Luonnonkosmetiikkaa superalessa TÄNÄÄN!

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Hyvää pääsiäisen jälkeistä elämää!  Kevätaurinko porottaa jo täydellä teholla, joten ihan pakko vinkata kaikille kuiville höpönassuille: luonnonkosmetiikkamerkki Madaralla on NYT meneillään (tänään tiistaina) superalennus.

Madaran verkkokaupan koko valikoima on nyt vuorokauden ajan -40% alessa.

Itse olen käyttänyt Mádaran voiteita paljon, Mádaran peruskasvovoiteet olivat ensimmäisiä tuotteita, joilla kymmenen vuotta sitten löysin luonnonkosmetiikan toimivan vaikutuksen etsiessäni atooppiselle iholleni sopivaa sarjaa. Sittemminhän olen täysin hurahtanut luonnonkosmetiikan hoitavaan vaikutukseen, enkä muuta ihonhoidossa enää käytäkään.

Muutama vinkki käyttämistäni Mádaran tuotteista.

Yksi paljon käyttämäni luottovoide on ollut Mádaran syväkosteuttava päivävoide. Sopivan kevyt voide imeytyy nopeasti aamuisin ennen meikkaamista ja kosteuttaa hyvin kuivaa ihoa. (Päivävoiteen pohjalla olen aamuisin käyttänyt kasvovettä sekä syväkosteuttavaa seerumia.)

Päivävoiteen lisäksi olen käyttänyt myös Mádaran syväkosteuttava SOS seerumia, joka sopii myös ikääntyvälle iholle (=meikä! En eilen edes muistanut, kuinka vanha olen ja lapseni kertoi todellisen ikäni!). Hehkuttamaani hyalyronihappoa sisältävä seerumi syväkosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti myös karheilevaa ihoa.

Molemmissa Mádaran voiteissa olen tykännyt nopsasta imeytymisajasta, kevyestä koostumuksesta ja lisäksi hellävaraiset tuotteet ovat sopivan mietoja, mutta silti tehokkaita. Myös esimerkiksi Mádaran puhdistusmaitoa olen käyttänyt ja tykännyt tosi paljon.

Jes, eli tämä tiistai on hyvä päivä täydentää kosmetiikkavarastoja edullisilla ja laadukkailla tuotteilla. Verkkokaupassa on kasvojen hoitotuotteiden lisäksi laaja valikoima myös hiustuotteita, lasten tuotteita, miesten tuotteita, vartalovoiteita ja kaikenlaista arjessa kuluvaa luonnonkosmetiikkaa.

Mádaran verkkokauppaan pääsee tästä!

Lisäksi tänään tehtyihin yli 70 euron tilauksiin tulee Mádaran lahja kaupan päälle.

Lisää luonnonkosmetiikasta:

Iho kesäkuntoon – puhdistusta ja täsmähoito finneille

Heleän ihon salaisuus – toimiva tehohoito punakkuuteen ja karheuteen

Muutama kuva meikin voimasta ja ihana Nui Cosmetics

Share

4 kommenttia

 1. Päivi kirjoitti: Vastaa

  Onko nuo Madaran tuotteet hajustamattomia?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   En tarkkaan tiedä, mutta luulen, että varmaan aika tapauskohtaista, noita Madaran tuotteita kun on tosi paljon..
   Noista mun suosittelemista (käyttämistä tuotteista) voin sanoa, että ne on ainakin on tosi mietoja tuoksultaan 🙂

 2. Päivi kirjoitti: Vastaa

  No sinne lähti mojova tilaus, kun halvalla sai! Jotta kiitos vaan tästä vinkistä. Mielenkiinnolla odottelen ja testaan. 🙂

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Toivottavasti ovat mieluisia tuotteita! Oli kyllä hyvä tarjous!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.