Pikkusisko-82 saa nauttia!

 

Kaupallinen yhteistyö: Finnkino ja Suomen Blogimedia

Toissa viikonloppuna repäsimme Nekalan muijien kanssa ja lähdimme jopa ihan keskustaan asti viettämään tyttöjen iltaa. Kaupungille lähtemistä edelsi tietysti kiivas whatsup-keskustelu, jossa kävimme läpi naapurin muijan auton kunnon (ihan kamala läävä), yhden lähtijän vaatetuksen (aivan läävä) ja itse ilmoitin, etten voisi reissun aikana luopua pipostani, koska tukkani on läävä ja nymmää en enää millää kerkee käydä suihkussa! 

Ja niin lähdimme simpsakasti parhaalla muijaköörillämme kartsalle.

Perjantai-illan kunniaksi suuntasimme Plevnaan leffaan! Finnkino on startannut uudet K-18 Nautiskelunäytökset, joissa voi elokuvan lisäksi nauttia vähän spessummista ruoka- ja juomatarjoiluista. Kuten vaikka viinistä ja oluesta.

Ostettuamme karkit ja popparit siirryimme yläkerran aulabaariin, josta löytyi hyvä valikoima juomia, viinejä ja oluita ja iloksemme baarista löytyi myös esimerkiksi alkoholitonta olutta siitä juuri haaveilleelle! Hienoa, kattava lista!

Anniskelunäytöksissä aulabaarin tarjoiluja voi vapaasti viedä salin puolelle, mukaansa voi tilata vaikka viinipullollisen laseineen. Hetken huumassa mekin jo harkitsimme skumppa ja cooleri kainalossa lesona teatteriin siirtymistä, mutta seurueemme juomatoiveidemme mentyä rankasti ristiin otimme kaikki ihan omat juomat. Anniskelunäytöksissä voi myös vapaasti hakea juomatäydennystä baarien aukioloaikojen puitteissa.

Kävimme katsomassa koskettavan The Star Is Bornin, josta kaikki pidimme paljon ja keskustelimme elokuvasta vielä pitkään. Naapurin muijalla oli tietty parhaat kommentit sekä mennessä: Siis mää en tiiä yhtään mitään siitä leffasta, mutta Bradley Cooper on niin kuuma, että mää haluun siihe! että tullessa: Jotenkin mulle tuli nyt kyllä sellanen olo tosta elokuvasta, että mun pitäis juoda vähän enemmän. Että mää en elämässäni oo juonu niinku ihan tarpeeks sillain railakkaasti..

Ok!?

Pakko arvostaa rakkaan ystäväni..ööh..positiivista(?) asennoitumista tässäkin asiassa. Tai ehkä vähän jännä näkökulma kyseisen elokuvan loppukohtauksen jälkeen.

Jep, leffassa meno ei mennyt railakkaaksi. Tunnelma oli ihana, rapisevan rento. Itse iloitsin poppareiden kanssa nauttimastani oluesta kyllä aika paljon ja koko porukkamme sekä aulassa kohtaamamme Hei katto nää myy täällä kaljaa ihan oikeesti! –pariskunta kyllä totesi anniskelunäytösten olevan ihan todella kiva uudistus!

Isoveljeni tosin ei ole samaa mieltä, hänen mielestä kaikki saatanan pussinrapisuttelijat ja vessassakävijät pitäisi muutenkin kyselemättä tappaa. (Pystyn edelleen katsomaan pitkiäkin aikoja telkkaria täysin hengittämättä! Nimimerkillä pikkusisko -82)Joten ehkä on myös ihan ok, että anniskelunäytökset on merkkailtu erikseen. Ei pelkoa raivohullusta veljestäni, me ainakin otimme rennosti.

Itseasiassa Saksassa asutuista vuosistani olen jäänyt kaipailemaan anniskeluelokuvateattereita, joita olen usein muistellut. Mieleeni on painunut ikuisiksi ajaksi leffakäyntimme rosoisessa lempparielokuvateatterissani, jossa sai teatterin puolella istua vanhoissa upottavissa nojatuoleissa tai sohvilla ja siemailla viiniä. Jotenkin ajauduimme 18-vuotiaina neropatteina ystäväni kanssa suunnilleen ainoina asiakkaina kyseiseen teatteriin katsomaan legendaarisen Blair Witch Projectin. Kyllä vähän Kalimotxot (kyllä, punkkua ja kolaa!) läikkyivät syliin kiljuessamme kauhusta kaksin lähes autiossa leffateatterissa. Aarg, veljeni lisäksi pelkään edelleen myös heinänpätkiä ja tikku-ukkoja.

