Ihan että tälläsen juhannuksen mää oon aina halunnu hei!

Kun on edellisyön yrittänyt kävellä terassin lasiseinien läpi, huutanut viinilasi kädessä sekä lukittautunut naapurin vessaan määrittelemättömäksi ajaksi,

on vähän ärsyttävää herätä aamulla ysiltä kiirehtiäkseen puolijuoksua rautatieasemalle kaikkia hädissään pakattuja randomroinia raahaten.

Mutta vielä vähän ärsyttävämpää on rautatieasemalla huomata höpönassun poikaystävän ostaneen meille junaliput huomisen junaan ja kaikkien junien olevan juhannusruuhkista täynnä.

Ja raivoitkeä ja huutaa aseman käytävässä Kuinka vitun tyhmä sää oikeesti oot!! ja ostaa kioskista pahaa kahvia ja K-Marketista pitsaa ja istua aseman edessä riitelemässä ja potkimasta kassia ja matkustaa jonkun Lappeenrannan ja hertsinvertterinpertterin hevonkuusen kautta jollain perkeleen bussilla ja junalla ja taksilla ja lossilla ja veneellä ja kaikilla mahdollisilla erilaisilla kulkuneuvoilla ihan saakelin kärttyisenä koko helvetin päivän puhelimestaan jalkapalloa katsovan ääliön kanssa ja olla joskus yöllä tai ei koskaan perillä mökillä, jossa varmaan sataa jotain paskaa.

Ihan että jes! JES! JEEEEEEE! Ihan että tälläsen juhannuksen mää oon aina halunnu! Ihan että jos saisin valita, millaisen juhannuksen viettäisin, niin ihan just tälläisen!

Ihan että hyvää juhannusta kaikille hei!

Tähän väliin katson viime vuoden juhannustani kuvina.

 

 

Share

4 kommenttia

 1. Suvi kirjoitti: Vastaa

  Ah! Kuinka tutulta kuulostaa! Täällä kans yks höpönassu katsoo jalkapalloa meidän juhannusvieraan kanssa. Poikkeuksellisesti kutsuimme seuraa täksi juhannukseksi, yleensä tää on ollu semmoinen ”meidän kahden juttu”. Ite en tiedä mitä tekisin.. Olispa jotain toimintaa, hauskoja juttuja, menoa.. Ääh. Ens juhannuksena ei tuu vieraita, ton miehen saan kyllä yksin manipuloitua johonkin hauskaan menoon mun kanssa 😀 Enkä valita enää koskaan seuran puutteesta ja et ”me ollaan aina vaan kahestaan täällä”.. Koska sitähän mä nähtävästi vaan haluan 🙂 🙂 🙂

 2. Minjetti kirjoitti: Vastaa

  Etkö jo ole oppinut, että laita mies edeltä niin saat itse perästä tehdä? 😀 Meillä on todettu vuosia sitten jo, että minun hippiänen saa luvan tulla paikalle kun on SOVITTU ihan kättä paiskaamalla asiasta, minä hoidan kaikki muut järjestelyt. Silti tämä onnistuu syömään puolet grillattavista raakana ennenkuin saan palaset paikan päällä vartaisiin, mutta kunhan syö. Ja eikö se paleoruokavalio ole trendikästä edelleen.

 3. Armiida kirjoitti: Vastaa

  Olinkin näkevinä teidät eilen junassa mutta en ollut ihan varma, koska olit niin tiukan oloinen ja eihän susta semmoista kuvaa täällä saa. Toivottavasti nyt jo kaikki kivemmin ?

 4. Jussi kirjoitti: Vastaa

  Juhannus on meillä herttainen, taivas on kirkas ja sininen! ?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.