Nostalginen pitsalauantai

 

Kaupallinen yhteistyö: Rax Buffet ja Suomen Blogimedia

Nyssi! Eilen lähdimme lauantai-illan huumassa porukalla illallistamaan naapurin veljessarjan lempparipaikkaan, eli Rax Buffettiin. Yleensä ollessamme naapurin muijan ja vauhdikkaiden katraidemme kera kylillä, suosimme perheystävällisiä letkeitä ravintoloita, joissa kaikki voivat ressaamisen sijaan keskittyä höpöttelyyn ja hauskasta illasta nauttimiseen.

Rento Rax on kiva matalan kynnyksen paikka isolle, vilkkaalle porukalle. Ruokia tai laskuja ei tarvitse odotella ja runsaissa buffissa riittää valinnan varaa moneen makuun. Erilaisten pitsojen lisäksi Raxissa on tarjolla muun muassa keittoa, wingsejä, lasagnea, maisseja, sipulirenkaita sekä kattava salaattipöytä kastikkeineen ja mausteineen. Nykyisin Rax on myös erityisesti panostanut vegaaniseen valikoimaansa!

Ravintolassa oli lauantai-illan hässäkkä, mutta tiskille nousi höyryäviä pitsoja reippaalla tahdilla.

Jokaiselle löytyi mieluisia herkkuja ja uusia makuja maistettavaksi.

Naapurin muijan kanssa nostalgisena muistelimme ihanaa yhdeksänkymmentälukua, jolloin Koskarin uudenkarheassa Raxissa tuli käytyä erilaisissa teiniseurueissa. Ikimuistoisin kerta taisi olla, kun majoittaessamme brittiläistä poikakuoroa (kyllä!) veimme kaikki 11-vuotiaat kuorovieraamme Raxiin, jossa naapurin muijan majoittamat kansainväliset kaksoset vetivät pitsaa ennätysmäärän. Miten tuntuu kuin siitäkin pitsasekoilustamme olisi vierähtänyt ihan vaan muutama vuosi ja nyt istumme vanhassa tutussa Raxissa lauantai-iltana omien lastemme kanssa.

Onneksi tällä kertaa ylilyönneiltä vältyttiin -niin seurueemme 11-vuotiaat kuin alle 1-vuotiaatkin nautiskelivat valitsemansa pitsasiivut ihan maltillisesti, jonka jälkeen siirryimme uskomattomaan jälkkäribuffaan.

Aikuisilla toki vähän lähti lapasesta pehmiksen ja valkosuklaakeksien kanssa, mutta se oli ihan odotettavissa.

Meillä oli tosi hauska herkutteluilta mainiolla porukalla. Ehkä voisi useamminkin poistua Nekalasta!

 

Leppoista sunnuntaita kaikille!

Lue myös:

Lapsiperheille ravintolavinkkejä Tampereella

Ysärinuoruus

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.