisin toimistolle suoraan keskelle laihdutuskeskustelua, johon osallistuin neuvovana osapuolena…

Lämpimästi suosittelen Rongankadun Gopalin kasvislounasta hillitsemiskykyisille kohtuulounastajille. Ottakaa raakakakkua kanssa, näytti hyvälle.

 

Kohtuullista tiistaita!

 

 

Share

12 kommenttia

 1. sanninen kirjoitti: Vastaa

  Äläs nyt! Ihan normaalikokoinen lounas! Sitäpaitsi laihdutuspuheet tulis kieltää lailla. Syöminen ja jokaiselle luodut muodot kunniaan!

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ha! 🙂

  Mulla vaan on tapana vetää sellanen keskipäivän ähky aina, jos meen johonkin syömään, jossa saa itse ottaa ruokaa. Sitten istun loppupäivän sellasessa pullakoomassa..vaikken tosin muutenkaan aina niin skarppina vetele… ;D

  <3 

 3. sanninen kirjoitti: Vastaa

  Ymmärrän! Pahinta on vetää lounas intialaisessa kun se on niin öljyistä ja sit on pakki ja aivot pois pelistä. Mä otin tänään liian vähän evästä töihin ja olen vain kateellinen!

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hei joo se inkkarin lounaspöytä (oho tätä mää otan ja tätä ja tätä ja vielä tätä ja oho tätä…) on  tämän ongelman ydin!!!

 5. marijohanna kirjoitti: Vastaa

  Repesin, taas kerran! Ei tarvinnut kuin kuvitella työpaikan laihdutuskeskustelu ja kuinka helppo oli ohjeistaa muita:D! Kirjoitat todella mukavasti, tykkään! Terv mari

 6. Laura T. kirjoitti: Vastaa

  Otan aina sata uppopaistettua palleroa. Ihan sama mitä kasvia ne milloinkin on, ne on ihania. Pahinta on kun jonossa edellä oleva ottaa viimeiset.

 7. IlonaSV kirjoitti: Vastaa

  Oon tainnut käydä Gopalissa vain kerran, ja silloin mulle kävi kans just noin! Eikä se lounas sitten enää niin edullinenkaan ole, jos lastaa lautasen pullolleen painavia kasvispyöryköitä… 😀

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ei kun vielä pahempaa on se, kun jäljellä on kolme jäähtynyttä, joita et halua ja pelkäät, ettei lisää tuoda ennen kuin ne on kadonnu, etkä halua niitä vaan niitä uusia kuumia! ONGELMA!

  Sama aina kahvin kanssa. Ei halua niitä loppuja..

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Pätevänä siellä ohjeistin, että pitää syödä vähän (ha ha ha). Ja ettei itselläni ole siinä päivisin mikään ongelma..(eipä), vaan haastavaa lähinnä iltaisin, kun poikaystävä syö vieressä herkkuleipiä. (eli silloinkin..)

  Ja kiitos kivasta kommentista, mukavaa että luet! JEE! 🙂

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, ei ole halpaa, jos ottaa niitä hirveen kasan..ja silti teen sen aina uudelleen. Koska nälkä ja HYVÄÄ!

 11. Laura T. kirjoitti: Vastaa

  Mää syön jäähtyneetkin. Mää syön kaiken.

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Täytyy siis tulla sun taakse jonossa, niin saan ne kaikki tuoreet herkut, mitä kannetaan jälkeesi jättämiin tyhjiin astioihin…

  ;D

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.