Kätevä miniä sairastaa

Lomailuni Hipin vanhemmilla on jälleen hiponut hyvän käytöksen rimaa, vaikken tällä kertaa vielä ole aamuyöllä hysteerisenä vaatinut appiukkoani kyyditsemään juna-asemalle minun ja Hipin sivistyneen parisuhdekeskustelun päätteeksi. Mää lähen ny Tampereelle, meni niitä junia tai ei! Tänä jouluna kätevä miniä -rimanalitukseni on ollut passiivisempaa laatua, jos innostunutta joululahjojen repimissessiota ei oteta huomioon. 

Kolmipäiväinen kyläilyni on keskittynyt sohvannurkkaan, jossa olen flunssaisena sohvatyynynä niistäen vaatinut ohikulkevia sukulaisia siirtämään vuoria Mooseksen luokse:

– voisiksää tuoda mulle lääkkeen ja vettä..

– voisiksää tuoda mulle kauraleipää, koska nyt se lääke juuttu mun kurkkuun..

– voisiksää tuoda mulle jäätelöä, se auttais..

– voisiksää tuoda mulle mun kirjan..

– voisiksää tuoda mulle mehuu..

– voisiksää tuoda mulle viltin..

– voisiksää antaa mulle nenäliinan..

– voisiksää antaa ton toisen kirjan mulle..

– voisiksää tuoda mulle suklaata..

– voisko joku tulla tänne istumaan mun kanssa..

Vessassa olen joutunut käymään itse.

kuva.JPG

Poika kutsuu anoppia mummoäitiksi ja itseään Tampere-taloksi, eikä enää muista lähes kuolemansairasta äitiään ollenkaan. Minulla ei ole käsitystä Tampere-talon syömisistä tai päikkäreistä, mutta olen kärryillä Lena Dunhamin seksielämästä ja Maria Jotunin urasta. 

Yrittäjänä olen tottunut sairastelemaan lomilla ja kuumeilemaan viikonloppuisin, mutta flunssan ajoittaminen appivanhempien hoteisiin osoittaa ammatillisen osaamisen ylempää astetta.

kuva.JPG

Ulkona on viisitoista astetta pakkasta ja osa lahjakirjoista on vielä lukematta. Voi olla, että flunssa tuli jäädäkseen vähän pidemmäksi aikaa.

Köh köh! Köh!

 

Hyvää sunnuntaita!

 

 

Share

2 kommenttia

 1. Hertta kirjoitti: Vastaa

  Onko väärin toivoa flunssalle pitkää kestoa, koska haluaa kuulla, miten uusi vuosi taittuu Tampere -talon kanssa sohvatyynynä 😀 

   

  oi ei. Pikaista toipua <3

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos! Niisk, täällä vielä flunssa, mutten valitettavasti enää ole appivanhempien sohvalla! Yhyy! On pärjättävä ja haettava nenäliinansa itse! Argh!

  Onneksi Tampere-talo on isona apuna vieressä hääräämässä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.