Unelmia, joita ei uskalla kertoa

Paras Poika. Tsek!

Ihanin mies. Tsek!

Vaaleanpunainen talo parhaiden kavereiden naapurista. Tsek!

Oma firma ja ihan kiva duuni. Tsek! (tällä hetkellä hoitovapaalaisena haaveilen kyllä mukavasta työnantajasta ja varmasta duunista, jonne voisin palata valitsemanani maanantaina ja töitä olisi heti turvallisesti 8h / päivä…)

Olen onnekas tyyppi, niin moni unelmani on toteutunut. Mutta aina on haaveita ja unelmia, mitä vielä haluaisi yrittää toteuttaa. Haluan matkoja, isoäiteyttä, kylpyhuoneen lattialämmityksen, lisää lapsia, salaojat, täydellistä mielenrauhaa, poreammeen pihaan ja kirjoittaa kirjan. Mitä näitä nyt, peruskamaa. Lisäksi on haaveita, joita en uskalla tunnustaa -välillä itsellenikään. Joidenkin unelmien kanssa olen tullut jo kaapista ulos. Avasin sydämeni hipille:

– Mää haluaisin kokeilla stand uppia! Haluiisin uskaltaa nousta lavalle kertomaan itse keksimiäni vitsejä. Ja sitte kaikki nauraisi. Vähänkö se olisi mahtavaa! Olisi kiva mennä vaikka johonkin kerhoon.

– …. …. … *nauraa, nauraa. Lopettaa välillä, yrittää vakavoitua ja purskahtaa taas nauruun, nauraa tyynyyn, pitelee mahaansa*

– hei mää oon ihan tosissani! Ja mietin, etten voi kertoa tätä haavetta, koska sää saatettaisit pitää sitä naurettavana, enkä ees uskalla toteuttaa sitä.

– …. …. … *hengästynyttä naurua. Raivostuttavaa hihitystä!*

– JA NYMMÄÄ TAJUAN, MIKSEN MÄÄ OO KERTONUT TÄTÄ KELLEKKÄÄN. 

– ok, hei anteeksi, tottakai siun kannattaa alkaa stand up -koomikoksi! Ihan tosi, anteeksi, aloita harrastus! Mie tuun siun keikalle. *nauraa edelleen*

En sano enää mitään!

– No kerro joku sellanen siun hyvä stand up -juttu!

– No ei mulla nyt oo tässä mitään valmiina.

– Hyvä! Hei siusta tulee varmana kuuluisa, noin hauskoja läppiä! Mie kuolen nauruun! Miehän voin miun lopettaa työt, kun siulla on tollanen ura tulossa!

DSC_0432.JPG

Tälläinen unelmiin kannustava ilmapiiri täällä meillä. 

Ihanin mies. Tsek! Haussa vielä! (annetaan vaihdossa unelmia pilkkaava ja murskaava kalsarimies. Itsensä mielestä hauska!)

 

Share

7 kommenttia

 1. Yoko kirjoitti: Vastaa

  Kuulostaa tavallaan tutulta. Suurin salainen haaveni on päästä esittämään omaa musiikkia ihan oikealle yleisölle. Noh, mun hippi ei nauranut mun unelmalle, mutta ei myöskään auttanut sen toteuttamisessa. Olisi ihan mukavaa, jos voisin käydä joskus (kerran tai kaksi) poikain treeniksellä treenailemassa lauluja, mutta ei, se ei onnistu. Olisi ihan mukavaa tehdä yhdessä biisejä, mutta ei, se ei onnistu. Näin tuetaan toista ja toisen unelmia. Uhkailinkin etsiväni miehen, jonka kanssa voin tehdä musiikkia. Niin, ja siinä musiikkia tehdessä sitten tietenkin rakastuisimme palavasti toisiimme.
  Kannustan sua kokeilemaan stand upia. Olisit ihan loistava. Tulisin ihan varmasti keikalle. Jos mietitään, kuinka huonoja stand up -koomikkoja Suomessa on, niin mielelläni heivaisin muutaman heistä kauas pois ja ottaisin sut siihen tilalle.

 2. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Joo miekin tuun keikalle heti!

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Tästä on vielä vähän matkaa siihen mun keikkaan! Mutta kiitos!

  Lupaisitko vielä nauraa aidon oloisesti?

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos kannustuksesta! Mä puolestani kannusta sua heittämään jonkun keikan edes jossain! Tehdään jossain illanistujaisissa sellanen open stage, käydään me kaksi vuorotellen heittämässä biisi ja mieletön comedy show! 😀

  <3

 5. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Loistava idea 🙂 Siitä tulisi illanistujaisten hitti.

 6. Norps kirjoitti: Vastaa

  Mä tuun keikalle. Ja kannustan unelmiin. Mun muuten niin kiva mies on kans mun alanvaihdossuunnitelmien dissaaja. Esim ehdotin et menisin hierojakouluun, niin hän täysin tyrmäs. Kateellisia ovat hipit.

 7. EllyS kirjoitti: Vastaa

  Tiedän jo nyt että kirjastasi tulisi paras koskaan lukemani kirja <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.