Arjen MacGyver

Viikko sitten ajelin parin kaverini kanssa Helsinkiin hermoja raastavan merkkiäänen siivittävänä. Kuskin turvavyön hälytysääni piippaili jatkuvasti, vaikka olin visusti vöissä. Bling! Bling! Bling! …****u! Bling…bling..bling..

Kyydissä istuvat oman elämänsä autoinsinöörit alkoivat ratkaisemaan ongelmaa heti, jahka valkkarin juonniltaan kerkesivät. Joo, se on kuulemma tyyppivika tässä autossa, mutta hei! Sen voi korjata ite…öö.. Pitäis vaan etsii jotkut piuhat penkin alta ja katkoo sieltä yksi piuha…ja sitten se on niinku.. ööh..

Kilkatuksesta huolimatta selvisimme railakkaasta reissustamme hengissä. Kerroin helvetin perkeleen raivostuttavasta tyyppiviasta Hipille. 

– Joo, mie korjasin sen.

– Ai? Osasiksää?

– Joo, joo. Ei se enää hälytä. Siinä pittää vaan tehhä sellane jippo.

– Jippo?

IMG_8090.JPG

Ei ole ongelmaa, jota Nippusidemies ei osaisi korjata!

 

 

Parempaa maanantaita! …ei ole tänään kuin poksahtanut pyörästä rengas ja uponnut orapihlajapiikki tennarin läpi jalkaan. Juhuu. Kohti tiistaita!

Share

4 kommenttia

 1. Korhone kirjoitti: Vastaa

  :’D

  Tästä muistui mieleen, kun joskus 90-luvun alussa metsäreitillä sitikasta tippui pakoputki osittain ja matka meinasi pysähtyä siihen paikkaan. Lopulta isä korjasi tilanteen vetämällä repsikan turvavyön auton ali kiinni kuskin turvavyöpalikkaan ja putki pysyi kyydissä viimiset 50kilsaa.

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hieno mies, tuo isäsi!! 🙂 Mahtavaa toimintaa!

 3. phocahispida kirjoitti: Vastaa

  Mun elämässäni on yksi nippusidemies. Tosin ystävänä ja partiokollegana vain. Tämä on todistettavasti korjannut tähän mennessä ainakin allekirjoittaneen rinkkaa, mummopyörän koria ja erinäisiä muitakin roippeita nippusiteillä, joita pitää ilmeisesti aina mukanaan (?!). Ihan vain siksi, että ”häiritsee, kun hommat repsottaa”. :,DD

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Aina hyvä olla nippusidehenkilö lähellä!!

  Vaikka välillä menee hermot, kun nippusiteitä pyörii yleisesti aukinaisina joka paikassa ja joka paikka on korjattu nippusiteillä, mutta nippusidetyyppi on kyllä näppärä. Juuri viime viikolla haki mun hajonneen pyörän keskustasta ja kun ei mahtunut kunnolla takakonttiin, laittoi nippusiteillä kiinni. Päätin, että pidän taas piiiitkän tauon nippusidenillityksestä!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.