Joulu!

Niin joulu joutui jo taas menojaan, vaikka vähän epäilinkin joulun taikaa Hipin työntäessä lahjoilla ja lapsilla lastattua autoamme käyntiin Vaajakosken ABC:n parkkiksella. Ei muuten, mutta emme olleet tarpeeksi keskustelleet aiheesta, mitä ratissa olevan tulee tehdä auton saavuttaessa nopeuden, joka käynnistää moottorin.

Siinä vaiheessa on aika nostaa kytkintä.

Tiedän sen nyt, koska autoa vauhtiin työntänyt Hippi tuli ikkunaan sen kertomaan ja tiesin homman heti toisella yrittämisellä, jonka voimalla kaasutimme joululomalle poikien hurratessa takapenkillä.

Muuten(kin) joulu sujui aika perinteisissä merkeissä. Vähän liikaa lahjoja, konvehteja ja olkkarisekoilua. Sekä tietysti monia ihania ruokia, riisipuuroa, kuusia ja piparkakkuhommia. Kahvitteluja. Supersankarileikkejä ja raivareita. Pitkiä aamuja ja valuvia päiviä. Paljon kirjoja ja pahoja leffakoomia. Jack ja Rose. Yöpaloja ja juustotarjottimia. Punaviiniä. Pulkkailua, luistelua ja notskimakkaroita. Sopivasti pakkasta. Kaksin tehty kylpyläreissu ja hotellihuone, jossa oli poreamme ja tähtitaivas.

Toivottavasti kaikkien joulu sujui hyvin! Niin se taas vaan oli ja meni ja huomenna aletaan suunnitella uuden vuoden juhlia.

Mukavaa lauantaita kaikille! Onneksi loma jatkuu vielä.

Lue myös:

Postikortteja piparkakkutalojen ja Titanicin raunioilta

Vuoden viimeiset muistiinpanot

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.