Perjantain ruokahaasteet

Aamupäivällä yrittäessäni pikaisesti kipaista naapurikonditoriasta kahvipullat ja croisantit…

IMG_8321.JPG

..oli muutama muukin päättänyt juhlistaa perjantaita mustikkavaniljamunkilla ja muilla Marin herkuilla.

Illalla yrittäessäni laiskuuksissani tilata lähipitserian lempipitsaani.. 

IMG_8320.JPG..tekee pitsapaakari vahingossa väärän pitsan…Jonka päättivät tosin tarjota meille erheensä ja viikonlopun kunniaksi.

Luulin terveellisen elämän olevan vaikeaa.

 

Ihanaa perjantaita!

Share

22 kommenttia

 1. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Oi joi joi oon kade jos Mari on teidän vieressä. Parhaat JA HALVIMMAT munkit ja sämpylät! Paras lounaspaikka. En siis ihmettele jonoo. Hyvää viikonloppua =)

 2. Riika V. kirjoitti: Vastaa

  Mari on ihan paras! Kävin yläasteen ja lukion Norssissa ja välitunneilla tuli käytyä siellä munkilla tai lihapiirakalla! Vai olikohan joku sipulirulla tms. 😀 Tosin oli siellä kyllä aina muutama muukin, mutta ihan huippupaikka. Vieläkin tulee aina joskus siellä poikettua kun vanhemmat asuu tosiaan siinä suht lähellä. 🙂

 3. Pari sannaa kirjoitti: Vastaa

  Ai että. En ikinä unohda, kun kerran pedagogisten aikaan Norssilla jollakulla mua ohjaavan opettajan auskuista (meitä oli kolme) meni opetustunti aivan päin helvettiä. Ne oli meidän ekoja opetuskertoja ja oltiin aivan kauhuissamme suunnilleen kaikesta koko ajan. Sinä päivänä ohjaava opettaja antoi meille setelin ja käski mennä Mariin ostamaan niin paljon pullaa kuin sillä saa (ja melkonen loota muuten saatiinkin). Sitten vasta puhuttiin siitä, mitä ois voinu tehdä paremmin. Se tyyppi oli heittämällä paras Norssin äikänopettajista, ja vitsi ne pullat oli valtavia. 

 4. Pakahtuja kirjoitti: Vastaa

  Mulla on Konditoria Mari vielä löytämättä Nekalasta. Olkoon tänä kesänä ohjelmassa, sillä oon kuullut paikasta muiltakin kehuja.

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, tuossa se on ihan vieressä..koituu mun kohtaloksi 😉

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Niin onkii!! 🙂 Mää kävin kanssa lukiossa välitunneilla aina! Se on kyllä paras!

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Haa ha haa..tämä kuulostaa mielenkiintoiselta. Monet auskujen tunnit tuli lukiossa istuttua 🙂 Olikohan kyseessä punahiuksinen ja isosilmäinen äikänope…?

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kun tuut joskus poikkeen meillä, niin käydään! <3

 9. Pari sannaa kirjoitti: Vastaa

  Se oli semmonen erkkapedataitoinen, vähän kovanaama mustiin pukeutuva nuori nainen, joka oli siellä sillon 2009 mutta tietääkseni ei enää. 

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ok, no sitten kyseessä on eri tyyppi, joka mulle tuli heti ekana mieleen. Oon kirjoittanut 2000-luvun alussa, eli en oo ehkä tämän kuvailemasti open tunneilla varmaan ollukaan.

 11. Pari sannaa kirjoitti: Vastaa

  Mä aina tunsin syyllisyyttä siitä, et Norssin oppilaat joutuu puolet tunneista kattoo jotain vapisevia auskuja.

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ha ha ha ha haaa haa! Ei kyllä se oli oikeesti mielenkiintoista ja joukossa oli paljon hyviä!! Kerran yks kirjoitti kalvotussilla piirtoheittimeen ja mitä näitä muita nyt oli ;´D

 13. IlonaSV kirjoitti: Vastaa

  Mari on kyllä kaikkien opetusharjoittelijoiden pelastus ja tuho. 😀 Ikävä puoli siinä paikassa on se, että vaikka kävisi vain nopeasti hakemassa munkin, vaatteet ja hiukset haisevat sille rasvakärylle koko loppupäivän…

 14. Pakahtuja kirjoitti: Vastaa

  Huippua! Jihuu!

 15. Hpss kirjoitti: Vastaa

  Mari <3 ja kun sinne menee liian aikaisin aamulla huomaa olevansa ainoa naispuoleinen asiakas. Ekan kerran menin sinne suoraan suihkusta, liian lyhyellä hameella ja pikku topilla kesäaamuna ja se oli ehkä virhe. "ihan nopeesti vaan poikkeen, eri kukaan kato mitä mulla on päällä" eipä! 😀

 16. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Viikonloppu ilman asikaisen päivityksiä on niiiin tylsä! Tuu pian takas!!!!

 17. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mää en oo huomannut tuon käryn tarttuvan, oh noes..Ehkä oon käyny liikaa, en enää huomaa : / Jaiks!

 18. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ha haa! Joo, siellä on usein aika miesvoittonen jono 🙂

 19. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No niin, täällä ollaan ja uusi päivityskin on  jee! Kivaa, että kaivattiin:)

 20. koikkarista nääs kirjoitti: Vastaa

  No minähän tunnen Nekalan kulmat ja kuppilat, just joo. Marissa rampanneena, koen että välillä on vähän niin ja näin sen maun kanssa. Tietty voi olla, että on sattunut maanantai- pulla mun hyppysiin. Pääsääntöisesti ihan ok, mutta ei mitään ylitsevuotavan hyvää.
  Ja ne miehet, wow, onhan siellä monenlaista äijää. Mikäs sen mukavampaa, kuin antaa silmän vaeltaa äijäköörissä jonossa seistessa, omaa vuoroa odottaessa. Jonoa? Totta helvetissä, aina saa jonottaa.
  Sinne sitten taas vappumunkkia hakemaan, viimeistään silloin.

 21. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mulle ei oo kyllä maanantaipullia juurikaan sattunut..joskus ehkä joku täytetty sämpylä tuntuu unohtuneen vähän liian pitkäksi aikaa vitriiniin, mutta muuten on yleensä ollut aika herkullista. Etenkin ne munkit..kun hakee ja ne on joskus vielä lämpösiä, uuh.

  🙂

 22. miaumiau kirjoitti: Vastaa

  Kävin joskus muinoin kattomassa kämppää Marin yläkerrasta, mutta ajattelin sen olevan turmiollinen ratkaisu painonhallinnan kannalta. Päädyin sitten paikallispizzerian viereen asumaan, mmm. Ikävä Nekalaan, liian monta vuotta pois!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.