Meillä oli hauska ja leppoinen leffareissu ihanien Nekalan muijien kanssa ja vähän suunnittelimme perjantai-illan elokuvakäynnistä perinnettä porukallemme. I´m falling! 

Nautiskelunäytöksiä järjestetään tällä hetkellä Tampereen lisäksi muissakin kaupungeissa, kannattaa tsekkailla tarkemmin! (Isoveljelleni toivon myös omia yksityisnäytöksiä.)

ARVONTA! Juhuu!

Sain lukijoilleni arvottavaksi 2 superlippua sekä 8 herkkuseteliä. Vastaa postauksen kommenttikenttään, kenet veisit leffaan ja miksi. Arvonta päättyy 24.4. ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse, joten kannattaa muistaa jättää myös sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään (ei näy kommentissa).

Ihanaa torstaita kaikille ja kiitos Nekalan muijille parhaasta seurasta.

Share

83 kommenttia

 1. SariS kirjoitti: Vastaa

  Veisin mun kummipojan äidin tuulettuun elokuviin ?

 2. Heini kirjoitti: Vastaa

  Kuulostaa niin hyvälle. Menisin ehdottomasti miehen kanssa.

 3. Norppa kirjoitti: Vastaa

  Jospas tuon oman kullanmurun veisi elluihin.

 4. Mrs T kirjoitti: Vastaa

  Kuulostaa hauskalta! Mieheni ottaisin, koska parisuhdeaika ?

 5. Minttu kirjoitti: Vastaa

  Elokuviin menisin kyllä ihan tuon oman hippini kanssa. Edellistä treffi-iltaa ei kukaan tässä lapsiperhesäädössä edes muista. Eilen oli vuosipäivä (26!!, miten on mahdollista?!?!) ja siippa tietysti 900 kilsan päässä reissussa. Että joo, kiva olisi mennä kunhan saan ukkokullan kotiin.

 6. vepe kirjoitti: Vastaa

  Veisin leffaan poikaystäväni, koska olen koetellut hänen hermojaan viime aikoina! 😀 😀 😀

 7. Riikka kirjoitti: Vastaa

  Vanhimman (niin kuin pitkäaikaisimman ystäväni), jonka kanssa olemme tehneet ihan liian vähän asioita kahdestaan viime aikoina.

 8. Satu kirjoitti: Vastaa

  Veisin leffaan miehekkeen. Hällä on huomenna synttärit, enkä usko, että pahastuisi elokuvalahjasta 🙂

 9. Sanna kirjoitti: Vastaa

  Puolison treffeille, viime kerrasta pitkä aika…

 10. Mirva kirjoitti: Vastaa

  Mieheni veisin leffatreffeille

 11. TampereFörevö kirjoitti: Vastaa

  Veisin leffaan rakkaan puolisoni, jonka kanssa elokuvateatteriperinteisiin kuuluu elokuvan alusta myöhästyminen, oikeiden paikkojen etsiminen kovaäänisesti kuiskaillen, löydetyistä paikoista pois pyrkiminen noin puolen tunnin kuluttua (koska vessatauko) ja epätietoiset kysymykset (Minä vuonna tää Taru sormusten herrasta niinku tapahtu? Mitä nää haltiat on?). Viimeksi kokeilimme 10 vuotta sitten, nyt on taas korkea aika. Ehkä.

 12. Jenni kirjoitti: Vastaa

  Menisin mun siskon kanssa leffaan, se kun meinaa hautautua ruuhkavuosiin ja pessimismiin. Tai sitten ihan vaan poikaystävän, musta on ihanaa istua leffassa käsikädessä ja etenkin purkaa tarina atomeiksi kotimatkalla.

 13. Tuulikki kirjoitti: Vastaa

  Ihanan mieheni veisin ❤️ On vähän kortilla tuo parisuhdeaika, niin elokuvailta olisi mukava piristys arkeen ☺️

 14. Miehä se täsä kirjoitti: Vastaa

  Yhden ystävän veisin viettämään laatuaikaa hyvässä seurassa. Hän on myös ystävistäni se, joka osaa nauttia täpöillä sekä herkuista että punkuista. Toivottavasti tärppää!

