21 kommenttia

 1. possu kirjoitti: Vastaa

  Täähän on uusi innovaatio: uuniperuna ilman uunia ja kuka tahansa onnistuu! Perunat kattilaan ja lenkille!

 2. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Mutta… miten? 😀

 3. Mia K. kirjoitti: Vastaa

  Oohh… mullekin kävi noin. Ei tosin enää, mutta erään kerran heitin perunat kans kattilaan, ja luulin, että olin jo täyttänytkin sen vedellä ja annoin palaa. Kunnes keittiö oli täynnä Fairyn vaahtoa! 😀  Mä olin heittänyt potut tiskiveteen 😀

 4. Torey kirjoitti: Vastaa

  Mä olen joskus teininä luvannu äidilleni vahtia perunakattilaa. No olin nukahtanu ja heräsin sit siihen käryyn mikä tuli kun vesi oli kattilasta loppunut. 

 5. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Niin, miten? 😀 Kohta on syytä alkaa epäillä, että oikein tekemällä teet näitä eriskummallisia keittelytilanteita, jotta saat blogiin kuvat!! 😀 Vähän samaan tapaan ku jotkut bloggaajat kuvaavat päivän asuja lainavaatteilla ym. 😀 Että tarkkana nyt luovassa sisällöntuotannossa! Mitä seuraavaksi – sulanut kattila kera onnettomuudesta selviytyneen perunan?! Ei vaan, kiitos kun nauratat!

 6. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Joo, viitaten vierailijan kommenttiin, sä oot tietty joku huippukokki, joka keittelee kastikkeitaan kokoon tuntikausia, tekee omia yrttisekoituksiaan huhmareissa ja nirppailee kauppahallin lihamyymälässä possunposkien kanssa. Ja sit huijaat meitä, et muka sulle käy pottujen kanssa tolleen. Ei mee läpi!

 7. bimbom kirjoitti: Vastaa

  Vinkki vitonen: munakello. Täällä kaksi pientä lasta, enkä uskalla laittaa uuniin/liedelle mitään, ellen kellota. Liian paljon hallittavaa samaan aikaan, ja lasten kanssa hetki vie helposti mennessään, ei sitä siinä mitään perunoita muista 😀

 8. Ainuska kirjoitti: Vastaa

  Nauroin tälle, että onneks mä en oo koskaan noin pihalla. Kunnes uloslähtiessä huomasin, että oon unohtanut tutit liedelle steriloitumaan. Oli siellä pieni vesikerros jäljellä…

 9. hermoraasteeijaksakirjautua kirjoitti: Vastaa

  Tää ei ny liity tähän mitenkään mutta jumankekka Asikaine, tulin Tampereen reissulla käymään Public House Huurteessa ja nyt mä haluun jäädä tänne asumaan. Siis tänne ravintolaan. Että kiitti ny, ilman sua en tietäis koko paikasta!

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo..niin tässä kutakuinkin kävi.. : /

 11. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ajattelin keittää vauvalle pari perunaa (en siis muuten ollut varsinaisesti kokkaamassa) ja sitten tuli jotain ja sitten jotain ja UNOHTU!!! En ees käryn huomatessani muistanut, mikä homma….

  Ehkä kannattaa tosiaan hommata munakello..

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Aha hahahahahahahaaaa! Olipas lohduttavaa kuulla tämä 😀

 13. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Vähän sama homma, mutta ilman unta 😀

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, haha! Kyllä näiden lavastamiseen tarvittais jo enemmän taitoa 😀

  On täällä astioita sulateltukin…kaikesta ei ees oo tullu otettua kuvia. Ei tosin kaikista onnistuneistakaan kokkauksista, sillä uskokaa tai älkää, kyllä välillä onnistuu ihan hyvin ;D

 15. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Nämähän ovat aivan uusia hiilipottuja, aivan uusi ruokalaji, joiden kokkaamiseen vaatii erityisosaamista, jollaista vain huippukokeilla on! Että kröhöm vaan.

 16. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, kiitos vinkistä, pitää oikeesti hommata ennen kuin poltan koko kämpän näillä sekoiluillani!

 17. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Sen siitä saa, omaan nilkkaan heti napsahtaa..joo..laitan aina steriloitumisveden hellalle ja myöhemmin muistelen, mitä siinä kattilassa oikein oli…ööh..

 18. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Että semmosta… huoh..

 19. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Oi että! Söitkö hodareita!!!?

  Nyt rupes heti tekeen mieli Huurteeseen!! 🙂 Hyvä, jos tykkäsit! JEE! Jotain hyötyä mun kirjoitteluista!

 20. Mia K. kirjoitti: Vastaa

  Jep 😉 arvaas montako vuotta sain kuulla episodista mun oikeelta Laivakokki-veljeltäni! 

 21. possu kirjoitti: Vastaa

  Meiltä löytyy munakello, mutta mä käytän kännykän hälytystä kaikkeen kellotettavaan (ettei tarvi esim. herätä kahdelta yöllä ja muistaa että pyykit on laitettu aamupäivällä koneeseen ja siellä ovat edelleen …).

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.