Nopeat Nail Appsit -vinkki tamperelaisille

Kävin viime viikolla Kampaamo Rasiassa värjäämässä tukkani tulisemmaksi. Värin vaikutusta odotellessamme Raisa yllätti minut iloisesti laittamalla kynsiini Nail Appsit. Appsit ovat valmiiksi kuvioitua ja muotoon leikattua lakkaa, joiden laittamiseen meni kymmenisen minuuttia. Raisa valitsi värikkäästä valikoimasta tyylini sopivat kynnet: punainen pohja keltaisilla riikinkukonsulilla koristeltuina. Lukuunottamatta naapurin muijan ihaninta kotikynsisalonkia, en ole koskaan laitattanut kynsiäni ammattilaisella. Lopputulos oli riemastuttava ja heiluttelin käsiäni ihan muina riikinkukkoina.

Nopeasti laitetut Nail Appsit kestivät hyvin maalaustalkoista ja villistä viikonlopusta huolimatta. Mitä nyt saivat vähän valkoista maalia pintaansa ja muutaman lohkeaman kaljatölkistä. Appsit ovat lakkaa ja ne poistetaan tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

DSC_0380.JPG

Nopeat Nail Appsit ovat kiva idea vaikka pikkujouluihin, polttarisankarille tai muuten vaan itsensä riikinkukkoistamiseksi. Kynsien laittaminen Tampereella Kampaamo Rasiassa maksaa noin kolmekymmentä euroa. Suosittelen Rasian palveluita muutenkin lämmöllä.

Kyseessä on suuren luokan blogiyhteistyö, joka sai alkunsa noin kymmenen vuotta sitten Dog’s Homen tiskillä (kun Dog’s Home vielä oli koppi sanan kaikessa merkityksessä) ja hirveän tärkeissä musiikkivideon kuvauksissa, joissa minä tein kuvausryhmälle voileipiä ja Raisa ihmeitä lumisateen tuivertamille tukille. Siitä alkoi hieno yhteistyö, joka on kestänyt minun rastani ja sivukaljukierteeni.

 

R A S I A, Raisa Äijälä, Puutarhakatu 23, Tampere / 050 574 6274
Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.