 15. Nemo kirjoitti: Vastaa

  Kyllähän se parempi (ja kiireisempi) puolisko mukaan leffaan lähtis!

 16. Kata kirjoitti: Vastaa

  Arkisen aherruksen vastapainoksi tarjoaisin pienen piristyksen leffan& juomien muodossa omalle naapurin muijalleni! 🙂

 17. ami kirjoitti: Vastaa

  Voiko viedä sen Cooperin? Koska kuuma!! Jos ei lähde niin sitten varmaan ton oman soittajan kanssa.

 18. maijuli kirjoitti: Vastaa

  Mie nappaisin mukaan oman tamperelaismuijani, jonka kanssa on lukioajoista asti purnattu jos jonkinmoista eikä se Bradley Cooperin ihastelu ois ollenkaan pahitteeksi 😀

  Lisäksi kiittäisin Asikaista erinomaisista ruoka(meno)vinkeista, viimeisimpäni Maka Raamen, joka toimi valttikorttina treffien järkkäyksessä!

 19. SallaB kirjoitti: Vastaa

  Veisin 4v ekaa kertaa elämässään leffaan?

 20. Nelliina kirjoitti: Vastaa

  Mää veisin ystäväni Jonun sinne, hän kaipais piristystä. Oli niin hauska postaus, että hirnuin ääneen. Mukana.

 21. T kirjoitti: Vastaa

  Kahden lipun loukussa veisin tietysti leffaan itseni toisen kerran, mutta voin myös viedä Asikaisen isoveljen, koska SAMA.

 22. Anna kirjoitti: Vastaa

  Veisin tuon rakkasn mieheni, olisi tämän viiden vuoden yhteiselon aikana toinen kerta kahdestaan leffassa ?

 23. Sirkku kirjoitti: Vastaa

  Mieheni veisin hetkeksi arjesta irtautumaan ? Eipä oke tullut käytyä elokuvissa pitkään aikaan

 24. Siisii kirjoitti: Vastaa

  Rakkaan miehen veisin hetivkun saatais vauvalle vahti ?

 25. Laura L. kirjoitti: Vastaa

  Miehen, päästäis tuulettumaan hektisen arjen keskellä.

 26. Taru kirjoitti: Vastaa

  Poikaystävän veisin. Yhdessä leffassa käyminen on parasta puuhaa aina silloin, kun mun lapsi on isällään.

 27. Virkaihmisäiti kirjoitti: Vastaa

  Veisin leffaan siskoni menetettyjen aurinkoisten lapsuusaamujeni muistoksi. Nimittäin lapsuudenkodissani ei viikonloppuisin herätty aurinkoisiin aamuihin, sillä aamuvirkut siskoni ja faijani heräsivät ensimmäisinä aamuihin ja menivät alakertaan katsomaan leffoja, ja laittoivat tietenkin verhot olohuonessa kiinni, ettei aamuaurinko häikäise telkkariruutuun! Minä kiukkuisena teininä heräsin lähempänä puolta päivää ja kirosin kun taas joku leffa pyörii ja verhot olkkarissa kiinni. Katselivat monty pythonia, bowien labyrinttia, hyvät pahat ja rumat (tunnari soi päässäni vieläkin), varmaan hyviä elokuvia, mutta periaatteesta en katsonut. Lounaaksi valmistivat elokuvaan liittyviä ruoka-annoksia? Muita omituisia harrastuksia heillä oli vinyylilevyjen kuuntelu sekä kirjallisuus. Nyt siskollani on erinomainen kulttuurituntemus ja -ymmärrys sekä loistava englannin kielen taito, minusta tuli nipottava virkaihminen. Faijani toivottavasti kuuntelee edelleen hyvää musaa ja näkee tätä kulttuuria tuolla jossain seuraavalla levelillä, jälkeensä jätti mahtavan vinyylilevykokoelman, jota minäkin olen alkanut kuuntelemaan. Pikkusiskoni kanssa menisin katsomaan jonkun näistä kulttielokuvista, jotka jäi teiniangsteissani näkemättä. Ja bissen kanssa tietty!

