Kuumat treffit

 

Emmi haastoi blogissaan kertomaan deittikokemuksiaan ja minäpä annan palaa.
Mieleeni on jäänyt vajaan kahdeksan vuoden takaiset klassiset puistonpenkkideitit. Meillä oli hyypiön kanssa takana jo muutamat treffit, joilla olimme hyppineet uimaan aamuyöllä, nähneet (aidan takaa) PMMP:n keikan, lentäneet ulos kapakasta ja minä olin tilittänyt muuttavani maasta. Olipa tyyppi kerran jo tehnyt oharitkin, mutta hänellä oli mystinen tapa aina ilmaantua nurkille tai soittaa luvattuaan, vaikkei kännykkää omistanutkaan. Syksylle varatut menoliput taskussa oli huoletonta viettää aikaa hauskan ja vähän häilyvän kesäheilan kanssa.
Tapasimme Koskipuistossa töiden jälkeen. Istuin odottamassa, kun pitkätukka valui puistoon kippurasarvisella kolmivaihteisellaan hurmaavasti hymyillen. Klassikkona istuimme vihreällä puistonpenkillä, juttelimme mukavia ja katselimme koskea. Rairai eikä ilta ollut turvanamme, joten hihittelimme välillä vaivaantuneesti ja söimme jäätelöä. Aurinko poltti. Vaikka heila olikin kuuma tapaus, katsahdin jalkoihimme kuumotuksen alkaessa ahdistaa. Heila oli epähuomiossa tiputtanut norttinsa leveälahkeisten farkkujensa lahkeeseen ja liekkiä löi trumpettipöksyjen lisäksi tyypin kangaskassi ja meidän molempien jalat.
Heila juoksenteli ympyrää housut tulessa ja hyppi bootseillaan kangaskassinsa päällä minun katsoessani törttöilyä ahdistuneena. Henkilövahingoilta säästyttiin, mutta WWF:n kangaskassi ja kassin sisällä olleet Kafkat ja Waltarit sekä _minulta_ edellisenä aamuna lainattu t-paita paloivat. Katsoin kauhuissani Tanskasta ostamani paidan rippeitä ja yksilahkeista onnellista henkilöä vieressäni. Kirjanpolttaja toki pahoitteli paitaani, mutta muuten suhtautui asiaan leppoisasti itseensä tyytyväisenä höhötellen kuin housuissa leimahtelisi päivittäin. Samalla reissulla Hippi _unohti_ pyöränsä puistoon ja kahden päivän kuluttua _muisti_ hakea kippurasarvisensa pois.
Ehkä tulipalo oli universumin tapa varoittaa tyypistä, mutten onneksi ole ennenkään universumia kuunnellut. Olin löydöstäni heti aivan tulessa.

IMG_0463.jpg
Mä oon liekeissä, pannaan meneen

Liekkeihin bensaa sataa
Mä jätän mestat pala-maan
Tänään on bileet, kaikki sileeks
Mä tulin, tulin tänään, mä meinaan juhlii tänään
Jee-e
Tänään on bileet, kaikki sileeks

– Cheek

 

 

 

Share

4 kommenttia

 1. Mary-Jane kirjoitti: Vastaa

  Hih, kuvassahan on kuin ilmetty Kurt Cobain. ;D

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ah hah haa.

  No aika grunge se ainakin on 😀

 3. Koikkarista nääs kirjoitti: Vastaa

  Hahahaa–taas nauroin! Hyvä postaus, ja voin sieluni silmin kuvitella tilanteen siellä puistonpenkillä.
  Mukava lukea sun juttuja, saa nauraa. Niinnn, sen verran vielä taannoiseen postaukseesi, että tosiaankin ilman Puutalobabyn linkkiä tänne, en tietäisi koko blogistasi.

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mukava kuulla!

  Ja joo, Puutalobabyn linkkaaminen muutti täällä mun blogissa lukijamääriä yhdessä yössä : D Se oli kyllä ihan huippua mulle!! Jee!

  Terkkuja Koikkariin!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.