Välähdyksiä viikonlopusta

Huh huh! Takana on värikäs ja ihana viikonloppu.

Perjantaina juhlimme ystäväni synttäreitä, joissa hommat oli juhlakalulle tyypilliseen tapaan isollaan ja kohillaan. Niin hauskat bileet ja ihana sankari. Tanssilattian hittiputkesta ei jatkoillakaan päässyt pois, sillä aina joku Final Countdownin kaltainen superstyge veti tanssinpyörteisiin takaisin!

Muita viikonlopun kohokohtia oli leppoinen yhdessäolo, retki lähikikkarille, ensimmäiset jätskit ulkona sekä kärryttely uusimman tuhisevan naapurimme kanssa. Edelleen hämmentävää, että parhaalla ystävälläni on nyt kaikkien vuosien jälkeen vaunuissaan pienempi mytty kuin itselläni, jolla ei ole enää ole myttyjä kuin sielussa ja nenäliinana taskujen pohjilla. Ojentelevaisesta ihmeestä riittää onneksi rajattomasti iloa kaikille ympärillä ihasteleville, ihana päästä nauttimaan pienestä hassusta vauvasta. Sekä kauniisti päällystetystä makuupussista ja kaikista pikkuruisista hattusista ja höminöistä.

Eilisen kohokohta oli tietysti virpominen, mutta saatan kohta käydä ovellamme käyneiden trullien luona kiristämässä suklaamunina maksamamme suojelusrahat takaisin, sillä perheestämme on tuoreiden ja terveiden sijaan 3/4 oksentanut eilen illalla ja yöllä.

Ei muuten, mutta pakkaamme juuri passeja ja hammasharjoja… pitkään haaveilemamme lomamatka on vaarassa!(!!)

Itsehän kokeilin naapurin muijan sekä Hipin taattua yhteisvinkkiä ja heti ensimmäisen oksennuksen siivottuani kiirehdin kaapille juomaan pitkän huikan viinaa huolehtimaan desinfioinnista and I´m still standing. Ihan vielä en mieti, mitä teemme, jos sakki ei ala vauhdilla parantua tai jos tauti vielä tavoittaa minutkin, muuten huitaisen koko pullon.

Tuoretta ja tervettä alkavaa viikkoa ihan kaikille!

 

Synttärikuva, jossa itsekin olen: Jukka Vahter

Asikaine on Blog Awards -ehdolla vuoden viihdyttävimmäksi blogiksi. Muista äänestää!

Share

4 kommenttia

 1. Kirsu kirjoitti: Vastaa

  Nestemäistä aloe veraa nyt koneeseen, sekä terveelle että sairastuneille. Yhtään en tiedä, mistä sitä saa käpäliinsä, mutta neljänlapsenäiti-ystävä vannoo sen nimeen.

  Tsemppiä ja toivottavasti pääsette reissuun!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   HUoh, tässä tosiaan tarvittaisiin nyt kaikki maailman aloeveerat! 🙁

 2. Mie vaan kirjoitti: Vastaa

  NYSSI!!!

  Ihan ensimmäisenä tsemppiä taudin taltuttamiseen, sisäistä ja ulkoista desinfiointia suosittelen minäkin. Nyssi seuraavaksi haluan kiittää. Parhaimmasta. Blogista. IKINÄ! Löysin asikaine.fi -sivun ihan sattumalta, mitähän kullin imemistä satuinkaan googlettamaan. Heräsin hilpeyteen: mmmmitä mä just luin? Päädyin tuoreimpiin teksteihin. Palasin alkuun. Opin sanan NYSSI!! Nyssi olen kolme viikkoa varastanut aikaa muilta askareilta, vauvan nukkuessa unohtanut ruoanlaiton, jättänyt pyykit pesemättä ja huonosti nukutuista öistä huolimatta pitkittänyt nukkumaanmenoa lukemalla vielä yhden tarinan Nekalasta (ja tuntia myöhemmin katsonut kelloa että jaa, no puolen tunnin päästä pitänee jo imettää, shit happens. Vaikka olen tyrskinyt ääneen vuoropuheluitanne Hipin kanssa, onnistun kuitenkin nukkumaanmenoa vasten lukemaan aina just jonkun niin liikuttavan kuvauksen, että sen iskiessä lekalla päähän menee pönttö sopivasti juuri sen verran sekaisin, että koko oma puutalo herää nuuhkuttaessani nyyhkien omia pieniä rakkaitani. Mieheni on tosin onnellinen saadessaan minut iltaisin takaisin ehkä jonkinasteiseen keskusteluyhteyteen. Hän on muuten satavarma kaikesta huolimatta, että turinoissasi värikynää on käytetty yli sallitun rajan ja Hippi on lähes mielikuvituksenomainen satuolento. Tästä kiistelleenä Kunnon stalkkerihenki minussa haluaisi seuraavalla Tampereenreisulla kiikuttaa ukkokultani Nekalaan vaaleanpunaisen puutalon pusikkoihin tekemään mahdollisia Hippibongailuja. Koska itse kuitenkin olen vakuuttunut aitoudestanne JA ymmärrän sen olevan kotirauhan häirintää, suoritamme jatkossakin matkailut Nekalaan näin blogisi välityksellä! Kiitos oivalluksista, nauruista, aitoudesta, liikutuksesta ja siitä mahtavasta lahjasta, millä osaat pukea elämäsi niin samaistuttavasti koukuttavaan pakettiin. Asikainen, olet parhautta!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   NYSSI! HUH HUH!
   Kiitos ihan parhaasta palautteesta, ihan huippua, että oot lueskellut blogiani, toivottavasti luet myös jatkossa <3 JEEE!! Tuli niin hyvä mieli tästä kommentistasi kaiken yrjötaudin keskellä.

   Ja tosiaan, Hippihän on ihan vaan mielikuvituskaveri ja muutenkin rankasti väritettyjä nämä jutut, oikeesti vedämme täällä ihan todella seesteisesti ja kommeltamatta ;D Miehesi on ihan oikeessa ;P

   Ja suosittelen poikkeamaan Nekalassa, älä sentään puskiin tule, mutta Wanhaan Tappiin vaikka suosittelen poikkeamaan! <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.