 28. Irma kirjoitti: Vastaa

  Pelastaisin kaverin arkirallista Ruth Bader Ginsburg -leffaan ja naisasiaränttäysiltaan

 29. outik kirjoitti: Vastaa

  Leffaan veisin joko rakkaan mieheni tai ihanat siskoni.

 30. Jenna kirjoitti: Vastaa

  Miehen veisin. Edellisestä kerrasta on tainnu muutama vuosi vierähtää. Jos en pahasti valehtele niin niin.. Muistaakseni 2007 käytiin viimeks.

 31. elu kirjoitti: Vastaa

  Elokuviin veisin nautiskelemaan ystäväni, joka on tuore äiti ja pieni irtiotto uudesta arjesta olisi varmasti paikallaan. <3

 32. Elli kirjoitti: Vastaa

  Miähen kanssa. Tykkäisi tosi paljon anniskelunäytöksestä 🙂

 33. Joliel kirjoitti: Vastaa

  Piristäisin tällä ystävääni, jolla on tuore ja kipeä ero takanaan.

 34. Satu kirjoitti: Vastaa

  Veisin leffaan ystäväni, joka istui vieressäni jo ekalla luokalla. Nyt 32 vuotta MYÖHEMMIN!!! ei enää päivittäin istuta vierekkäin, ja itseasiassa aivan liian harvoin. Hänen vieressä istuisin niin, ettei (omia) miehiä tai lapsia olisi vierellä / näkyvissä / kuuluvilla. Jälkidrinkit tarjoaisin vielä jossain aamutuimaan asti.

 35. Eliina kirjoitti: Vastaa

  Veisin isoveljen! Ei olla käyty yhdessä elokuvateatterissa sitten Viimeisen mohikaanin jälkeen (taidettiin molemmat itkeä).

 36. Jenni kirjoitti: Vastaa

  Leffakaveriksi nappaisi parhaan ystäväni, tiätty.

 37. Majakka kirjoitti: Vastaa

  No vau! Veisin kaverin ja jos jossain vielä pyörii Bohemian rhapsody -sing along, niin siihen! Viiniä ja karaokea leffassa, me likes ?

 38. Tretar kirjoitti: Vastaa

  Veisin työystäväni Annen.

 39. Anna kirjoitti: Vastaa

  Ruotsissa ainakin Mall of Scandinavian leffateatterissa on VIP-katsomoita, joihin saa tilata teatterin yhteydessä olevasta ravintolasta ruokaa mukaan saliin sen alkoholin lisäksi. Mikäs siinä leffaa katsoessa ja päivällistä syödessä. Jos ne saisi siellä ravintola Plevnan kanssa jonkun samanlaisen yhteistyökuvion aikaiseksi, Plevnasta makkarapannut mukaaan ja menoksi 😀

 40. Anuski kirjoitti: Vastaa

  Veisin elokuviin ystävän Lempäälästä ja juuri tuohon nimenomaiseen Plevnaan, jossa meillä on tapana käydä silloin, kun tämä kaukainen vieras pohjoisesta on matkustanut Tampereen suunnalle ?

 41. Nennu kirjoitti: Vastaa

  Mieheni yllättäisin treffeillä.

 42. H kirjoitti: Vastaa

  Testaisin Plevnan ystävän kanssa.

 43. -Karoliina kirjoitti: Vastaa

  Miehen kanssa lähtisin. Niin tarvittais kahdenkeskinen leffailta missä Mä pysyisin hereillä! Ja pitäis lähtee tollaseen paikkaan missä tarjoilu! Vessa sais olla kyl ihan vieres… miks se jännittääki aina niin paljon lähtee vessaa? Jos ei pääsekkää enää takasi sisälle?

 44. Daniela kirjoitti: Vastaa

  Veisin poikaystäväni. Olis ansainnut pitkästä aikaa jotain mukavaa tekemistä pitkien sairaalassa olo jaksojen väliin 🙂

 45. Pienempi pikkusisko kirjoitti: Vastaa

  Veisin isosiskoni koska pikkusiskoja me kuitenkin kumpikin ollaan ja myöskin katseltu kotona elokuvia hengittämättä. Mentäisiin yhdessä rapistelemaan ja hörppimään.

 46. M kirjoitti: Vastaa

  Pikkusiskon viettämään laatuaikaa<3

 47. Nnu kirjoitti: Vastaa

  Koko perheeni.

