Iiihania löytöjä Pop Upissa nyt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keskiviikkona olin neljänsadan kilometrin, kuudenkymmenen Rullatuoli-Aatun kuuntelukerran, viidenkymmenen Ravimatkan kuuntelukerran, yhden sakkolapun ja kahden suklaarusina-askin jälkeen aika valmis painumaan naapurin puolelle samantien, kun Nekalan kyltti oli ohitettu. Ihana olla naapurissa!

Lähdimme naapurin muijan kanssa Lasten Oma Joulutila Pop Up -Kaupan VIP-iltaan fiilistelemään, jonka jälkeen menimme vakkariravintolaamme Ineziin tapaksille ja viinille. Ihanan pehmeä paluu kotiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin. Tampereella nyt auki oleva Lasten Oma Joulutila on ihastuttava Pop Up -puoti, jossa on spessuja kotimaisia ja ekologisia vaatteita ja kankaita myynnissä. Valikoima oli hyvä ja puodista löytyi myös mukavasti outlet-kamaa ja edullisia löytöjä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse shoppasin kummilapsille ja vähän muillekin lapsille ihania joulupaketteja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasten Omassa Joulutilassa on mukana muun muassa EK for kidsHenna Valkama, Melli Ecodesign, Sarah Design, Selia shop, SuperYellow, Viljamin puoti, Vimma sekä Verson puoti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erityisesti ihastelin myös kaupan kangasvalikoimia, niin kauniita norppia ja kettuja, merinovillakangasta sekä retrokuoseja. Joskus kun saan hommattua vuorokauteeni pari tuntia lisää, opettelen ompelemaan ja teen ihania (ja todella kreisejä) vaatteita koko perheellemme, sitä odotellessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain pidettyä näppini kurissa Vimman leggaritangolla sekä jopa leivostarjottimen kohdalla, mutta tajuttuani Henna Valkaman headwrappejä olevan myynnissä myös aikuisille, repesi pakka.

img_3229

Molemmilla. Eikai se haittaa, jos meillä on samanlaiset rusetit, ku ei me ny aina olla yhessä liikkeellä?

Ei, ei tietenkään. (Paitsi joka päivä kaikkialla vain vuodesta -98)

Jos sää otat tän, niimmää otan tän. Vai otaksää tän, niin mää otan sitten tän. No mitä jos mää otan tän vai otassää tää ja mää otan tän..hei onks tää liian kreisi. Vai otanksmää sittenkin tän ja mua ei haittaa, jos meillä on ihan samat. Vai tää? Tää on niin söpö? Söpö vai kreisi? Kreisi vai söpö? Sää vai mää vai..

Jos Pop up -kauppa ei olisi mennyt kiinni, kaksi Iinestä arpoisi siellä edelleen rusettejaan. Onneksi sulkemisaika koitti, ennen kuin homma lähti ihan lapasesta (vähän jäi ne Vimman leggarit vielä kaivertamaan) ja pääsimme rusetteinemme jatkamaan hölpötystämme ravintolaan.

Tänään muijien viestiketjuun piippasi toisen seinän takaa viesti toiselta naapurin muijalta: Hei ihanat ne teidän rusetit, mäkin haluun oman mistämistä?

llt_valk

Tietysti. Mitenkäs muutenkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasten Oma Joulutila -Pop Up on nyt auki Tampereella osoitteessa Ojakatu 1. Suosittelen poikkeamaan!

Lasten Oma Joulutila on avoinna 8.-14.12. Arkipäivisin klo 10-20, lauantaina klo 11-18 ja sunnuntaina klo 12-17. Linkkaa itsesi tästä tapahtuman Facebook-sivulle, josta voi tarkistaa tarkan ohjelman!

Pop Up -Kaupassa on myös kahvila sekä leikki- ja piirustuspaikka lapsille. Hoitohuone löytyää ja ulkona on vaunuparkki, joten pienten lasten kanssa saapuminen on tehty helpoksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa viikonloppua kaikille! Poiketkaa lahjaostoksilla!

 

Leenu, Liinu ja Tiinu -kuva: Akuankka.fi

Share

3 kommenttia

 1. K kirjoitti: Vastaa

  Minäkin haluan! Onko tietoa saako noita headwrappejä esim. jostain nettikaupasta tai jostain myymälästä Helsingissä?

 2. Lasten Oma Joulutila kirjoitti: Vastaa

  Yksi järjestäjistä tässä hei!

  Henna Valkaman rusetti-headwrapeja ei valitettavasti saa tällä hetkellä kuin tilauksesta (henna1valkama@gmail.com) ja pop up-luonteisesti esim. nyt joulun alla Tampereelta (Lasten Oma Joulutila Pop Up-Kaupasta 14.12. asti) ja Kuopiosta (Kotimaisten lastenvaatemerkkien JOULU-popista 22.12. asti).

  Mutta tosiaan tilatakin voi!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos selvennyksestä 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.