Villi sisustusvinkki

Vuoden alussa kirjoittelin, kuinka Hipin mielestä äärimmäisen nipo asenteeni ja itsekäs fengshuin tavoitteluni estää lastemme kivat leikit kotonamme. Oli tosiaan aika antaa pinnasta vähän siimaa ja tulla puolitiehen vastaan. Annoin oman elämänsä grippikuninkaalle luvan porata reikiä olkkarimme kauniiseen kattoon -kunhan itse saisin valita, mitä sieltä roikkuu..

Tilasin Suomen Voimistelutuotteen puiset voimistelurenkaat!

Ja tuumasta toimeen!

Renkaiden sijoittelua jouduimme miettimään toki kattorakenteiden mukaan ja lisäksi mietimme, missä kohtaa renkailla saisi keikuttua parhaat vauhdit sekä, missä kohtaa ne voisivat rauhassa roikkua ilman jatkuvaa siirtelyä.

Renkaat sijoitettiin lopulta aika keskelle, mutta lähelle toista oviaukkoa, jotta seinä ei keinuessa tule ihan heti vastaan.

Vanhan kulmasohvan ”divaaniosio” tosin on aika lähellä renkaita, mutta kevään mittaan haaveiluni uudesta sohvasta (lue: Hakolan uudesta konjakin värisestä nahkasohvasta!! AAARGH) on vain yltynyt, joten toivon renkaiden ehkä killuvan nykyisellä paikallaan pidempään kuin väärän kulmainen sohvarotiskomme.. Tosin lapset heti kekkasivat renkaiden läheisyydessä olevan sohvan selkänojan olevan oiva paikka kiivetä renkaiden kyytiin ja divaanipalan olevan hyvä kiihdytyskaista apinaleikkeihin.

Puisten voimistelurenkaiden lisäksi valikoin Suomen Voimistelutuotteen valikoimista valkoiset säädettävät liinat sekä valkoiset kattokannakkeet, joiden palomieshakasten avulla renkaat saa tarvittaessa helposti irroitettua.

Tosin ripustamisen jälkeen renkaita ei ole vielä kertaakaan otettu pois katosta ja mittailin, että vetäessä hihnat pitkäksi, voi renkaat myös väliaikaisesti siirtää pois tieltä läheiseen oviaukkoon.

Mutta esteettiset seikat sikseen! Parasta renkaissa on hurjat vauhdit ja leikit. Hippi oli ihan oikeassa, lapset rakastavat temppuilla renkaissa. Poika on nopeasti oppinut varmemmaksi kiipeilijäksi, roikkujaksi ja keinujaksi. Pikkuveli seuraa tomerana perässä ja eilenkin punapää heitti sellaisen voltin, etten edes uskalla ajatella, mitä olisi käynyt, jos en kesken BumtsiBumin katselun olisi salamana saanut kaverista koppia. (Annan itselleni reaktionopeudestani satapistettä ja apinamerkin!)

Helposti säädettävillä hihnoilla voimistelurenkaiden korkeutta saa kätevästi viriteltyä touhujen ja keinujan mukaan. Olkkarissa saa tällä hetkellä keinuttua aika villit vauhdit ja mitä alemmas renkaita laskee, sitä hurjemmiksi vauhdit kasvavat.. kauheimmillaan parhaimmillaan voi käväistä jopa ruokailuhuoneen puolella.

Koska renkaat killuvat koko ajan enemmän tai vähemmän silmilläni, olen itsekin innostunut temppuilemaan sekä iltaisin tekemään niissä voimistelusarjoja. Meikällä on kohta ihan hullu haba, ei meinaa paita mahtua päälle.

Olen myös suunnitellut jonain päivänä irroittavani hihnoista renkaat ja tekeväni pelkissä hihnoissa uskomattomia ilmajoogasarjoja. Näen itseni jo tosi smoothina joogaguruna roikkumassa pää alaspäin katostamme.

Todellakin tässä tapauksessa kannatti joustaa ainaisesta nipotuksesta. Voimistelurenkaista on ollut paljon iloa koko perheelle ja sen lisäksi kauniit puurenkaat sopivat olkkariimme ihan hyvin.

Vauhdikasta sunnuntaita kaikille!

Voimistelurenkaat saatu blogin kautta Suomen Voimistelutuotteelta!

 

Lue myös: 

Kun sisustus estää lasten touhut

Sohvahaaveita

Olkkarin uusi vanha Artek

Olkkarin vanha uusi hylly -Lundia

 

Share

2 kommenttia

 1. Teresa kirjoitti: Vastaa

  Näyttää tosi kivoilta nuo renkaat! Ja muutenkin kiva olohuone. <3 Mukavaa sunnuntaita!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos paljon, ne on tosi kivat 😀

   Mukavaa maanantaita sinne!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.