 48. Ann kirjoitti: Vastaa

  Ehdottomasti ton mun miähen, lapset vietäs alarantaan mummulle hoitoon (3kpl) ai että nautittas kaksin olosta – mummu saattas ootella leffan loppumista?.

 49. Mariala kirjoitti: Vastaa

  Veisin puolisoni. Taannoin tuli ystävänpäivänä luvattua, että _kerrankin_ voidaan mennä leffaan niin, että hän saa täyden vapauden valita, mikä leffa. Ja lupasin olla kritisoimatta käsikirjoitusta, dramaturgian kaarta, dialogia, yms yms. En aio edes silmiäni pyöräyttää tai muutakaan sellaista vaan olla sataprosenttisen läsnä, avoimin mielin, vaikka kuinka ois kyseessä actionrymistely, jossa taas joku ex-sotilas pelastaa maailman & USAn pressan pahiksilta ihan yksin.

 50. Koti-isä kirjoitti: Vastaa

  Kannattaa käydä Niagarassa kaksi kertaa vuodessa järjestettävillä Cinemadrome-leffafestareilla. Siellä on enemmän sääntö kuin poikkeus että kun valot sammuvat, omat tölkit sihahtavat auki. Ymmärtääkseni vielä ihan luvan kanssa.
  Leffatkin ovat erittäin hyviä, jos B-luokan meiningistä tykkää. Kukapa ei tykkäisi?

 51. pikkuorkki kirjoitti: Vastaa

  Veisin leffaan oman mussukan koska se on niin leffaanvietävän ihana!

 52. Lennu kirjoitti: Vastaa

  Aviomiehen. Ei olla käyty yhdessä leffassa vuosiin.

 53. anna s. kirjoitti: Vastaa

  Veisin mieheni 🙂

 54. Eeva kirjoitti: Vastaa

  Ton mun pohjois-irlantilaisen koti-mamuni. Se rakastaa leffoja leffateatterissa, ja mä en tahtoisi kotoani poistua. Vähän se olisi että ”WHAAAAAATTHEHELL??!” jos mä vilauttelisin sille leffalippuja!

 55. Suvi kirjoitti: Vastaa

  Äitin kanssa menisin, kun ei sen tuu itsekseen mentyä.

 56. maaritva kirjoitti: Vastaa

  Veisin hyvän työkaverini, sillä juuri hiljattain innostuimme tästä nautiskelunäytös-konseptista. Googlettelimme tarkempaa infoa pikaisesti huonoin tuloksin (vinkkinä: hakusanat finnkino + alkoholi eivät johdata tiedon äärelle, heh), joten pettyneinä annoimme asian olla ???

 57. Suvi kirjoitti: Vastaa

  Veisin itseni! Koska rakastan yksin leffassa käymistä eikä oo vähään aikaan (8 vuoteen) tullut käytyä.
  Olen siis se joka juo vissyä ja pillittää avoimesti siellä leffateatterissa.

 58. Hamma kirjoitti: Vastaa

  Veisin leffatreffeille mieheni, ja ai että maistuisi siinä samalla lasi punkkua ??

 59. Leni kirjoitti: Vastaa

  Miehen veisin. Ei oo päästy yksillekään treffeille tänä vuonna. Jo olis aika!

 60. Hanna kirjoitti: Vastaa

  Miehen kans menisin. Kaksin tulee liian harvoin käytyä.

 61. Tiipu kirjoitti: Vastaa

  Ystäväni veisin. Pääsisin hetkeksi viettämään omaa aikaa vauvaperheen hulinasta.

 62. Silja kirjoitti: Vastaa

  Veisin mieheni! Hääpäiväkin taitaa olla ensi viikolla..

 63. Minni82 kirjoitti: Vastaa

  Veisin kaksoissiskoni synttäreidemme kunniaksi leffaan nautiskelemaan. Bradley Cooperin takia voisin katsoa A star is born-leffan uudelleen, useammankin kerran :9

 64. Johannan kirjoitti: Vastaa

  Ystäväni, jolla on viikon päästä synttärit

 65. Sss kirjoitti: Vastaa

  Parhaan ystävämuijjan, sillä se sai uuden työn enkä ole keksinyt vielä sopivaa onnittelulahjaa :33

 66. Larppa kirjoitti: Vastaa

  Tamperelaisen ystäväni, koska näemme nykyään niin harvoin kun asumme eri maissa.

