Päivien asuja vessassa

No niin! Päivän asuja ja kaikki huutaa jee. Vessan peilin kautta otettuja kuvia ja minä huudan anteeksi! Mutta se on meidän ainoa peili tällä hetkellä ja yleensä kun olen lähdössä, raksahippi on duunissa.

Niin. Olen innoissani vaatteista ja muodista, mutta yleensä panostan suhteellisen vähän laittautumiseen lähtiessäni. Johtunee siitä, että olen aina myöhässä, pojan pinna on lähdön hetkellä lyhyt ja määränpääkin on yleensä neuvola, puisto tai muskari, niin tyylirima on aika alhaalla. Meikata en yleensä jaksa tai ehdi, paitsi silloin tällöin yllätän marilyninpunaisella huulipunalla. Muodin perässä en ihan hirveästi osaa hiihdellä, pyrin pääasiassa ostamaan ajattomia vaatteita ja klassisia juttuja, jotka sopivat minulle. Alan myös olla jo niin vanha, että muodin kiertäessä esim ysäriin, voin vain kaivaa vanhat maiharini laatikosta ja olla taas hetken in.

Pukeutumiseni on aika sattumanvaraista, mutta omistan ihan kivoja vaatteita, joten välillä löytyy ihan hyviä yhdistelmiä. Saatan häipätä ovesta yöpuku päällä kauppaan ja hillua samoissa vaatteissa moniakin päiviä putkeen. Välillä taas sattumalta innostun panostamaan ja kopistelen kivoilla korkkareilla kioskille ostamaan vessapaperia. Olen aika epäkäytännöllinen pukeutuja, paitsi festareille lähden usein sadetakki mukana. (olen kastunut liian monta kertaa)

Kun poika oli juuri syntynyt, äitini osti minulle hienon ja kalliin paidan lahjaksi nimiäisiin. Paita oli jo kuumotellut kaapissani pitkään ja eihän minulla ollut heti sairaalasta päästyäni tärkeitä menoja. No, lähdettiin neuvolaan koko sakki, minä tietysti leuhotin paikalle hienossa uudessa edustuspaidassani (olin kyllä SE KAI SIN). Siellä sitten poikaa riisuessani hoksasin, että yleensä hoitopöydän ääressä saa aina pissit päällensä. Päädyin roikottamaan niskasta alastonta poikaa mahdollisimman kaukana itsestäni ja viittomaan ’huomaamattomasti’ raksahipille, että ’ota nyt tämä saatanan vauveli, ettei se kuse mun paidalle!’ Hyvältä näytti! (tai ainakin minä näytin.)

No, harvemmin on niin päin, että saavun (liian) tyylikkäänä paikalle. Yleensä olen hieman hampahtava tai homssahtava, mutta sellainen Asikaisen tyyli on. Ja joskus ei löydy mi tään päälle pantavaa. Nyt sekin väite jopa välillä pitää paikkansa: meidän vaatteet ovat edelleen kasseissa ja laatikoissa odottamassa, että raksahippi nikkaroi kaapit valmiiksi. Samoja ympyrää kiertaviä vaatevalintoja kaivellaan pyykkinaruilta ja nojatuoleilta päivästä toiseen.

Nyt vessakuvat tiskiin!

asu1.jpg

Töihin lähdössä. Hipin Stooges-paita lainassa. Omin kyseisen paidan usein itselleni tekosyyllä, että olen hippiin niin rakastunut ja haluan pitää hänen tuoksuisia vaatteita. Mutta se ei ole totta. Paita on vaan pirun makee!

kuva2.jpg

Naapuriin lähdössä katsomaan naapurin muijan koiraa. Tämä asu päällä hilluin myös turkulaisen sähkärin sekä tamperelaisen kosteustyypin kanssa täällä. Yöpuku ei näytä niin yökkärille, jos päälle laittaa farkkuliivin..eh eh?

kuva3.jpg

Kaupungille ja puistoon lähdössä. Ensin olin lähdössä farkuissa, mutta ne kiristi enkä löytänyt sukkia, niin päädyin eiliseen hamoseen ja sukkiksiin. Pinkit Vansit on yhdet lempparikengistäni tällä hetkellä.

kuva4.jpg

Äitin kanssa lähdössä syömään. Näytänpäs Myylle.

 

Share

2 kommenttia

  1. käly kirjoitti: Vastaa

    No nyt on hyvä muotipostaus! Ja tuo Myy-mekko on ihana!

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    Hyvä käly! Kiitos 🙂 saat lainata mekkoa, jos tarvit!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.