 67. Heidi kirjoitti: Vastaa

  Miehen veisin leffaan

 68. Nor kirjoitti: Vastaa

  Veisin mieheni treffeille. Jaa miks? No koska edellinen leffakerta oli Niagarassa kun nuorimmainen oli iha vauva. Leffa oli se missä Petteri Summanen on se yksinhuoltajaiskä, mut en muista sen nimee, koska vauva, ja meitä väsytti ja oltiin ihan sumussa. Muistan vaan, että Petteri Summanen oli paljon vähemmän väsynyt siinä leffassa vaikka oli yksinhuoltaja, eikä meitä oikeestaan naurattanut ne hassut kohdat, koska säälin vaan Petteriä.
  Nih, että ehkä vois korjata tän leffakokemuksen. Ja skumpallahan se kävis leikiten. Skool!

 69. Heli kirjoitti: Vastaa

  Veisin siskoni, koska edellisestä kerrasta jo monta vuotta. ?

 70. Krisse kirjoitti: Vastaa

  Veisin leffaan parhaan ystäväni, koska sen kanssa on aina parasta!

 71. Jenni kirjoitti: Vastaa

  Vieläkin on tuo Star is born katsomatta, edelleen se on niin suosittu ollut, että suunnittelemattomana ihmisenä ei olla onnistuttu siihen vierekkäisiä lippuja saamaan. Miehen(i) (ehkä) veisin sitä mun kaa kattoo.

 72. Kukka kirjoitti: Vastaa

  Ystävän veisin leffaan!

  Olisi kiva nähdä pitkästä aikaa ja leffasta voisimme kätevästi jatkaa iltaa 🙂

 73. Iina kirjoitti: Vastaa

  No mää veisin mummin jos vaan menee jotain mummille sopivaa kattottavaa!

 74. Johanna kirjoitti: Vastaa

  Veisin ensin vauvan isovanhemmille hoitoon ja sitten miehen leffaan.

 75. Maija kirjoitti: Vastaa

  Uuu, mieheni veisin kyllä, vaiks vois olla hankala löytää yhteistä kattottavaa. Toisaalta, samapa se olis, kunhan pääsis kaksin liikenteeseen 🙂

 76. mau kirjoitti: Vastaa

  Veisin uuden tindermatchin leffaan, ja toivoisin että se alkaa heti rakastua, koska viiden vuoden sinkkuilu riittää!

 77. Karrie kirjoitti: Vastaa

  Uuden poikkiksen, koska ei olla yhdessä vielä leffaan ehditty.

 78. Eija kirjoitti: Vastaa

  Kaappaisin poikaystäväni leffaan mukaan ja varmaan katottaisiin se uusi Avengers! Ollaan aika kovia Marvel-faneja, mutta työt yms kiireet on vienyt mennessään ja eipä olla saatu aikaan pitää leffailtaa. Täähän olis kova jos voittais niin olis ihan pakko rentoutua ja pitää taukoa arjesta!

 79. Minja kirjoitti: Vastaa

  Voi vitja! Kuulostaa ihan mahtavalta ja mieluusti ottaisin kaverin mukaan 🙂

 80. Kaukajärvi kirjoitti: Vastaa

  Veisin miehen. Olemme se pari, jola myöhstyi kerran teatterista. Eivät aloittaneet, ennen kuin olimme könynneet paikoilemme (anteeksi… anteeksi… sorry, mahtuuko tästä… anteeksi). Peter Pan -raukka joutui roikkumaan yläilmoissa vaijerin varassa tiukoissa trikoissaan. Sori Peter, en tiedä jatkoitko teattariuraa, toivottovasti kuitenkin sukuasi.

 81. Molli kirjoitti: Vastaa

  Veisin mieheni, jotta pääsisimme viettämään parisuhdeaikaa!

 82. Anna-Mari kirjoitti: Vastaa

  Olispa kivaa! Veisin oman lempparini eli mieheni. Olis suorastaan eksoottista katsoa jotain ilman keskeytyksiä ja monelle illalle pilkkomista.

 83. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Finnkino-arvonnan voittaja on ratkennut! Tuhat kiitosta ihan kaikille osallistujille, oli ihana lukea nämä vastaukset!!

  Voittaja on nimimerkki Tuulikki ja voittaja saa pian sähköpostia.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.